Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wedding Dance  (Przeczytany 84413 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wedding Dance
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 29, 2009, 19:44:38 »
    Tzn. load_module=1 czy coś takiego? Bo to mam.

Offline Viking

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 29, 2009, 20:48:30 »
    Musisz jeszcze zrobić odpowiednie wpisy w pliku "module". Wtedy powinno zadziałać.

Jaki to wpis?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 29, 2009, 22:04:25 »
    To co kopiujecie do Resources (tzn. nazwy tych plików) musicie wpisać w "module". Dam taki przykład bo nie znam nazw plików z Wedding Dance. Kopiujemy plik o nazwie "Order Armor" (plik .brf, ten w Resources) i dodajemy w "module" wpis "load_module_resource = order_armor" (oczywiście bez tego ""). Jeszcze musicie zmienić "scan_module_textures = 0" na "scan_module_textures = 1". Jak tego nie zrobicie to nie będzie czytało tekstur z folderu "Textures".

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 30, 2009, 10:56:12 »
    Grałem w tego moda przez jakiś czas. Przyznam szczerze, że nieźle mi się w niego grało. Baby w "seksownych pancerzach" i barbarzyńcy cierpiący na wzwód penisa, wcale mi nie przeszkadzają. Najlepszy element w Wedding Dance to oczywiście fabuła. Pierwszy quest polegający na zdobyciu twierdzy raczej prosty albo nawet banalny, ale za to drugi został wzorowo wykonany. Gracz musi odbić czarownice z lochów, zabijając przy tym inkwizytorów i innych duchownych. Kraty w celach da się rozwalić jednym uderzeniem miecza, co jest trochę nierealistyczne, ale świetnie wygląda. Heretyczki strasznie krzyczą i to nadaje smaczku temu questowi! Nie testowałem Wedding Dance długo, ale z tego co wyczytałem na forum Taleworlds jest nawet odtworzony zamek Neuschwanstein!

Polecam pograć, mimo tej kontrowersyjności ze strony graczy.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 30, 2009, 22:57:03 »
    chyba ściągnę tego moda. patrząc po opisach jest całkiem całkiem ;]
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 03, 2009, 16:10:24 »
    A czy ktoś w ogóle słyszał o tym że berserkerzy(barbarzyńcy) zażywali halucynogeny dodawające im odwagi i powodowały stałą erekcje, nawet po śmierci była widoczna przez dłuższy czas...wrogowie się tego bali ;), myślę ze to wszystko to był taki żart ze strony twórców moda, ot tyle z mojej strony

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 03, 2009, 20:24:36 »
    Może w tamtych czasach dodawano wiagrę do wszystkiego?
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline g11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 12, 2009, 09:11:25 »
    Grałem w tego moda przez jakiś czas. Przyznam szczerze, że nieźle mi się w niego grało. Baby w "seksownych pancerzach" i barbarzyńcy cierpiący na wzwód penisa, wcale mi nie przeszkadzają. Najlepszy element w Wedding Dance to oczywiście fabuła. Pierwszy quest polegający na zdobyciu twierdzy raczej prosty albo nawet banalny, ale za to drugi został wzorowo wykonany. Gracz musi odbić czarownice z lochów, zabijając przy tym inkwizytorów i innych duchownych. Kraty w celach da się rozwalić jednym uderzeniem miecza, co jest trochę nierealistyczne, ale świetnie wygląda. Heretyczki strasznie krzyczą i to nadaje smaczku temu questowi! Nie testowałem Wedding Dance długo, ale z tego co wyczytałem na forum Taleworlds jest nawet odtworzony zamek Neuschwanstein!

Kto daje pierwszego i drugiego questa? Podejrzewam, że dopiero po otrzymaniu zadania można wejść do nowych lokalizacji np. klasztor.

Pozdrawiam

Offline g11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 12, 2009, 09:12:28 »
    Kto daje pierwszego i drugiego questa? Podejrzewam, że dopiero po otrzymaniu zadania można wejść do nowych lokalizacji np. klasztor.

Pozdrawiam

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 12, 2009, 09:59:35 »
    OMG mogłeś użyć opcji edytuj.
     Pogadaj z bratem i siorką , z tym kapłanem na początku.Potem graj kiedyś się na questa natkniesz.

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 21, 2009, 22:47:21 »
    zacząłem grać w ten mod i mimo kontrowersji jaką on może wywoływać uważam że jest on całkiem ciekawy. Mnie osobiście nie razi kawałek wirtualnego cyca lub też inne wyposażenie damskich jak i męskich jednostek zważywszy na fakt że tylko z początku może się kilka takich pojawić gdyż później raczej pancerze są szczelniejsze. Co do pancerzy jest sporo skąpo wyglądających żeńskich pancerzy ale ogólnie fajnie to wygląda. Cały mod lekko klimatem przypomina mi czasy Conana (nie ma to jak stare dobre kino ;P ) Męskich nowych pancerzy niestety zbyt wiele nie widzę (chodź mogą być) hełmy też całkiem ciekawe. Dodany wątek fabularny, możliwość oglądania ukrytych lokacji po wynajęcia skautów(zapominam jak się oni w grze nazywają) w tawernie, tyle że muszą oni o minimum jeden poziom awansować. Mocni wrogowie szczególnie inkwizytorzy, niektóre jednostki są zrobione nieco z jajem widać że twórca moda podszedł do niego z lekkim przymrużeniem oka co czasami może powodować lekki uśmiech. W końcu dodane państwo (nawet dwa) jedynie z żeńskimi jednostkami (nie ma to jak oddział amazonek łuczniczek). Trochę przesadzone to że barbarzyńcy (zastępujący lootersów) wyglądają jakby przed chwilą udali udanego napadu na karawanę viagry i skonsumowali wszystko no ale później już nie opłaca się za nimi uganiać więc nie widzimy ich latających ze sterczącymi siusiakami. Na chwilę obecną pozytywnie oceniam jakość moda i można przy nim spędzić kilka wolnych godzinek. Przypominam tylko że mod przeznaczony dla osób dorosłych ;-)

Offline 1zielony1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 23, 2009, 18:52:11 »
    Nie wiem co was złości w tym modzie...dobra fabuła, walka z kościołem, nie potrzeba walki ze wszystkimi można to wynegocjować i wielu możnych przechodzi na waszą stronę, trochę skóry  widać  ...no chyba że postacie różnią się od ludzi i to waz mocno razi, inne i ciekawsze zadania. Swoją drogą w tamtych czasach możni bądź tak zwani wasale sami nie kładli się spać i na dobrą sprawę tylko patrzeć jak wchodząc do sali zamkowej będą dziewczynki jak te zakonnice czekały która będzie grzać rycerskie łoże, a może jeszcze tego nie uwzględnią w modach, szkoda że sprzedaż wziętych w niewolę jest po tej samej cenie. Myślę, że to dobra odmiana od tłuczenia wszystkich i wszystkiego, ale to moja ocena.
    Miłej gry.

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 23, 2009, 21:26:30 »
    Mam pytanie czy da się przenieść do innego modu tak aby też można było rozbijać obozy i żeby je było widać tak jak w Wedding Dance że spacerują wojska płonie ognisko itd.

Offline g11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 30, 2009, 07:59:30 »
    Czy wie może ktoś jak zaliczyć misję, która polega na eskortowaniu karawany z futrami?
    Dostajemy ją od sołtysa wsi.

Pozdrawiam

Offline Bobik325

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 30, 2009, 10:42:51 »
    Nie odgrzebuj starych tematów ;/ Zalóz sobie nowy watek bo tu nikt dawno nie pisal
    http://www.mountblade.info/forum/ - Najlepsze Forum Na Świecie