Sorry chłopaki :)
W szkole mam po kilka godzin programowania w tygodniu... szczerze mówiąc nienawidzę tego i już dłużej nie wytrzymuje z tym pisaniem skryptów. Jest to dla mnie nudne i beznadziejne, przez co niestety brak mi już motywacji do roboty przy MS. Innymi słowy praktycznie nie ma szans, abym się jeszcze bawił ze skryptami w M&B, a bez skryptów mod nie jest modem. Mógłbym coraz lepsze grafiki tam robić itp. Ale to nie bedzie mod. Wolę nie wydawać niczego, niż wydać coś nieukończonego i słabego.
Powiem tylko, że na zakończenie pracuję nad małym endingiem prezentującym troche samurajskiego uzbrojenia wykonanego przeze mnie do M&B. Czy dokończę, jeszcze nie jestem pewny, bo praca na laptopie jest nieznośna, ale idzie wszystko w dobrą stronę.
Aktualnie kończę pracę nad efektami czasteczkowymi, które zawsze były moją słabą stroną... ale kilka rad Mata myślę, że pomoże zrobić mi ładny ogienek :).
Póki co mam tyle...
http://www.youtube.com/watch?v=LBdmrQ0e-AEJest to mój pierwszy wykonany ogień, nad którym troche siedziałem, bo zanim rozkminiłem co i jak troche się naklikałem. Wszelkie rady mile widziane, bo jak mówiłem efekty cząsteczkowe rozkminiam od niedawna... nie chodzi mi o same rady graficzne, bo wszystko wolę sam rozkminiać, ale o barwę, zachowanie pochodni itp... Gdy przychodzi co do czego, człowiek nie wie jak ogień wygląda :).