a ja mam taki mały pomysł, mianowicie polowania, ale nie takie jak dotychczas ze biega niewyżyt i strzela z ługu do jeleni czy co to tam było. Mam na myśli coś bardziej rozbudowanego, ciekawszego.
Więc po pierwsze jeśli dorwiemy stado zwierzyny łownej (fajnie było by dodać coś jeszcze niż same jelenie) to nie była by to jakaś mała nudna lokacja a jakiś las tak zęby zwierzaki chowały się za drzewa jakieś "ufajnienie" tego polowania, ponadto oprócz opcji samotnego polowania było by coś w stylu "zaproś na polowanie" oznaczało by to że albo zapraszamy któregoś z naszych towarzyszy albo jakiegoś lorda na wspólne polowanie wtedy w danej lokacji pojawiamy się we dwóch lub więcej zależnie ilu zaprosimy i polujemy do ostatniego zwierzaka lub koca amunicji (dobrze by było zrobić tak że jak nikt nie ma amunicji to od razu koniec) a po polowaniu każdy bierze tyle ile upolował, w wypadki jeśli polowaliśmy z towarzyszem mógł by on oferować nam wykupienie mięsa za jakąś symboliczną opłatę. gdyby dało się tak zrobić to w wypadku kiedy zapraszamy jakiegoś lorda lub króla mogło by to dodawać prestiżu jako że organizujemy imprezę z ważnymi osobami, można by też dodać takie zdarzenie że król lub inny lord organizuje polowanie i wtedy przyjęcie takiej okazji również wiązało by się z bonusem do prestiżu.
Mam nadzieje że mój pomysł nie zostanie wyśmiany, choć domyślam się że to raczej do fantastyki można odłożyć choć jak patrze na tego moda to kto wie?