Po zainstalowaniu tej łatki cenzurującej tło w grze zabarwiło mi się ( nie całe) na czerwono! Nie całe, bo np. napis Wedding Dance był wciąż złoty. Co więcej w lewym górnym rogu w menu pojawił się obrazek wyglądający jak typowy promos z sygnatur, również z tytułem do tego z głową postaci, to mniej ważnei. Ogólnie menu i interfejs się zmieniły, ale teraz co NAJBARDZIEJ się zmieniło o zgrozo!
Chciałem pozbyć się dewiacji z gry, a na tym krwisto czerwonym tle w interfejsie tu i ówdzie pojawiły się WIZERUNKI (wyobrażenia? avatary?)...--
!!!
1. Dałem na końcu spojler gdyż musiałem mieć mocne nerwy pierwszy raz na to patrząc, uwierzcie mi, że nie chcecie tego zobaczyć.
2. Trzeba być zarejestrowanym by widzieć spojlery!:O
Woląc już to co było wcześniej zmieniłem tekstury na stare. Gość, który zrobił ten mod ma bardzo nie po kolei w głowie! Nie mówiąc już, że frakcja "Czarna Katedra" to parodia Kościoła katolickiego, a typowe jednostki to roznegliżowane zakonnicei z charakterystycznym ( nie od pomylenia) nakryciem głowy. Cała działalność "Czarnej Katedry" oraz misje z nią związane bardzo oczerniają chrześcijaństwo, a same misje wyglądają jak wejście do krypt zboczeńców i pedofilii. Nie oszukujmy się. Twórca wiedział co robi. Krzyż występuje na zakończeniach broni drzewcowej i na ubraniach jednostek, to tego habity, papież itd. Inaczej wnętrza katedr. Wyglądają na wskroś okultystycznie.
Dlaczego w tak dobre gry i mody wkradają się poraz kolejny wątki satanistyczne. Mam tego dość, a sam nie mam czasu robić poprawnych modów. Nie takich, które w płaszczyźnie rozrywki podsuwają podświadomie podobne treści!!
Proszę grać w ten mod z dystansem i świadomością i nie pobierać tej łatki! Niech ten gość robi sobie z kumplami podobne mody, dopóki nie trafi do piekła.
Komentarze mile widziane.