Wedding Dance jest dostępny tylko w wersji beta i rozwinięcia nie będzie, może na Warbanda, kto wie?
Ten napis w lewym dolnym rogu to podejrzewam, że chodzi o nazwę święta. W modzie jest kilka świąt, podczas których jedzenie staje się o wiele tańsze.
Moja taktyka na Defensor de Deus (Obrońców Wiary): z duuuuża armią podszedłem pod zamek. Po przegranej (bo oczywiście dostałem łomot, jak się pojawili Obrońcy) kolejny atak i tak do skutku, aż zostaną sami Obrońcy (bez innych jednostek). Wtedy łuk, trzy kołczany strzał (wojsku kazałem czekać - miałem dużo łuczników) i dawaj na strzelnicę. Można podejść dość blisko, bo zasięg rzutu toporów Obrońców jest bardzo mały. Po wystrzelaniu całego magazynku, wycofywałem się i od początku... Za jednym podejściem zabijałem ok 20 Obrońców, ale mi się maksymalnie trafiło "tylko" 60, więc bardzo długo to nie trwało...
NPC Fawzia dokhtar-i-Sanjar została stworzona na cześć amerykanki o takim nicku, która bardzo udzielała się w społeczności M&B. Miała swój udział w tworzeniu Wedding Dance, oraz (bardzo duży, z tego co wiem) w Prophesy of Pendor. Zmarła na raka w lutym tego roku...