Powiem krótko (i kulturalnie!) mam dosyć tych pieprzonych kucyków. Proud, Twoje zarzuty są jak najbardziej w porządku, oczywiście. Nie mam już zamiaru nikogo bronić, czy też wyjaśniać wiecej rzeczy. Niech Dedal to robi, bo on wie więcej ode mnie. Chcę Wam tylko jedną rzecz powiedzieć.
Czego Wy oczekujecie? Za kogo Wy macie administratorów i moderatorów? Czy Wy serio myślicie, że przez tyle lat (więcej niż któryś z Was) siedzenia na forum nawet admin będzie miał do końca czyste konto względem regulaminu? Czy Wy serio myślicie, że my, administracja jesteśmy święci? Nie mamy własnych charakterów i zdań? Jesteśmy tylko świętymi obiektywnymi duchami?
Nie, tak nie jest. Nie jeden raz ponosiły nas nerwy, nie jeden raz mógłbym sobie wytknąć jakiś punkt regulaminu. A czy jesteśmy święci poza komputerem? Nie, nie jesteśmy. Powiem Wam, dosadnie kim ja jestem, bo chyba nie rozumiecie że admin też ma własne zdanie.
Pewnie wielu z Was myśli, że jestem głupim nerdem, dla którego świętość w internecie to podstawa. Nie, jestem nietolerancyjny, zwalczam i nękam mniejszości w okolicy. Tak, jestem rasistą, antysemitą, jak dla Was prościej to nawet i faszystą. Wspieram prawicowe bojówki i utrzymuję z nimi kontakt. Nie jestem za równością, kucykami, tęczowym światem i innymi pierdołami. Jestem antychrześcijański, antyreligijny i do tego wszystkiego, cyniczny. Niektórzy mówią że jestem mniej lub bardziej mądry. Nie obchodzi mnie to. Daedalus jest bardzo mądrym facetem, jest dojrzały, ma swoje życie i przekonania, nie jest botem internetowym. On też jest tylko człowiekiem, tak samo jak ja. Dajcie mu być do cholery człowiekiem. Raz nie wytrzymał. Trudno, jest tu tyle lat i zajmuje się on tym forum od tak dawna, że ja mogę mu to wybaczyć, Wy nie i trudno. Ale zapamiętajcie sobie że wkładamy sporo wysiłku w zarządzanie i pilnowanie forum, nawet wbrew własnym zdaniom, wielokrotnie. Proszę, zniszczyłem Wasz ideał Alkhadiasa moderatora. Teraz i mnie możecie spalić.
edit: mozna powiedziec ze i do teraz lamie regulamin. Prosze wypominajcie mi to i szukajcie dalej hakow na administracje.