Zgromadziłem wszystkie posty i wyszedł taki opis:
RTS osadzony w mrocznym średniowieczu, można go porównać do ówczesnych Niemiec. Można było budować mury, wieże i drabiny oblężnicze. Priorytetem byli bohaterowie, których najprawdopodobniej można było rozwijać, wynajmowało się ich na targowisku, jeden z nich miał siwe włosy. Kusznikami można było obsadzać mury oraz wieże oblężnicze, które jadąc strzelały. Do wyboru był na pewno tryb potyczki. Grafika mogłabyć dobra jak na tamte czasy (określ jakie dokładnie). Kusznicy byli wyposażeni w tarcze, była opcja otwierania i zamykania bramy W zbrojowni można było wykupywać ulepszenia. Limit jednostek zależał od populacji (wygląda to na klasyczny RTS). Całość przypominała twierdzę, graficznie była podobna do Lords of the Realm III.
Opis pierwszej misji:„Przypomniała mi się troche jedna misja była zima zaczynało się w obozie miało się całkiem sporo ludzi i trzeba było iść drogami a kusznicy byli ustawieni w wieżach tych oblężniczych kiedy wierze jechały kusznicy strzelali w tym czasie”
Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia, wydawało mi się że znam wszystkie gry nawiązujące do średniowiecza i mające tak duże możliwości.