Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120722 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misiek_007

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • www.tkos.aaf.pl
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #90 dnia: Listopada 10, 2011, 23:14:33 »
    Witam. Chciałbym żeby cała administracja forum rozpatrzyła sprawę klanu Kingdom of Sparta. Administrator Daedalus, przeniósł nasz temat do kosza, a my NIC złego nie zrobiliśmy. Uzasadnia to tym że Apocalyps ma czarną przeszłośc.. ale ja tu przy wszystkich obiecuję że to się zmieni. Proszę o jeszcze jedną szansę, bo to dla nas fajna frajda prowadzenie tego posta, proszę nie zabierajcie nam tego.

Pozdrawiam wszystkich Misiek.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Listopada 11, 2011, 07:24:43 »
    Ehhh, Poczytaj posty wyżej to może zrozumiesz dlaczego nie dajemy Apocalypsowi szansy

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #92 dnia: Listopada 11, 2011, 09:30:06 »
    Tu nie chodzi  o Apo, lecz o klan
    (click to show/hide)

Offline Misiek_007

• Użytkownik
      • www.tkos.aaf.pl
    « Odpowiedź #93 dnia: Listopada 11, 2011, 16:36:48 »
    Jak to chodzi o klan? Co my takiego zrobiliśmy?

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 06, 2012, 12:56:14 »
    Chciałbym się zapytać czy ostrzeżenia są usuwane i w jakim czasie ? Trochę głupio chodzić cały czas z ostrzeżeniem mimo, że jakiś tam mały wybryk zrobiło się rok temu.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 06, 2012, 13:46:06 »
    Nie są usuwane.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lutego 05, 2012, 21:52:33 »
    Chciałem zgłosic pewną wątpliwosc otoż niedawno dostalem warna zapisanego w ten sposob
    Husasz(04.02.2012) - prowokuje ostatnio szlachcic jeden. //Mat Berserker
    Chodzi o to ze moderator nie zrozumial mojego sensu prowokacji bo prowokowalem ludzi zajebistych a nie chwaląc się zajebistoscią.
    Dlatego prosze o zmiane tresci warna na ,,Pr0wokuje w celach naukowych"

Z poważaniem H.
    (click to show/hide)

@Down: Nie, poprostuu zostalem troche urazony trescia warna i domagam sie jej zmiany.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2012, 06:49:08 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #97 dnia: Lutego 05, 2012, 23:31:33 »
    Chcesz zarobić drugiego? Ten post powyżej to nic innego jak trollowanie i dalsze prowokowanie - dopisek w spoilerze gówno co zmienia.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 31, 2012, 14:06:39 »
    Temat pewnie nieodpowiedni, ale poprzedni został zamknięty, więc wykorzystam ten na sprostowanie jednej rzeczy, która mija się z prawdą. :)

Alkhadias napisał:
    Zacytuj mi post Dedala, gdyż gdzieś mi umknął tekst o gejach i cipach, a co do patologii, to się zupełnie z nim zgadzam. Temat został zamknięty ze względu na offtop, a Dedal wypowiadał się cały czas kulturalnie. Nikogo również nie obrażał w tym temacie, a jedynie odnosił się do ogółu tego całego śmiesznego "ruchu", czy jak Wy to nazywacie. Z resztą z tego co widziałem Dedal nie obrażał, a prędzej stwierdzał fakty.

Sam o tych całych kucykach zdanie mam takie jakie mam. Jednak w przeciwieństwie do niektórych nie muszę mierzyć swojego e-penisa żeby udowodnić swoją męskość. Akurat co do wypowiedzi Daedalusa to z kulturą one miały tyle wspólnego co ksiądz z cnotą. Nie wnikam w to, czy pisząc to leczył swoje kompleksy, próbował być bardziej męski? Nie obchodzi mnie to ani trochę. Jednak jego stronniczość w tym przypadku była tak oczywista, że żal było czytać te pojękiwania "dorosłego chłopa, który jeno twardy być winien co by z babami pobruszyć mógł". Wrzucę kilka tych "kulturalnych" cytatów:

A jeśli się zachwyca i woła na siebie radośnie "brony", to albo jest jakąś ukrytą opcją homo, albo skończoną cip**.
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=10849.msg212574#msg212574

Jednak u osób już ukształtowanych takie ogromne zainteresowanie kucami można śmiało zaliczyć jako przejaw zaawansowanej ciapowatości.
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=10849.msg212705#msg212705

(...)ale dorosły "brony" to w oczach innego dorosłego zwykła ciota.
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=10849.msg213095#msg213095

Jak widać wiele wspólnego to z kulturą (chyba, że chodzi o kulturę podwórkową) nie miało. Dziwię się, że wątek został zamknięty w chwili gdy nie było ku temu przesłanek, bo burdel to tam robili jedynie ci, którzy jechali po fanach. Wystarczyło spacyfikować tych krzykaczy i zostawić wątek tak samo jak stoją inne "dziwne" tematy od dawna i nikt ich nie rusza. Nie rozumiem dlaczego taki b@rtus nie skończył z ostrzeżeniem (no ale potwierdza to tylko moją tezę o tym jak stoczyło się forum):
    Mat za takie teksty dostalbys w ryj i zbierał zęby. Na szczęście internet chroni takie odważne cioty. Ciesz się i nie zapomnij dzisiaj użyć wazeliny do swojego mp40.
    O jest kolejny bron, Lisek.... Znajdź sobie kobietę wreszcie...

Zaznaczam, że do MLP i tych całych bronych zdanie mam niezbyt przychylne, ale o ile rozumiałbym w pewien sposób takie teksty napisane przez zwykłego usera (który powinien zostać za to ostrzeżony), to nijak nie mogę pojąć dlaczego wypowiada się tak admin. Temat nie przeszkadzał, kto chciał mógł tam zaglądać, a kto nie chciał... przecież na forum jest masa innych wątków, więc po cholerę najwięksi krzykacze tam wbijali? Ano po to, żeby sobie powyzywać i rozpętać shitstorm. Ot cała prawda i zasłanianie się tekstami "won na różowe fora" jest równie śmieszne jak to, że prawie 30 letni "chłop" biega po lesie i strzela z łuku po drzewach by później siadać przed komputerem i udowadniać swoją męskość. ;)

edit: Do czego to doszło, że bronię takie tematy... Warto jednak przytoczyć to co napisał NIFN:
    Zawsze myślałem, że miarą zarówno męskości, jak i kobiecości jest dojrzałość. Dojrzałość z kolei nie jest określana ani wiekiem, ani papierem (czyt. świadectwo maturalne), lecz pewnym czynnikiem, jakim jest: odpowiedzialność. Siła - owszem, przydaje się, ale należy liczyć się z faktem, że zawsze znajdzie się osoba silniejsza od nas. Wtedy może pojawić się problem...

Ale co ja tam mogę wiedzieć, wszak jestem pizdą, ciotą etc.

Oglądałem "My Little Pony" głównie z ciekawości i w celu zrozumienia całego tego fenomenu "szału na kucyki". Gdy oczy przyzwyczaiły się do kolorów (a uszy do głosów), zacząłem dostrzegać jakże piękne wartości przekazuje ta bajka. Co prawda, nie nauczyłem się niczego nowego, gdyż te wartości (przekazywane przez serial) od dawna tkwiły we mnie ukryte pod grubą skorupą kapitalistycznej zgnilizny, czy też medialnej propagandy... Miło jednak było poczuć znów nostalgię.

Jestem jednak zdegustowanym tym, co ujrzałem na tym forum, w tym temacie. Generalnie zaglądałem na Tawernę od-czasu-do-czasu, by sprawdzić, czy ktoś nie napisał czegoś ciekawego i... natrafiłem na ten temat. Generalnie wszelkie tego typu zaczepki odbijają się ode mnie jak groch od ściany, ale nie mogłem przeboleć słów pisanych z rąk administratora, którego szanowałem i uważałem, za jedynego słusznego i sprawiedliwego. Poczułem, że całe moje lata wpierania i udzielania się w tym portalu trafił szlag i na dzień dzisiejszy nie mam po co już tu zaglądać.
    Pozostaje mi życzyć szybkiego odbicia się od dna - bo dla mnie właśnie na nim wylądowaliście.

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 31, 2012, 14:27:23 »
    Krótko mówiąc zachowanie niegodne administratora czy moderatora, sam nie jestem "brony" , nigdy nie oglądałem MLP i mam na ten temat swoje zdanie, łagodniejsze jednak niż Deadalusa, który zachowuje się za przeproszeniem jak jełop, który nie potrafi uszanować innej opinii,
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 31, 2012, 14:50:59 »
    Powiem krótko (i kulturalnie!) mam dosyć tych pieprzonych kucyków. Proud, Twoje zarzuty są jak najbardziej w porządku, oczywiście. Nie mam już zamiaru nikogo bronić, czy też wyjaśniać wiecej rzeczy. Niech Dedal to robi, bo on wie więcej ode mnie. Chcę Wam tylko jedną rzecz powiedzieć.

Czego Wy oczekujecie? Za kogo Wy macie administratorów i moderatorów? Czy Wy serio myślicie, że przez tyle lat (więcej niż któryś z Was) siedzenia na forum nawet admin będzie miał do końca czyste konto względem regulaminu? Czy Wy serio myślicie, że my, administracja jesteśmy święci? Nie mamy własnych charakterów i zdań? Jesteśmy tylko świętymi obiektywnymi duchami?

Nie, tak nie jest. Nie jeden raz ponosiły nas nerwy, nie jeden raz mógłbym sobie wytknąć jakiś punkt regulaminu. A czy jesteśmy święci poza komputerem? Nie, nie jesteśmy. Powiem Wam, dosadnie kim ja jestem, bo chyba nie rozumiecie że admin też ma własne zdanie.

Pewnie wielu z Was myśli, że jestem głupim nerdem, dla którego świętość w internecie to podstawa. Nie, jestem nietolerancyjny, zwalczam i nękam mniejszości w okolicy. Tak, jestem rasistą, antysemitą, jak dla Was prościej to nawet i faszystą. Wspieram prawicowe bojówki i utrzymuję z nimi kontakt. Nie jestem za równością, kucykami, tęczowym światem i innymi pierdołami. Jestem antychrześcijański, antyreligijny i do tego wszystkiego, cyniczny. Niektórzy mówią że jestem mniej lub bardziej mądry. Nie obchodzi mnie to. Daedalus jest bardzo mądrym facetem, jest dojrzały, ma swoje życie i przekonania, nie jest botem internetowym. On też jest tylko człowiekiem, tak samo jak ja. Dajcie mu być do cholery człowiekiem. Raz nie wytrzymał. Trudno, jest tu tyle lat i zajmuje się on tym forum od tak dawna, że ja mogę mu to wybaczyć, Wy nie i trudno.  Ale zapamiętajcie sobie że wkładamy sporo wysiłku w zarządzanie i pilnowanie forum, nawet wbrew własnym zdaniom, wielokrotnie. Proszę, zniszczyłem Wasz ideał Alkhadiasa moderatora. Teraz i mnie możecie spalić.

edit: mozna powiedziec ze i do teraz lamie regulamin. Prosze wypominajcie mi to i szukajcie dalej hakow na administracje.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 31, 2012, 16:20:14 »
    Nie wiem po co administracja i moderatorzy są tłumaczą, albo komuś odpowiada styl administracji albo zmienia forum, krótka piłka.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2012, 16:36:42 wysłana przez ^IvE »

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 31, 2012, 17:16:51 »
    Nikogo stąd nie obchodzi chyba czyjeś życie poza komputerem i tym forum także to było zbędne, ale czemu admin może popełnić błąd bezkarnie a zwykły user nie ? Czemu inni po jednym przekleństwie czy obrazie kończą z ostrzeżeniem, mute-m ?
    A co do słów Ive, ludzie chcą zmienić forum, jest odpowiedni temat na TaleWorlds, a tacy Mat Berserker czy Daedalus piszą tam pierdoły i obrażają od retardów.
    Jak narzekamy to mówicie zmieńcie forum, a gdy chcemy zmienić forum to robicie wszystko bylebyśmy go nie zmienili, gdzie tu logika ? Pozdro
    KoH to banda retardów, którzy potrafią wygrywać tylko gdy mają najemników, taka prawda nie oszukujmy się.
    Pozdro poćwicz Aharo.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 31, 2012, 17:25:25 »
    Nikogo stąd nie obchodzi chyba czyjeś życie poza komputerem i tym forum także to było zbędne, ale czemu admin może popełnić błąd bezkarnie a zwykły user nie ? Czemu inni po jednym przekleństwie czy obrazie kończą z ostrzeżeniem, mute-m ?
    A co do słów Ive, ludzie chcą zmienić forum, jest odpowiedni temat na TaleWorlds, a tacy Mat Berserker czy Daedalus piszą tam pierdoły i obrażają od retardów.
    Jak narzekamy to mówicie zmieńcie forum, a gdy chcemy zmienić forum to robicie wszystko bylebyśmy go nie zmienili, gdzie tu logika ? Pozdro

To zrób własne, forum i wszystkie twoje problemy się rozwiążą :D Takie życie, nikt Cię nie będzie klepał po pleckach żebyś na forum został, jest administracja maja takie widzimisie i tyle, albo się to akceptuje albo nie. Zresztą ta dyskusja jest tak totalna i bezcelowa, że nie wiem czego poszkodowani i nasi kochani kaci (administracja :D) tu oczekują, gadanie z drugą stroną jest dla jednej jak walenie głową w ścianę, i nikt swojej nirwany forumowej przez to nie zyska jedyne co można zrobić to zakceptować swoje wspólne wady i żyć w pokoju ;)

Offline Onslow

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 31, 2012, 17:32:35 »
    Mając na myśli drugą stronę chyba masz na myśli administracje hmmm ?
    Ja tam chce byśmy sobie nie wchodzili w drogę , ale takie Maty czy Dedale specjalnie w nią wchodzą, nie chcą nas tu - ok, rozumiem, ale po jaką cholere zachowują się jak idioci i starają się nas wyzbyć z innego forum ? Nie wiem czy to złośliwość, czy ograniczona sprawność umysłowa ( domysły, by nie było że obrażam ) ale jak byśmy mieli swój własny kąt na TW to nie byłoby nas na TFW, czy tak trudno to ogarnąć ?
    Pozdro poćwicz Aharo.