Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Native Plus  (Przeczytany 22060 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Native Plus
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 05, 2009, 07:49:15 »
    Z tą prezentacją frakcji to tego nie przetłumaczyli, też mam po chińsku, ale wszystkie questy były po angielsku...

PS. Ktoś wie, co po targu koni? Ilu tych czarnych khergickich jeźdźców trzeba zabić?  I co potem, mam już 2 gemy, słyszałem że trzeba teraz po miastach latać i pytać "o czym ludzie gadają" bo jakiś turniej międzynarodowy ma być, ale ja tam byłem wszędzie i nic...

Musisz mieć dobrą reputację z każdym królem i lordam, wygrać ileś tam turniejów, walczyć często z black khergitami, tymi mnichami i kimś tam jeszcze, ale nie pamiętam. Wtedy zostaniesz jakimś tam championem caldrii i weźmiesz udział w turnieju.

Po jakieś info odsyłam na Taleworlds, tam wszystkigo się dowiecie.

Offline DzikiJoe

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 05, 2009, 11:02:02 »
    Mi bardzo podoba się ten mod ale mam 2 problemy pierwszy nie działa mi muzyka wcale jej  nie słychać a drugi to że co jakiś czas zamiast zwiększać się wielkość armii to mi się zmniejsza o 1 i jednego wojaka mi wywala. Może ktoś poradzi co mam z tym zrobić?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 05, 2009, 17:01:11 »
    Co do tego zmniejszania armii to autorzy wprowadzili taki system znany z RTS, że jednostki elitarne, wysoko rozwinięte zajmują 2,a nawet 3 miejsca w party!

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 05, 2009, 17:21:46 »
    Ahaaa, to dlatego jak miałem 10 paladynów i 20 royal knightów to mi 5 jednostek zdezerterowało :)

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 05, 2009, 18:30:19 »
    Ja mam właśnie problem, mam 47/45 ludzi, hmm - współżycie? xD Jednak lubie takie coś, jest trudniej. Haha, 150 female banditów niedawno zniszczyło moją "armię" (oddział). Po pokonaniu mnie goniły mnie i zażądały sobie około 1100 denarów - więc, pomimo wielu bugów, czerwonych napisów, mod jest bardzo miodny i jest dla weteranów M&B. Miasta po 600 ludzi - nice. :))
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 05, 2009, 20:49:48 »
    Narazie pobieram myślę że ten mod spodoba mi sie bo na screenach wyglądał wspaniale(miodzio mod).

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 05, 2009, 22:34:24 »
    Mnie to trochę denerwuje, jak mam tyle wybijać tych ludzi na zamkach/miastach :|. Mod jest bardzo ciekawy i dość trudny :)

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 07, 2009, 21:45:24 »
    Mam problem a mianowicie pokonałem szefa Raidersów, dsotałem medal honoru, wróciłem do hrabiego zendar i dostałem nastepny order wojownika. Lecz teraz nie wiem co robić.

Offline Szakal

• Użytkownik
    • xyloreth
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 08, 2009, 00:03:48 »
    Teraz musisz udać się do któregoś z miast Swadii, chyba Suno albo Dhirim, i  coś tam zagadać do gospodarza tawerny, chyba postawić drinka wszystkim w tawernie. On opowie Ci legendę o tym medalu, i wskaże wieś gdzie znajdziesz wejście do jaskini. Potem wchodzisz w menu obozu, dajesz przechadzkę i zagadujesz do Marnida, rozpoczyna się dyskusja w trakcie której towarzysze radzą Ci odwiedzić wioskę o której opowiadał upity taverkeeper. Jedziesz tam, zagadujesz do wójta wsi, następnie udajesz się do jaskini która znajduje się po Twojej lewej od spawnu, wystarczy iść przy granicy terenu pod górę i potem na dół kawałek, wchodzisz do jaskini i dalej już będziesz wiedział co i jak.

PS. Ten mod jest nieukończony, czy tylko u mnie po zdobyciu sunflame scrolla, mirror of truth i czwartego gema mimo porad Mengmian nie da się wrócić do jaskini, wyskakuje "the door is closed"? Jak tak to kijowo, liczyłem na trochę dłuższą rozgrywkę :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2009, 00:10:44 wysłana przez Szakal »

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 08, 2009, 14:56:55 »
    Witam mam nowy problem, mianowicie w  tej jaskini dochodzę do bossów i jakimścudem wystrzelam po 400 strzał w jednego a on dalej stoi 60 ciachów mieczem(excaliburem) a on dalej stoi WTF wziąłem róg ale i tak mnie zabijają

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 08, 2009, 16:55:51 »
    Albo to boss albo zwykły bug tyle mogę powiedzieć a jak nie to nie wiem.

Offline Bohusz

• Użytkownik
    • Templar Knight
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 08, 2009, 17:36:16 »
    Witam mam nowy problem, mianowicie w  tej jaskini dochodzę do bossów i jakimścudem wystrzelam po 400 strzał w jednego a on dalej stoi 60 ciachów mieczem(excaliburem) a on dalej stoi WTF wziąłem róg ale i tak mnie zabijają

W narożnikach komnaty masz cztery pochodnie, musisz je najpierw zniszczyć i wtedy zabijesz ich bez problemu.
    Bohusz

~Non nobis Domine non nobis sed nomini tuo da gloriam~
    Psalm 115

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 08, 2009, 22:11:54 »
    Dzięki , kurcze wnerwia mnie ten Chinśki już ile grupek khergitów mam rozwalić? bo juz chyba 4 pokonałem;d mocni oni są ledwo daje rade.

Offline Szakal

• Użytkownik
    • xyloreth
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 09, 2009, 02:28:50 »
    Nawet w normalnej wersji nie ma podanej ilości, ja tam zniszczyłem 11 około i teraz śmigam sobie na Galoping-Rainbow :p

PS. Mocni nie są, wystarczy tylko sprzątnąć im wodza i zaczynają się rozbiegać we wszystkie strony, zawsze przed walką z nimi uzbrój się w tarcze, lancę/włócznię i broń jednoręczny oraz szybkiego konia, tarcza musi mieć wysoką wytrzymałość i dużo punktów (jak zobaczysz w jakichś łupach wojennych Iron shield to bierz do ekwipunku i jedź nad Y-u river, wystarczy przejechać po moście obok Zendar i dostajemy najlepszą tarczę w grze). bo Ci Khergici potrafią nieźle dopiec na dystans, jak padnie Ci koń to szukaj wzniesienia, wchodzisz na nie i czekasz aż się zbliżą, kiedy zwalniają załatwiasz jeźdźca i zyskujesz nowego konika. Dobrze też jest walczyć łucznikami, jak np. wyszkolisz sobie 40 Vaegir Elite Archers to Khergiccy i Vaegirscy jeźdźcy padają jak muchy.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 09, 2009, 07:52:40 »
    To prawda tylko wiesz ja gram bardzo fabularnie i niepozwalam sobie by mój odział był większy niż 40 chłopa (mam 20)
    Mam Reinforced Royal armor a i tak potrafią mi przygrzmocić , najgorzej to jest z tymi łucznikami więc na grupki większe niż 20 się nie rzucam