Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Native Plus  (Przeczytany 22071 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Native Plus
    « dnia: Marca 24, 2009, 13:34:08 »
    Grał ktoś w tego moda bo wygląda na całkiem ciekawą pozycję. Spędziłem z nim wczoraj trochę czasu i uważam, że mod (mimo kilku bug'ów) jak najbardziej daje radę. Wprowadzono m.in. jakieś formacje, system przydzielania dowódców do piechoty/łuczników/kawalerii, unique itemsy w tzw. mirrors'ach, fabułę, najazd dark knight do których można się przyłączyć itd.
    Mod jest przetłumaczony na angielski mimo tego co prezentują screeny.

Link do forum: http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,60024.0.html

Link download: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=1&lid=1160

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Native Plus
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 24, 2009, 13:38:05 »
    wzróciłem wczoraj na niego uwage ale nie wiem do końca co wprowadza do gry, poza tym nie moge nigdzie odnaleść screenów z gry, z tego co zauważyłem ludzie dobrze go oceniają

Edit: Jak grałeś, to napisz jak najwięcej rzeczy które zmienia mod, bo nie wiem czy zasycać, a mam problem z netem

« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2009, 13:58:22 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 24, 2009, 13:43:27 »
    Screeny masz na tym forum do którego podałem link i pod wypowiedzią autor masz kilka "obrazeczków" z gry, o chińskie krzaczki się nie przejmuj bo mod jest po angielsku.

EDIT: Ja się z moda cieszę więc możesz zasysać. Dość fajna fabuła, ciekawe losowe przedmioty (topór Gimliego, elficki łuk itd.), fajny motyw z mirror'ami.
    « Ostatnia zmiana: Marca 25, 2009, 08:49:23 wysłana przez proud »

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 30, 2009, 12:57:30 »
    Może wie ktoś, o co chodzi z tymi kryształami? Mi się podobają itemy po wygraniu turnieju i walk ;p

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 30, 2009, 13:14:26 »
    Tymi kryształami możesz sobie u kupców w Zendarze ulepszyć armor/broń. Są jeszcze ukryte itemsy w mirrors'ach, ale jak masz jakieś mody graficzne zainstalowane to ich nie zobaczysz:(

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 31, 2009, 14:23:22 »
    Ten mod jest zajebiaszczy (chociaż brakuje niektórych dialogów)w menu jest muzyka jak z linuxa (zmieniłem;d)wprowadzenie po chińsku ale tak to to jest miodzio, gdy grałem to poczułem takie coś tak jak bym  grał w jakąś grę rpg ale nie do końca.Najlepsze było to ,że zabił mnie babski gang(44 ninje)na mnie i marnida.Uwaliłem 7 po czym padłem,teraz ten babski gang nie jest babski o są w nim loterzy hehe.Wystawił bym mu ocenę 8,5 na 10

Offline Xasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 01, 2009, 12:40:10 »
    Nie wie ktoś może, gdzie są inni NPC? Bo widzę tylko Marnida i Rolfa ;/

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 01, 2009, 13:35:59 »
    SPOJLER    Borcha jest w Rivacheg zamknięty w celi trzeba za niego zapłacić(pobędzie chwilkę jako nasz wiezień i złoży propozycję którą gracz odrzuca,potem wystarczy z nim zagadać i  już.

Offline Xasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 01, 2009, 19:14:20 »
    Dzięki. A jest reszta npc'ów?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 01, 2009, 22:11:56 »
    Niestety Xasanie spartanie nie wiem, poszukam może znajdę.(Derchos Castle ma nowy wystrój)

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 02, 2009, 08:22:38 »
    Jest jeszcze Ymira, ale ją z misjami "odblokujesz", po przejściu głównego wątku, kupieniu konia w ukrytym bazarze i znalezieniu kilku ciekawych przedmiotów (topór gimliego, miecz rolanda), gra niestety jest tylko zwykłym native, na dodatek bez bohaterów npc:(

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 02, 2009, 10:36:42 »
    A właśnie ja mam niektóre rzeczy po chińsku i właśnie nie wiem jednej rzeczy , main questu oco w nim biega bo jego opis to zix coś tam.Ten mod jest o wiele trudniejszy(więcej wojsk w zamkach) można się dołączać do bandytów (Oblegać zamki czyje chcemy),Można wybrać po czyjej stronie staniemy w walce, są nowe jednostki(sporo),Wróciło zendar,Lordowie są mocni jak cholera(excalibur to przy nich mało) ,Wojsko w zbrojach mocnych ,że walka z nimi to katorga, wróg może się poddać(tylko textu nie ma)i innych sporo rzeczy. Tera przydało by sie by ktoś podopisywał znaczenia niektórych textów także tych których nie ma..

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:03:34 »
    Ja nie miałem nic w "kszaczkach' oprócz intro'wej mapy i takich jakichś plakatów w miastach:P
    Na której misji jesteś, że nie wiesz o co chodzi?

Offline Xasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:10:10 »
    hmmm, a rozgryzł ktoś o co chodzi z tymi plakatami?

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 02, 2009, 19:34:34 »
    Nie, a na Taleworlds olali to pytanie i nikt nie odpisał, chamy jedne;P

Znalazł ktoś już jakiegos mirrors'a? Podobno są tam fajne itemy, ale nie wiem czy działają jak masz zainstalowane jakieś dodatki graficzne.