Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wedding Dance  (Przeczytany 84394 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline antykaczor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wedding Dance
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 25, 2009, 20:19:01 »
    Mam takie pytanko- jak rozpocząć fabułę?

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 25, 2009, 21:37:49 »
    Misje przemytników prawdopodobnie zleca małżon{ek/ka}. Główny wątek fabularny rozpoczyna się wraz ze spotkaniem Sir Vincenta.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 25, 2009, 21:47:52 »
    Mam jeszcze 1 pytanko- może miał ktoś takie zadanie lub podobne http://img692.imageshack.us/i/mb1y.png/?
    Aby znalezc wiedźmne trzeba zapytać się o nią Sołtysa?

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 26, 2009, 00:37:58 »
    co trzeba zrobic zeby spotkac tego sir vincenta?

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 26, 2009, 08:16:21 »
    antykaczor, raczej nikogo o nic nie musisz pytać, od razu do wioski idziesz.
    daver194, Vincent sam cię zaczepi, na -nastym poziomie? Nie pamiętam dokładnie, zawsze importowałem już rozwiniętą postać.

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 26, 2009, 12:31:54 »
    A co muszę w tej wiosce zrobić???

Offline soldier_90

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 26, 2009, 12:33:31 »
    (...)
    - przeprowadzanie rozpraw sadowych w ktorych sadzimy wiesniakow, mieszczan i LORDOW! W zaleznosci od wyroku mozemy zyskac uznanie u okreslonej grupy lub zdobyc troche kasy.
    (...)

W jaki sposób można to robić - gdzie jest taka opcja??

Offline bobik69

• Użytkownik
    • gg
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 26, 2009, 13:31:21 »
    Mam pytanko gram już w tego moda bardzo długo mam już żoneczkę Sir Vincenta i rodzinę w party. Walczyłem dla Prid Empire ale wiadomo że gra zaczyna się jak tworzymy własne królestwo i tu jest lipa bo jak zająłem zamek Amazonek to wyskoczyło mi że jestem rebeliantem Amazonek szukałem i rozmawiałem prawie z wszystkimi ale nie mogłem znaleźć opcji utworzenia królestwa.

Możliwe że jest jakaś inna opcja np. zgłoszenie pretendury do tronu ale też nie wiem gdzie.

Edit: W Pałacu byłem i nie ma tam opcji u żadnego z NPC a sir Vincent biega ze mną jako bohater, i nie ma żadnych opcji. Nurtuje mnie jedna sprawa że oficjalnie to Staise jest pretendentką do tronu :(
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2009, 14:17:11 wysłana przez bobik69 »

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 26, 2009, 13:47:35 »
    A w Imperialnym Pałacu byłeś, sir Vinventa spotkałeś?

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 26, 2009, 17:21:31 »
    Doszedł ktoś w końcu jak strzelać z katapulty ?

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 26, 2009, 17:56:07 »
    bobik a rozmawiałeś ze Steise, byłeś w pałacu i została koronowana?

Offline adas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 27, 2009, 01:42:03 »
    Mam takie pytanko- jak rozpocząć fabułę?
    Fabula sama cie znajdzie (tajemniczy wedrowiec - Sir Vincent) jak osiagniesz odpowiedni poziom
    Misje przemytników prawdopodobnie zleca małżon{ek/ka}.
    Po slubie czy przed slubem? Bo niektore misje sa dostepne od/do jakiegos poziomu postaci. Gdy mamy go za malo albo za duzo to sa niedostepne. Wiec pewnie mi ta misja przepadla.
    Mam jeszcze 1 pytanko- może miał ktoś takie zadanie lub podobne
    A co muszę w tej wiosce zrobić???
    Jedz na polodnie od Cyme tak jak prosza. Wez zwiadowcow z tawerny (lub ctrl +t na kodach) zeby odkryc ukryta lokacje. W srodku jest kilka zakonnic do zabicia ;)
    co trzeba zrobic zeby spotkac tego sir vincenta?
    patrz wyzej
    - przeprowadzanie rozpraw sadowych w ktorych sadzimy wiesniakow, mieszczan i LORDOW! W zaleznosci od wyroku mozemy zyskac uznanie u okreslonej grupy lub zdobyc troche kasy.
    W jaki sposób można to robić - gdzie jest taka opcja??
    gdy mamy zone i ustanowilismy imperium zona ( NPC w oddziale) zleca zadanie i wtedy w palacu mamy dodatkowa opcje "przeprowadz proces" - bardzo fajna misja
    bobik69
    Imperium powstaje w momencie koronacji siostry - Steise
    Doszedł ktoś w końcu jak strzelać z katapulty ?
    y h sila
    g j obracanie katapulty
    u strzal
    Trzeba zwracac uwage czy kula jest zaladowana i czy katapulta nie zaczepia o nic (regulacja sily i kierunku) ale zanim dojdziesz do poprawnych ustawien to lucznicy zdaza sprzatnac obsluge i sie skonczy strzelanie ;)
    Mozna przydzielic w troop editor (Catapulteer jednostka numer 749) lepsza zbroje, ale po tym zabiegu trzeba zaczynac gre od poczatku bo savy nie dzialaja ;)

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 27, 2009, 08:39:25 »
    dlga_wife_tell_mission:super_horse_1|Otrzymał{reg3?am:em} list od starej przyjaciółki, która zasłyszała interesującą plotkę.  Słyszała, że Papież Cheynik zamówił wspaniałego konia, który ma zostać sprowadzony ze wschodu.  Plotka głosi, że ten fantastyczny ogier nie ma sobie równych.  Jak przystało na wyznawcę Czarnej Wiary, nie zapłacił za niego uczciwie, i musi go teraz przemycić.  Pisze, że obóz przemytników znajduje się podobno niedaleko Allain.  Ogier nie został jeszcze dostarczony Papieżowi, więc jeśli się pośpieszymy, być może uda nam się tam dotrzeć przed nim.

-
    Po? ale może to tylko błąd tłumaczenia.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 27, 2009, 11:04:54 »
    @Raven18 nie to tłumaczenie jest dobre po prostu masz 8 dni do dojechania inaczej misja przepadnie, ja wykonałem ją i mam bojowego araba :) piękny koń :) szkoda tylko że nie przetłumaczone są dialogi z NPC dlatego większość ignoruje, a każdy spór rozstrzygam pojedynkiem:) ale już z rozprawą sądową miałem problem,
    Misje przemytników prawdopodobnie zleca małżon{ek/ka}.
    Po slubie czy przed slubem? Bo niektore misje sa dostepne od/do jakiegos poziomu postaci. Gdy mamy go za malo albo za duzo to sa niedostepne. Wiec pewnie mi ta misja przepadla.
    Powinna się pojawić zaraz po powstaniu zakonu czarnej katedry(wg. tłumaczenia Ravena18) być może jeśli zniszczyłeś go, lub poszedłeś daleko dalej w swej fabule może ci zniknąć

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    « Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 27, 2009, 14:52:51 »
    Zacni Przedmówcy! Przejrzałem ten wątek, i mnie przytkało... ( zanim ruszyły rozmowy "techniczne")
    Łaaa nie dla dzieci! Goła pupaaaa... Z fujarką na wroga?! Przebóg , co to za wojownik co się byle pupy boi :)
    Zabijasz w 10 min. trzystu ludzi, oni jęczą , kwiczą i rzężą pod twoim mieczem i spoko ok. miód, ale pupa!?!
    Pomyślcie czasem! Zresztą te wypowiedzi były typowe : nie grałem, nie widziałem ale mówią że pupa , to ja nie będę grał ...
    Całkiem fajny mod, gdzieś w pół drogi między Nativem a Pendorem.
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx