Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)  (Przeczytany 133327 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)
    « Odpowiedź #600 dnia: Października 14, 2011, 15:44:56 »
    Ostatnio mi się nieco nudzi i szukam dobrego, darmowego MMORPG w czasie posuchy, bądź to ochoty na nową grę.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #601 dnia: Października 14, 2011, 16:13:32 »
     Darmowe mmorpg? Może Runes of Magic? Sam w to gram i stwierdzam że można się wciągnąć. Właśnie aktualnie powstał nowy trzeci Polski serwer Perun, więc chyba można się wybić hehe.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #602 dnia: Listopada 10, 2011, 17:04:09 »
    Witam.Poszukuję jakiejś gry w klimatach wschodnich.Przede wszystkim chciałbym, aby to było RPG(może być MMO, ale w Silkroad i Jade Dynasty już grałem jak coś).Chętnie bym widział style walki typu karate, kung fu itp.Najlepiej, żeby to była gra na dość długi czas, a nie na kilka dni/tydzień.Z góry dziękuję.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #603 dnia: Listopada 10, 2011, 21:44:10 »
    Niestety nie znam takowej gry.

Ja z kolei szukam dobrego RPG w stylu Dragon Age.
    I mam również pytanie co sądzicie o Left 4 Dead 2? A gdy już się wypocicie na ten temat to tylko pytanie czy lepiej kupić 1 czy 2?

www.pustamiska.pl

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #604 dnia: Listopada 10, 2011, 21:50:10 »
    Niestety nie znam takowej gry.

Ja z kolei szukam dobrego RPG w stylu Dragon Age.
    I mam również pytanie co sądzicie o Left 4 Dead 2? A gdy już się wypocicie na ten temat to tylko pytanie czy lepiej kupić 1 czy 2?

Może Dragon Age 2 ?  A jeśli nie to może Two worlds ?  albo Kotor :D
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #605 dnia: Listopada 10, 2011, 21:54:00 »
    Witam.Poszukuję jakiejś gry w klimatach wschodnich.Przede wszystkim chciałbym, aby to było RPG(może być MMO, ale w Silkroad i Jade Dynasty już grałem jak coś).Chętnie bym widział style walki typu karate, kung fu itp.Najlepiej, żeby to była gra na dość długi czas, a nie na kilka dni/tydzień.Z góry dziękuję.

Jedyną dobrą grą (niestety bez prawdziwych stylów walki ale reszta się zgadza), którą mogę polecić jest Jade Empire od Bioware. Gra już dosyć stara (2007) lecz utrzymuje poziom (moim skromnym zdaniem). Style walki o ile są to zostały stworzone przez twórców i są ograniczone do tychsamych ciosów w tym szybkim i silnym. Przynajmniej z tego co pamiętam bo dawno grałem w tą grę. Lecz najważniejsza jest fabuła i klimat, a obie te rzeczy w Jade Empire są świetne ;)

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #606 dnia: Listopada 10, 2011, 22:40:04 »

Może Dragon Age 2 ?  A jeśli nie to może Two worlds ?  albo Kotor :D

DA2 mam. Two Worlds odpada, Kotor sprawdzę.

www.pustamiska.pl

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #607 dnia: Listopada 10, 2011, 22:43:33 »
    Pewnie głupie pytanie, ale ogrywałeś klasykę? Planescape Torment - jedyna gra, którą traktuję na równi z książką. Niedościgniony wzór fabuły i historii. Baldur's Gate 2: Tron Baala - nawet nie trzeba nic pisać. ^^ Neverwinter Nights 2 - bardzo fajny RPG, który został stworzony "na rozdrożu", gdy jeszcze wzorowano się na klasykach (Baldur's Gate, Icewind Tale), ale już patrzono bardziej w przyszłość. Gra bardzo fajna.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #608 dnia: Listopada 10, 2011, 23:07:49 »
    Przykro mi ale zawiodę twoje długo zdobywane zaufanie - nie :3.
    A NWN2 mam i jakoś zabrać się nie mogę. Zobaczę Planecscape Torment ;)

www.pustamiska.pl

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #609 dnia: Listopada 11, 2011, 17:30:56 »
    Ostatnio szukam jakiś ciekawych skradanek. Brakuje mi gier, w których trzeba kryć się w cieniu by dotrzeć do upragnionego ceku (czy tam kogoś zabić). Grałem w Thief 3 i zastanawiam się nad zainstalowaniem poprzednich części. Sięgnąłem też po Splinter Cell: Double Agent. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś ciekawą grę  z elementami skradania (najlepiej by była to przeważająca część lub też jedna z możliwych ścieżek jak w Deus Ex: Human Revolution)?

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #610 dnia: Listopada 11, 2011, 20:26:42 »
    Altharis - zdecydowanie Splinter Cell: Chaos Theory. Gra, która mnie uzależniła. Grałem cały dzień, szedłem spać o 4, a potem wstawałem o 8 i dalej grałem. Po prostu miodzio... W porównaniu z Double Agent zdecydowanie bardziej polegająca na skradaniu, przy niej DA wygląda jak strzelanka;)

Offline Chemikos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #611 dnia: Listopada 12, 2011, 08:44:44 »
    Moglibyście podać jakiś link do ściągnięcia "The Sims 2", bo miałem tą grę na komputerze, ale przez przypadek usunąłem, a płytę zgubiłem.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #612 dnia: Listopada 12, 2011, 09:09:43 »
    Tiaaaa akurat. Tu się piractwa nie toleruje. Ja miałem podobnie z Command & Conquer Generals. Zamiast ściągać kupiłem, tobie radzę zrobić to samo. 25 zł to nie tak dużo, czyż nie?

Tym razem nie szukam tak do końca gry, tylko chciałem się zapytać co sądzicie o Władcy Pierścieni Wojnie na Północy. Warto kupić czy nie?
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #613 dnia: Listopada 12, 2011, 13:23:40 »
    Witam.Ostatnio natknąłem się na tytuył "Vampire the Masquerade: Bloodlines" oraz "Vampire the Masquerade: Redemption".Która część jest lepsza?Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tych tytułach?Warto kupić?A jak tego nie warto to może jakieś inne gry RPG o wampirach?

EDIT: A może zamiast "Vampire the Masquerade" wybrać "Legacy of Kain: Defiance"?Która z tych 3 gier jest najlepsza?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2011, 17:17:41 wysłana przez Popek96 »

Offline alekPL0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #614 dnia: Listopada 19, 2011, 22:55:18 »
    Może zna ktoś jakieś dobre darmowe kooperacje?
    OMFGJELOL