Błagam Was, ludzie, przestańcie pisać farmazony typu, że to będzie najlepszy mod itp. Nie będzie, to jedno Wam mogę zagwarantować. Staram się tak, jak każdy inny modder, by mod był jak najlepszy, ale geniuszem to ja z całą pewnością nie jestem i arcydzieła nie stworzę. Mody takie jak TLD, WFAS i wiele innych są zdecydowanie poza moim zasięgiem. Nie zrozumcie mnie źle, doceniam Wasze wsparcie i cieszę się, gdy zgłaszacie nowe pomysły czy sugestie. Jednak z drugiej strony, jak się czyta, że oczekujecie ode mnie, iż stworzę najlepszego moda na M&B, to to czasem potrafi nieco przytłoczyć, bo wiem, że w żaden sposób nie jestem w stanie takim oczekiwaniom sprostać.
Mianowicie kto grał w wiedźmina wie jak gra w "kości" wciągała heh... Czy bo to nie była zbrodnia żeby w tawernie sobie w takowe cudo zagrać ??
Sądzę, że takie coś dało by radę zrobić. Oczywiście nie wyglądałoby to tak jak we Wieśku, raczej opierałoby się na tekście i ewentualnie prostej grafice. Sama mechanika gry raczej trudna do zrobienia by nie była (może poza zaskryptowaniem AI). Ale to na pewno nie na pierwsze wydanie moda.
Zamiast tego proponawałbym zwiększenie o ok. 50% zarobków na turniejowych zakładach
Kwota, jaką obecnie można w turnieju wygrać już i tak jest mocno przegięta, więc zwiększał jej z pewnością nie będę. Za łatwo by było.