Nie wiem czy to ma sens, ale myślałem, że można by dodać coś w stylu, czy nasza postać jest dobra czy zła
np, jak splądrujemy wioskę, czy zaatakujemy grupkę wieśniaków, to wzrasta nam czynnik zła, a jak pomożemy, np. ochronić wioskę przed bandytami to dobro
dawałoby to jakieś bonusy czy coś, np jak jesteśmy źli to premia do plądrowania, większe dochody z grabieży wiosek, a jak jesteśmy dobrzy to premia do takich umiejętności jak np leczenie ran/chirurgia
tylko nie wiem czy to ma sen
i druga, to żeby dodać jakiś takich "pro bohaterów" takich co będą mieli wysoki lvl i umiejętności, ale zęby byli dostępni tylko jak się wykona jakieś specjalne zadanie, jakieś takie trudne, żeby dało rade poradzić sobie tylko jak już się ma dobrze rozwinięta postać (tak 1-2 takich bohaterów, albo kilku, ale żeby tylko 1 takiego dało się przyłączyć do armii)
i mam jeszcze pytanie:
bo czytałem, że ma być chyba coś takiego, że można wysyłać bohaterow, których się ma w obstawie wojska (tak jak sobie lordowie hasają) i pytanie mam odnośnie tego ile będą mogli mieć wojska, od czego to będzie zależne, czy będą mogli ich mieć nieskończoność, czy będzie to zależne od ich charyzmy i przywództwa, czy od czegoś innego