Jakiś czas temu próbowałem podejść do tego moda, ale gra wydała mi się zbyt...hm..."ociężała", zapewne z winy animacji, itp. Bardzo mnie ciekawi jak to będzie z rozmiarami oddziałów...było by pewnym rozczarowaniem i zmarnowaniem potencjału modyfikacji umieszczając w rozgrywce bitwę o "Helms Deep" z 500. żołnierzami isengardu...widziałbym tu kampanie min. 3000 żołnierzy, w jednej bitwie(nie dzielonej na etapy).Kolejna rzecz....nie wiem czy jest taka możliwość ale umieszczenie więcej niż jednej drabiny czy wierzy przy murze podczas oblężenia....heh....to by było coś.... :D
Nie ma co...trzeba czekać, cierpliwie czekać....
PS.
Ak Ela to mod oparty rownież na historii śródziemia. Bym w niego pograł ale spolszczenia nie ma :P
Nie ma co rozpaczać...pograłem trochę w tego moda i nie jest źle...jedyne co jest po turecku to nazwy jednostek, ale z biegiem czasu da się przyzwyczaić i obczaić co do czego - no jeżeli już tak bardzo komuś zależy, to postaram się je przetłumaczyć...
Poza tym gra jest na tyle stabilna, że jak na razie, po 150 dniach gry ,działa bez zarzutu.Śmieszą mnie trochę "Oddziały alpinistyczne" ;), i dyplomacja (na dzień dobry Gondor z Rohanę prowadzą "krwawą" wojnę sojuszbnicy?Gondor ma Mordor a Rohan Isengard.przez 50 dni walczyłem o pokój między ludźmi wywołując jednocześnie wojnę z "siłami zła", teraz próbuje powstrzymać wojnę pomiędzy gondorem a Elfami - są na wymarciu) - ups wybaczcie za spam..... ;)