Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły  (Przeczytany 328821 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Ogólne sugestie, pomysły
    « Odpowiedź #930 dnia: Lipca 27, 2009, 17:54:46 »
    Ja tam zawsze myslalem, ze kucharz to jedynie smaczniejsze posilki moze przyrzadzac. No chyba, ze pojdziemy w te strone, ze doswiadczony kucharz zna przepisy na takie potrawy, ze w malych ilosciach starczaja na wiele dni...

Offline Marat

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #931 dnia: Lipca 27, 2009, 17:59:13 »
    A może zrobić, że jak się ma kucharza to towary wolniej nam gniją w ekwipunku?
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline Bercik899

• Użytkownik
    « Odpowiedź #932 dnia: Lipca 27, 2009, 18:08:22 »
    Ja bym proponował że jak sie ma kucharza to można by było usmażyć surowe mięso dzięki czemu by sie nie psuło.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #933 dnia: Lipca 27, 2009, 18:10:53 »
    A z jakiej racji smażone mięso miałoby się nie psuć? -.- Z reszta w grze jest tylko jeden towar który się psuje a wam jeszcze mało...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #934 dnia: Lipca 27, 2009, 18:12:36 »
    A z jakiej racji smażone mięso miałoby się nie psuć? -.- Z reszta w grze jest tylko jeden towar który się psuje a wam jeszcze mało...
    No w końcu wszystkie organiczne rzeczy zostaną rozłożone przez grzyby i bakterie do prostych związków nieorganicznych :P

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #935 dnia: Lipca 27, 2009, 19:20:51 »
    A tam, majac kucharza on bedzie robil konserwy i bedzie na dluzej starczec, o! :P

Offline Beast_Face_666

• Użytkownik
    « Odpowiedź #936 dnia: Lipca 27, 2009, 20:57:50 »
    A tam, majac kucharza on bedzie robil konserwy i bedzie na dluzej starczec, o! :P
    O!!
    Popieram :D
    A tak bardziej serio to chodzi mi o to że doświadczony kucharz marnuje mniej składników, ale pomysł z oszczędniejszymi przepisami też jest niezły.

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #937 dnia: Lipca 27, 2009, 22:05:32 »
    A tak w sumie, to po co my szukamy sposobu w jaki mialby to zrobic? Niech da skill Kucharz, ktory sprawia, ze jedzenie na dluzej starcza i tyle :D

Offline Beast_Face_666

• Użytkownik
    « Odpowiedź #938 dnia: Lipca 28, 2009, 00:40:55 »
    wiesz ja psiałem że sprawiał by że stara na dłużej ale najważniejsze jest to zęby zwiększał premie do morale wynikającą z jedzenia

Oj, oj, oj... Ja mam inną sugestię dla Daedalusa, a konkretniej taką, by wprowadził do moda słownik ortograficzny, bo jak widać niektórym sie przyda.
    Beast Face 666, upominam Cię, abyś pisał poprawnie po polsku.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 00:52:11 wysłana przez Alkhadias »

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #939 dnia: Lipca 28, 2009, 14:41:50 »
    Tak, a może zrobimy "Twoją stara" która będzie prała zbroje w rzece dzięki czemu nie będą się psuły ? Co wy ? Bez przesady, kucharzy nam nie trzeba.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #940 dnia: Lipca 28, 2009, 14:46:23 »
    O!!
    Popieram :D
    A tak bardziej serio to chodzi mi o to że doświadczony kucharz marnuje mniej składników, ale pomysł z oszczędniejszymi przepisami też jest niezły.

Skąd Wy bierzecie takie pomysły???? Skill kucharz w mount&blade, to może od razu zrobimy szwaczkę lub szewca.....

Ludzie nie wygłupiajcie się z tą Waszą wybujałą wyobraźnią....

Edit: dzięki beast_face 666 za swoją wypowiedź, poprawiłeś mi humor na cały dzień

« Ostatnia zmiana: Lipca 28, 2009, 14:53:27 wysłana przez pwi7aaf »

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #941 dnia: Lipca 28, 2009, 15:06:30 »
    Kombinujecie ludzie uspokójcie swę móżdżki bo przez przypadek broń masowej zagłady stworzycie :p

Offline Zovi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #942 dnia: Lipca 28, 2009, 16:03:37 »
    Kombinujecie ludzie uspokójcie swę móżdżki bo przez przypadek broń masowej zagłady stworzycie :p
    A czemu nie ? Np.  przy rozpoczęciu wybieramy kto nam zabił rodzine, powiedzmy Vaegirow i sobie pozniej rozwijamy skill "Hitlerowskie zapaly" dzieki czemu o kilka % mocniej bijesz Vaegirow. Na wysokim lvl'u dostajesz Bombe nuklearną którą możesz dac do Curaw np. i Poem kazac koniowi w nia wjechac. Troche Ci to odejmie morali, ale ogolnie OK. Wiecej podobnych propozycji ?

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #943 dnia: Lipca 29, 2009, 10:03:04 »
    Wystarczyło by z katapulty wrzucic tam zgniłą,zdechłą krowe ;)

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #944 dnia: Lipca 29, 2009, 10:06:32 »
    mam pytanie do deada. a mianowicie ile mod będzie zajmował bo z tego co widze na forum to giga przynajmniej XD
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację