Waham się czy ją ściągać
Pisze, że "savegame compatible with .9", więc chyba nie ma się co bać :)
Jak dla mnie ten mod jest bardzo fajny, jeden z lepszych (obok POP). No niby ta golizna, ktoś może narzekać, ale przecież jak mówi motto renesansu "Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce". Ci barbarzyńcy jak ktoś wcześniej pisał niby biegają z "toporami", ale przynajmniej mi się w oczy nie rzucają, przecież oni są do "kilnięcia" a nie do patrzenia, zresztą w małych grupach tacy się znajdują, w hordach jeszcze golasa nie spotkałem (oddziały powyżej 100 osobowe barbarzyńców, dobre do expienia jednostek). W żeńskich oddziałach czasem widać to i owo, ale to zazwyczaj tylko w początkowych "wersjach" jednostki. Tak na marginesie nawet fajnie wyglądają te jednostki :P
W modzie jest trochę mały drop po bitwie, można to zaliczyć na minus, ale po dłuższym przemyśleniu wychodzi raczej na plus, jakaś lepsza zbroja dość sporo kosztuje, więc motywuje do pracy aby na taką zarobić lub zdobyć. Ja osobiście poluję na zbroję rycerzy inkwizytorów, gdyż wydaje się być dobra.
Mam tylko takie pytanie, co daje karta tarota "śmierć"?
edit:
Na plus można również zaliczyc bardzo fajnie wyglądające zbroje, chełmy i bronie.