Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)  (Przeczytany 132945 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)
    « Odpowiedź #675 dnia: Lutego 04, 2012, 22:29:44 »
    Jeśli chodzi o strategię , to grałem jakiś czas w Stronghold Kingdoms  i mogę szczerze polecić .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #676 dnia: Lutego 05, 2012, 19:27:00 »
    Szukam gry na 2 graczy na jednym pc tylko nie jakiejś co ma duże wymagania:) strzelaninki i takie te:D

Offline Hawkwood

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #677 dnia: Lutego 05, 2012, 20:26:41 »
    Serious Sam pozwalał grać z użyciem splitscreen'a, a wymagania sprzętowe jedynki czy dwójki są niskie.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #678 dnia: Lutego 05, 2012, 21:46:48 »
    Szukam gry na 2 graczy na jednym pc tylko nie jakiejś co ma duże wymagania:) strzelaninki i takie te:D

Polecam serię LEGO, przyjemna zabawa, niskie wymagania, dobry split screen.

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #679 dnia: Lutego 06, 2012, 07:25:28 »
    Ok dzięki lego star wars już bende miał 2 części :D a serious sama się załatwi

Offline Darreur

• Użytkownik
    « Odpowiedź #680 dnia: Lutego 11, 2012, 11:27:00 »
    Siemka !

Szukam gry sandboxowej w świecie star wars gdzie można latać myśliwcami gwiezdnymi,być jedi,dowodzić wojskiem itp. .Najlepiej gdyby była w czasach wojen klonów.

:)

Offline pat25

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #681 dnia: Lutego 11, 2012, 13:20:18 »
    Star Wars: Battlefront II
    Alea iacta est

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #682 dnia: Lutego 16, 2012, 10:22:56 »
    Cześć , Szukam gry , w której dość często walczyło się na katany( te miecze samurajskie).Zainteresowały mnie te duele w SR 2  z m.i.n Akujim czy jak mu tam.Najlepiej jakby była po polsku i żeby grafika była zaletą tej gry a nie wadą.Nie pogardziłbym też jakby były takie efekty jak wcinanie katany w gardełko czy coś w tym stylu wiecie o co mi chodzi i żeby nie była taka dla dzieci czyli bez krwi.Ogółem rzecz biorąc :
    -Grafika
    -Walka na katany
    -Efekty typu wcinanie katany w gardło
    - Spolszczenie i
    - Krew.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #683 dnia: Lutego 16, 2012, 12:35:27 »
    Najlepsza to by była "Afro Samuraj" ale jest na xboxa360 i ps 3 a na pc to może Samurai Warriors 2 albo Warriors Orochi. Nie znam ich za bardzo (kiedyś mi się recenzje trafiły i tyle).
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #684 dnia: Lutego 16, 2012, 15:11:37 »
    W Dead Island też można ciachać katanką :D Zombie są to fruwające kończyny też są, gra jest polska więc spolszczenie jest.
    (click to show/hide)

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #685 dnia: Lutego 16, 2012, 18:52:36 »
    Poszukuję gier w klimacie azjatyckim(ale tylko single player). Chciałbym usłyszeć jakieś mniej znane tytuły(w Jade Empire już mi się odechciewa grać). Nieco starsze coś w stylu "Sudeki".

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #686 dnia: Lutego 21, 2012, 21:38:24 »
    Poszukuje gry w klimacie Koszmar z Ulicy wiązów lub v jak vendetta.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #687 dnia: Lutego 24, 2012, 09:52:12 »
    Witam!
    Chciałbym zaczerpnąć wiedzę o pewnej grze. Jest ona już dość stara, ale pamiętam jak się w to grało i jaka była przy tym zabawa z kumplami. Chciałbym znów odświeżyć ten tytuł, jednak za cholerę nie mogę przypomnieć sobie jej tytułu. Mam nadzieje że ktoś pomoże  :)
    Gra na ogól przypomina Minecraft (graficznie bardziej Terrarie). Więc możemy craftować przeróżne przedmioty, budować budynki itp. Jako gracz sterujemy kilkoma takimi.... małymi, przyjemnymi ludzikami, ustawiamy ich imiona, kolor... w grze największą frajdą jest kopanie ogromnych tuneli. Pod ziemią ukryte są przeróżne rzeczy jak złoto, żelazo i inne surowce w postaci małych kuleczek, którymi można np ciskać w innych graczy, bądź używać ich do obróbki w swojej bazie. Do wyboru są liczne mapy i tryby gry. Jest możliwość gry multiplayer (split screen, nie próbowałem gry przez neta) co daje przednią zabawę z przyjaciółmi.
    Nie wiem czy jasno opisałem tą grę i czy da radę z tego coś wywnioskować ;P
    Według mnie cechą charakterystyczną tejże gry to jedna z map (Shark Lake z tego co pamiętam tak się nazywała...) są to wyspy oddzielone wodą w której pływają krwiożercze rekiny. Jedyną możliwością dostania się na druga wysepke by skopać zadek przeciwnika, to budowa różnych machin latających czy łódek. Kto grał myślę że powinien skojarzyć :)
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #688 dnia: Lutego 24, 2012, 19:43:15 »
    Szukam gry RTS (ZAZNACZAM RTS, NIE TUROWEJ!!) w której będzie można dowodzić airshipami takimi jak w tej flotce która jest na zdjęciu w spoilerze lub podobnymi. Po prostu takimi airshipami. Nie samolotami, nie statkami kosmicznymi, tylko okrętami takimi jak na morzu tylko w wersji powietrznej. Nie muszą to być modernistyczne, mogą to być fregaty i galeony takie jak w XVII/XVIII wieku.

Zdjęcie (które aktualnie gości u mnie jako tapetka)
    (click to show/hide)
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #689 dnia: Lutego 24, 2012, 19:54:27 »
    Witam!
    Chciałbym zaczerpnąć wiedzę o pewnej grze. Jest ona już dość stara, ale pamiętam jak się w to grało i jaka była przy tym zabawa z kumplami. Chciałbym znów odświeżyć ten tytuł, jednak za cholerę nie mogę przypomnieć sobie jej tytułu. Mam nadzieje że ktoś pomoże  :)
    Gra na ogól przypomina Minecraft (graficznie bardziej Terrarie). Więc możemy craftować przeróżne przedmioty, budować budynki itp. Jako gracz sterujemy kilkoma takimi.... małymi, przyjemnymi ludzikami, ustawiamy ich imiona, kolor... w grze największą frajdą jest kopanie ogromnych tuneli. Pod ziemią ukryte są przeróżne rzeczy jak złoto, żelazo i inne surowce w postaci małych kuleczek, którymi można np ciskać w innych graczy, bądź używać ich do obróbki w swojej bazie. Do wyboru są liczne mapy i tryby gry. Jest możliwość gry multiplayer (split screen, nie próbowałem gry przez neta) co daje przednią zabawę z przyjaciółmi.
    Nie wiem czy jasno opisałem tą grę i czy da radę z tego coś wywnioskować ;P
    Według mnie cechą charakterystyczną tejże gry to jedna z map (Shark Lake z tego co pamiętam tak się nazywała...) są to wyspy oddzielone wodą w której pływają krwiożercze rekiny. Jedyną możliwością dostania się na druga wysepke by skopać zadek przeciwnika, to budowa różnych machin latających czy łódek. Kto grał myślę że powinien skojarzyć :)

Podejrzewam, że chodzi o The Wiggles.