Czas coś napisać bo padło parę propozycji.
Są bety jakieś
Nie, nie ma oraz nie wiem kiedy będą, ponieważ nie mam dużo czasu na modowanie i wszystko idzie dosyć wolno.
Zgadzam się co do tych uszu. Do tego facet mrocznego elfa ma ciało kobiety i taką samą twarz xD
A czy elfy z Wiedźka nie było takie trochę bardziej ludzkie?
A co rozumiesz przez bardziej ludzie??
Właśnie też uważam, że elfowie u Sapka sątrochę bardziej "ludzkie", tzn. nie są takie jakieś kolorowe/piękne/szlachetne. Choć może się mylę, ale takie mam wrażenia.
Dyskusja na temat wiedźminów, ras, klas itp.
Prawdę mówiąc nad takimi pomysłami jeszcze się nie zastanawiałem, ale sam osobiście nie jestem zwolennikiem gry wiedźminem. Nie wiem może się mylę, ale patrząc na świat przedstawion w książkach ASa "tak z góry" to wiedźmini są na uboczu, nikt się nimi nie przejmuje, a wrażenie ich wagi wytwarza się u czytelnika tylko dlatego, że cała historia zawarta w prozie Sapkowskiego jest przedstawiana z Geraltem w roli gównej, ale tak jak już ktoś wspominał przeniesienie takiego punktu widzenia do M&B jest baaardzo trudne (niemożliwe?). Podobnie można się zastanowić dlaczego np. w TLD nie mamy możliwości wcielić się w Aragorna, Gimliego, Faramira etc.. Uważam że mount&blade nie jest przystosowany do takiej formy, a cały świat musi być ukazany, tak jakby z szerszego punktu widzenia.