Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120645 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 31, 2012, 17:49:12 »

(click to show/hide)

Offline kaktus_PL1

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 31, 2012, 18:00:31 »
    W końcu ktoś mądry :D. Wcześniej sam broniłem ruch kucyków ale rzygać tęczą się chce od tego. Mam taki kopromis zakładacie nowy temat w offtopie i koniec i jak napisałem won stamtąd przeciwnikom.
    Administratorzy według mnie mogą mieć swoją stronę byle przy tym nie używali swoich praw.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 31, 2012, 18:32:28 »
    Ja tam nie mówię o kucykach...
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #108 dnia: Sierpnia 31, 2012, 18:32:56 »
    Proud, widzę, że masz jakieś straszne problemy co do mojej osoby. Twoje dziwne zainteresowanie mną trochę by mnie przerażało, gdyby nie to, że mam to głęboko w zadku. :) I coś mi się zdaje, że faktycznie ktoś tu swoje kompleksy próbuje leczyć. Tyle, że na pewno nie ja.

Przykro mi, ale nikomu tłumaczyć się nie mam zamiaru (zwłaszcza Tobie, proud). Kropka. Jeśli to sprawi, że niektórym z was ulży i będziecie mogli wreszcie spać spokojnie, to mogę zaraz, w tej chwili zdjąć sobie rangę admina. Żaden to prestiż, żadne przywileje, a jeno muszę się użerać z gówniarzami i nolife'ami, którzy traktują to forum zbyt poważnie, czepiając się każdej jednej pierdoły.

Tyle ode mnie.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #109 dnia: Sierpnia 31, 2012, 18:45:33 »
    Prawda jest taka, ze mnie guzik obchodzi zdanie userow o administracji. Szczegolnie takiego Onslow, ktory jest tu chwile, a wypowiada sie jak znawca historii forum. Ale najbardziej szkoda takiego Nifna. Co prawda smieszy i zaskakuje mnie to co napisal, ale szkoda, bo Nifn jako jeden z niewielu czyms sie odznaczal na forum. Jedna wielka paranoja.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Sierpnia 31, 2012, 19:05:00 »
    Alkhadias, jeszcze do nie dawna miałeś mnie na steam....
    Chce po prostu byśmy sobie nawzajem nie wchodzili w drogę jak już napisałem, a dwoje z was przeciną nam ją regularnie, chociaż widzę Mat już się uspokoił, to Dedal niekoniecznie, nie przeszakdzajcie nam na TW, my wam nie będziemy przeszkadzać tu
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #111 dnia: Sierpnia 31, 2012, 19:12:23 »
    Nie kojarze Cie, chyba ze pod innym nickiem. Jak tak to zwracam honor.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #112 dnia: Sierpnia 31, 2012, 19:14:16 »

(click to show/hide)

Fajnie przypasował Shrek z Alphabety do poprzednich wypowiedzi :)
    Należy uszanować zdanie kogoś innego, chociaż burdel jaki się zrobił w tamtym wątku dawał znaki, by zamknąć tam temat. Otworzy ktoś temat - zrobi się znów burdel. Burdel pozostanie burdelem.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #113 dnia: Sierpnia 31, 2012, 20:46:26 »
    Proud, widzę, że masz jakieś straszne problemy co do mojej osoby.

Czy aby nie przeceniasz siebie? ;)

Czego Wy oczekujecie? Za kogo Wy macie administratorów i moderatorów? Czy Wy serio myślicie, że przez tyle lat (więcej niż któryś z Was) siedzenia na forum nawet admin będzie miał do końca czyste konto względem regulaminu? Czy Wy serio myślicie, że my, administracja jesteśmy święci? Nie mamy własnych charakterów i zdań? Jesteśmy tylko świętymi obiektywnymi duchami?

Rozumiem, bo sam byłem przez dość długi okres czasu moderatorem - nie do końca "niekonfliktowym". ;) Nie wnikam kto co robi w życiu, ani jakimi wartościami się kieruje - wisi mi to i powiewa. Jednak regulamin powinien obowiązywać wszystkich, a nie tylko wybranych - no ale może to polska przypadłość, gdzie "kolesi" się kryje? Każdy może być nawet seryjnym mordercą, ale niech do cholery wypowiadając się na forum przestrzega regulaminu, którego to przestrzeganie wymaga od pozostałych użytkowników. Sam nie byłem idealny w swych wypowiedziach jako moderator, ale znajdźcie choć jeden tak kretyński tekst z czasów gdy byłem zielony jakim w ostatnim czasie raczył nas ideał Daedalus. Sytuacja ta podobna jest do położenia w jakim znajduje się sędzia. Ma swoje własne zdanie (jak każdy myślący człowiek), ale jego ranga wymaga zachowania reguł obiektywności i nie kierowania się własnym widzimisię w danej kwestii. Tutaj natomiast zauważyłem, że w ostatnim czasie pojawiła się dość ciekawa tendencja:
    Forum się nie podoba? To won, nikt na was nie straci*...
    To jest właśnie problem. Kiedyś na forum obowiązywała zasada żeby pomagać tym userom, którzy tutaj wchodzą i nakręcają te cyferki odsłon, postów i tematów. Tępiono marnych prowokatorów i awanturników. Obecnie każe się wyp*****lać ludziom, którzy piszą z podobnymi sobie o rzeczach które ich interesują, a poklepuje po ramieniu rozpętujących shitstorm - via b@rtus. Dlaczego np. taki Raddeo nie jeździ podobnie jak jeżdżono po nim w wątku np. rekonstruktorów? W końcu to również jest dewiacja, więc zgodnie z nowymi forumowymi zasadami postępowania (tzw. protokół NFZP :p) ma do tego prawo. Czyż nie?

*uważam, że stracenie NIFaNa jest dużą stratą, bo mimo tego, że w wielu kwestiach się różniliśmy to przez ponad dwa lata utrzymywaliśmy kontakt zarówno na forum jak i w kwestiach zarobkowych w CDP i szanowałem go w każdej dyskusji - choć wieeeele razy się ze sobą nie zgadzaliśmy

Dzisiaj sam zrobiłem pizzę, włącznie z własnoręcznym zrobieniem ciasta i wyszła zajebiście i jest fajnie.

Też kilka razy robiłem i dziewczynie smakowało lepiej niż ta z pizzeri. :) Feel like Gordon Ramsey.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Sierpnia 31, 2012, 21:33:19 »
    Wybacz, proud, ale akurat Ciebie uważam za ostatnią osobę, która powinna się wypowiadać na temat zachowania obiektywności. Gdybym był równie obiektywny co Ty, to już dawno na tym forum nie byłoby ani Ciebie, ani Raddeo, ani paru innych osób. Co więcej, zarzucasz mi brak kultury, a przyjrzyj się co sam robisz. Jeśli tamte moje wypowiedzi sięgnęły Twoim zdaniem rynsztoku, to przykro mi to stwierdzić, ale Ty w tym rynsztoku dajesz właśnie głębokiego nura.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #115 dnia: Sierpnia 31, 2012, 21:55:06 »
    Obiektywny moderator? Dobre sobie... i mówię to poważnie.

A co do kłótni, to dajcie sobie spokój. Nudne się to robi. Każdy niech się zajmie czymś ciekawszym i będzie spokój.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #116 dnia: Sierpnia 31, 2012, 22:05:09 »
    Gdybym był równie obiektywny co Ty, to już dawno na tym forum nie byłoby ani Ciebie, ani Raddeo, ani paru innych osób.

Oczywiście, dawaj. Pamiętaj tylko, żeby sobie Bartusia zostawić. :*

Jeśli tamte moje wypowiedzi sięgnęły Twoim zdaniem rynsztoku, to przykro mi to stwierdzić, ale Ty w tym rynsztoku dajesz właśnie głębokiego nura.

Pewnie, nawiązując z Tobą dyskusję nie można jej prowadzić bez zniżania się do Twojego poziomu.

Tym postem kończę swój udział w temacie. Dodatkowo chciałbym również pożegnać się z tą normalną częścią użytkowników, bo kilku ich jednak tutaj jest. Spędziłem na forum dużo czasu (pewnie aż za dużo), kiedyś starałem się coś dla niego zrobić - również zaczynam żałować poświęconego na to czasu. Mimo wszystko życzę wam byście wyszli na prostą, bo szkoda by dalej grzęzło w bagnie coś co przez pewien czas fajnie działało.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Sierpnia 31, 2012, 22:41:03 »
    O ile o Alkhadiasie i Proudzie mogę powiedzieć że są w porządku ( tu mowa o Alku, Prouda nie znam ,ale widzę że jego wypowiedzi mają sens ) to o Tobie Dedal powiem, że jesteś po prostu chamski, aha i jeśli nie chcesz ludzi mojego pokroju na tym Twoim forum to za przeproszeniem nie wpierdalaj się do tematu na TW
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Sierpnia 31, 2012, 23:22:48 »
    Oczywiście, dawaj.

Nie. Nie jestem Tobą, by banować ludzi za jakieś prywatne utarczki. Aż tak nisko jeszcze nie upadłem.

Pewnie, nawiązując z Tobą dyskusję nie można jej prowadzić bez zniżania się do Twojego poziomu.

Oczywiście. Każda wymówka dobra.

Tym postem kończę swój udział w temacie.

I dzięki Bogu. I z Bogiem. :)

@Onslow
    "Jesteś chamski (...) nie wpierdalaj się" - Błyskotliwy dobór słów, to raz. ;) Dwa, będę się "wpierdalał" gdzie uznam za stosowne. Mimo wszystko z całego serca wam życzę, żebyście dostali tamto sub-forum. Może wreszcie wtedy tutaj będzie trochę spokoju.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Sierpnia 31, 2012, 23:34:51 »
    Ale z Cb. hipokryta :D Może jeszcze powiesz że na TW popierałeś propozycje tego sub-forum ?
    A no i może daj sobie kilka ostów lub bana za wszystkie wykroczenia jakie popełniłeś na tym forum, czemu inni nie mogli a ty możesz ?
    Pozdro poćwicz Aharo.