Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)  (Przeczytany 132707 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Szukam gry (jeśli szukasz nie zakładaj nowego tematu)
    « Odpowiedź #840 dnia: Grudnia 10, 2012, 18:07:56 »
    Tylko co ma Risen do bycia piratem i dowodzenia własnym statkiem. Chodzi mi o grę o piratach, statkach i walkach na morzu;]. Szkoda, że wychodzi tak mało gier w pirackich klimatach... Bo i po co skoro można wypuszczać w kółko te same CoD-y, Fify, MoH-y, Battelfieldy, kolejne gry o zombie(o dziwo żadnej naprawdę dobrej...) i masę innego shitu;/.

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #841 dnia: Grudnia 10, 2012, 18:12:04 »
    Serdecznie polecam: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2130 (mam nadzieję, że nie jest zakazane wrzucanie linków, jak jest to przepraszam) gra bethesdy, wspaniały system walki morskiej, możesz rozwijać swoją postać, załogę, kapitanów, statek. Możesz być piratem kupcem. Jest również bardzo przyjemna kampania i wiele modów.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #842 dnia: Grudnia 10, 2012, 18:18:35 »
    Oraz polecę od siebie grę o piratach taka z nazwą coś Piraci z Karaibów czy jakoś hmm.. Imiona bohaterki to Sharke i Blaze bodajże. Może ktoś pamięta dokładnie tytuł, ale gra bardzo fajna i klimatyczna, masz stateczek, załogę, możesz flotę zrobić większą, abordaże, tawerny i wszystko co piratowi potrzebne do piracenia nawet skarb. Jak kiedyś będę w moim pokoju to spiszę tytuł.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #843 dnia: Grudnia 10, 2012, 18:40:54 »
    Polecam Sea Dogs, gra dosyć stara, ponieważ stuknęła już jej 12 lat, ale gra jak najbardziej klimatyczna. Przebija wszystkich piratów z karaibów i inne twory stworzone tylko i wyłącznie by podkręcić sprzedaż Sparrowów i innych butów...

Offline matiflo

• Użytkownik
    • O RLY?
    « Odpowiedź #844 dnia: Grudnia 10, 2012, 18:41:23 »
    Oraz polecę od siebie grę o piratach taka z nazwą coś Piraci z Karaibów czy jakoś hmm.. Imiona bohaterki to Sharke i Blaze bodajże. Może ktoś pamięta dokładnie tytuł, ale gra bardzo fajna i klimatyczna, masz stateczek, załogę, możesz flotę zrobić większą, abordaże, tawerny i wszystko co piratowi potrzebne do piracenia nawet skarb. Jak kiedyś będę w moim pokoju to spiszę tytuł.

Age of Pirates: Opoweiści z Karaibów ;)
    Świetna gra, również polecam

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.

Offline MontBlejdowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JESTEM MONTBLEJDCZYK !
    « Odpowiedź #845 dnia: Grudnia 17, 2012, 20:15:27 »
    Szukam gry ( Skradanki w czasach średniowiecznych ) gdzie jestem złodziejem , mam zadania i muszę się skradać , kraść , włamywać itd ... znacie coś w tym stylu ?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #846 dnia: Grudnia 17, 2012, 20:26:14 »
    Szukam gry ( Skradanki w czasach średniowiecznych ) gdzie jestem złodziejem , mam zadania i muszę się skradać , kraść , włamywać itd ... znacie coś w tym stylu ?

Wszystkie części Thief, jeśli się nie mylę to jest to właśnie mniej więcej to czego szukasz.

Tego typu pierdoły w drobnych dawkach znajdziesz także w grach: The Elder Scrolls, Gothic etc.

Offline MontBlejdowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JESTEM MONTBLEJDCZYK !
    « Odpowiedź #847 dnia: Grudnia 18, 2012, 12:45:22 »
    Wszystkie części Thief, jeśli się nie mylę to jest to właśnie mniej więcej to czego szukasz.

Tego typu pierdoły w drobnych dawkach znajdziesz także w grach: The Elder Scrolls, Gothic etc.
    Oblivion mam i przeszedłem , Skyrim kupie po Świętach :D a Thief nooo zobacze , wydaje się fajne :P

Offline xzpablozx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #848 dnia: Grudnia 26, 2012, 20:27:10 »
    Witam. Też szukam gry mianowicie wygladala mniej więcej tak: grafika była od boku(tak jak w mario powiedzmy oczywiscie chodzi mi tylko o sam styl od boku) była fakt pikseloza ponieważ to dość stara gra. Główny wątek tej gry to było po prostu biegnięcie w prawo i roz... zabijanie setki wrogów typu szkielety zombie itp. Pamietam też że było można kupować bronie po lvlach. No i oczywiście był tryb multi na jednym kompie. Z góry dzięki za pomoc

Offline orzech54217

• Użytkownik
    « Odpowiedź #849 dnia: Grudnia 30, 2012, 18:09:08 »
    Może chodzi ci o Super Crate Box ??? :)

A ja poszukuje gry takiej pamiętam ( napewno nie ! ale nie jestem pewien ) pudełko Max Payne czy coś tagiego :) Chodziło się z takim pistoletem i nożem i się strzelało do takich nagle wyskakujących potworów grafika była niezła nawet jak na tamte czasy :PPP

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #850 dnia: Grudnia 30, 2012, 23:42:31 »
    Składnia w twoich zdaniach poraża. Napisz jeszcze raz tego posta bo czytam to któryś raz z kolei i dalej nie rozumiem.
    A ja poszukuje gry takiej pamiętam pudełko Max Payne czy coś tagiego.
    WTF? Nie wiem, może to ja jestem jakimś kosmitą ale ni ch*ja tego nie ogarniam;]. Co do drugiej części posta to strzelanie do nagle pojawiających się potworów wcale nie zawęża listy.

Offline orzech54217

• Użytkownik
    « Odpowiedź #851 dnia: Grudnia 31, 2012, 11:44:16 »
    Była taka pewna gierka na kompa.Chodziło się z takim gościem z różną bronią.Chodziło sie po takim no jakby to powiedzieć marmuru wilgotnego (tak to pamiętam) .Fabułą gry było zabić podaną chyba liczbę potworów wskakujące na twarz gracza.Powiem jeszcze , że była mgła . Obraz był w 3D

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #852 dnia: Stycznia 06, 2013, 15:56:29 »
    Witajcie, mam do Was trochę specyficzne jak na ten temat pytanie. W ciągu następnego tygodnia przyjdzie do mnie nowy komputer. Biorąc pod uwagę, że zatrzymałem się z grami na jakimś 2004 roku chciałbym zapytać się Was jakie gry polecacie? Nie zależy mi na tych najnowszych tytułach jak Battlefield 3 czy Far Cry 3. Najbardziej cieszy mnie fakt, że mogę zagrać w starsze gry, które wcześniej nie chodziły na moim sprzęcie. Na pewno nie odmówię sobie Skyrima, któregoś z Total War'ów. Chodzi mi o tytuły, które w ciągu ostatnich kilku lat jakoś się wyróżniły. Wiem, że to temat rzeka, ale może jednak coś polecicie?:)

Offline pat25

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #853 dnia: Stycznia 06, 2013, 21:10:14 »
    Dołączam się do pytania chociaż nie mam jeszcze nowego kompa to i tak mnie ciekawi. Ja się zatrzymałem na tak mniej więcej w połowie 2005.
    Jedyny wyjątek to Warband który hula na minimalnych przy max 40 osobach
    Alea iacta est

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #854 dnia: Stycznia 07, 2013, 16:08:49 »
    Jak ze strategii polecam Company of Heroes, koniecznie z modem Blitzkrieg czy Eastern Front :)
    Raczej któryś BF, wszystkie są dobre :) (co do BC i BC2 nie mam danych :P)
    Władca pierścieni bitwa o śródziemie I lub II król nazguli.
    MINECRAFT! :P

Jak sobie przypomne to dopisze :)
    (click to show/hide)