Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120647 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #210 dnia: Października 14, 2013, 22:02:11 »
    Z tego co wiem to z tym multikontem doszło do nieporozumienia. Jeżeli mógłbyś jeszcze raz sprawdzić tą sprawę Luca, bylibyśmy wdzięczni.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #211 dnia: Października 15, 2013, 08:57:51 »
    Pozwoliłem sobie przenieść tą wymianę zdań do odpowiedniejszego tematu.

Z tego co wiem to z tym multikontem doszło do nieporozumienia. Jeżeli mógłbyś jeszcze raz sprawdzić tą sprawę Luca, bylibyśmy wdzięczni.
    Doprawdy? Nieporozumienie??? Prosiłbym o rozwinięcie tej kwestii. Bo wszelkie znaki w panelu admina wskazują, ze to po prostu kolejny wybryk Lygryssa...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #212 dnia: Listopada 08, 2013, 21:47:53 »
    Tłumaczę. Jako, że mimo 100 próśb do dyktatora by odbanował jedno z moich multikont założonych przed amnestią a konkretnie "Diego Alatriste" lub przekazał sprawę dalej, bo z banem na tym koncie, nie mogę używać T4W(co także musiałem tłumaczyć ówczesnemu moderatorowi, że np."zaloguj się" nie działa itd.) a Tawerna nie odbanowywała multikont graczy (jak on twierdził), postanowiłem nikomu tyłka nie zawracać i spokojnie używać darmowej bramki proxy. Do pewnego czasu wszystko było w porządku, widać ktoś trafił na tę samą, polską skądinąd stronę i użył jej do stworzenia multikonta. Przykro mi, że się tak stało, jednak nie mogę i nie chce brać odpowiedzialności, za czyjeś wybryki więc to pisze. Co do samej bramki, wystarczy wpisać "darmowa polska bramka proxy" i bodajże używałem pierwszej od góry. Stąd przykry wniosek, ale tamtym multikontem mógł być każdy, kto konkretnie? Tego się już raczej nie dowiemy.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #213 dnia: Listopada 08, 2013, 23:31:09 »
    Zaraz zaraz, czy ty czasami się teraz przyznałeś do używania proxy? Coś mi się zdaje że się znowu pożegnamy.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #214 dnia: Listopada 09, 2013, 01:33:37 »
    Dlaczego nie można niby korzystać z proxy? Nigdzie nie widzę zapisu o zakazie...

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #215 dnia: Listopada 09, 2013, 09:23:46 »
    Co nie zmienia faktu, iż powinien to napisać do Sir Luci albo do Sonera. Na pewno gdybyś dobrze przedstawił sytuacje to ściągnęli by Ci bana z IP. Tak samo miałem niegdyś ja i nie było wtedy większych problemów (teraz miałeś jeszcze lepiej, bo była amnestia).
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #216 dnia: Listopada 09, 2013, 11:59:29 »
    Zaraz zaraz, czy ty czasami się teraz przyznałeś do używania proxy? Coś mi się zdaje że się znowu pożegnamy.
       A co złego jest w samym proxy? Jasne tworzenie multikont za jego pomocą jest "złe", ale nie widzę, różnic w tym z jakiego ip piszę jako ja. To tak samo jakby sie czepiać, że napisałem posta z czyjegoś komputera. Przecież Ip jest inne.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Listopada 09, 2013, 13:23:39 »
    Napisał Dyktatorowi.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #218 dnia: Listopada 09, 2013, 14:12:26 »
    Przypominam iż NIE należę do administracji tego serwisu i NIGDY nie należałem. Wtedy byłem moderatorem działów (i TYLKO tych) klanowych. NIGDY nie miałem uprawnień do banowania, czy odbanowywania ani też sprawdzania IP.

Jednak wszystko, co wtedy pisał mi lygrys było przekazywane do Luci (ew. do sonera, jeśli był problem techniczny), więc już wiadomo z czyjej strony jest nieporozumienie xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #219 dnia: Listopada 09, 2013, 14:18:10 »
    Od dawien dawna z automatu banowało się ludzi za używanie proxy, nieważne czy to było multikonto czy zwykły user. Po drugie, zgłoszenie takiego problemu powinno odbyć się przez PW, a nie tutaj. Po kolejne, Dyktator nie jest moderatorem i nic nie zanosi się, by znowu dostał takie stanowisko. Zgłosiłeś po prostu nieodpowiedniej osobie swój problem. Zgłoś to Luce, tylko pewnie jest zajęty, więc musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać.

A multikonto nie zostanie odbanowane.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #220 dnia: Listopada 09, 2013, 15:23:46 »
    Zatem Lygryss ma nie wchodzić na Tawernę, Corleone? Nie rozumiem waszego postępowania. Dyktatora usunęliście z redakcji, bo miał inne poglądy nt. niektórych osób niż wy? Dla mnie też, Corleone, nie jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Listopada 09, 2013, 16:08:52 »
    ut eleganter warder definit posiadanie narzędzia służącego do zbrodni nie jest równe z posiadaniem narzędzia zbrodni ani z jej popełnieniem.

Co do sprawy, po prostu chodzi mi o to, że gdy jakiś admin znajdzie czas to miło by było gdyby usunął konto Diego alatriste a przed tym odbanował je.  Bym tego maila wziął jako stałego bo najczęściej go przeglądam. Piszę o tym, nie by kogoś oskarżać tylko by było jasne, że każdy kretyn mógł użyć tej samej bramki i nie biorę odpowiedzialności za jego wypociny ;P

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #222 dnia: Listopada 09, 2013, 19:03:55 »
    Po co tyle krzyku? Małe niedopatrzenia czy nieporozumienie, jak znajdę tylko odpowiednie konto to poprawię wszystko. Nie pamiętam żeby do mnie ta sprawa trafiła ale mogłem po prostu zapomnieć lub przeoczyć. Następnym razem proponuję napisać pw bezpośrednio do mnie, a najlepiej i ze dwa;-)
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    « Odpowiedź #223 dnia: Listopada 28, 2013, 16:40:23 »
    Prosiłbym o wytłumaczenie od osób przeciwnych swastyce, a konkretniej mojemu avatarowi(usunięto go mi).
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #224 dnia: Listopada 28, 2013, 17:51:37 »
    ,
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 22:14:32 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ