Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tribe of Zumis - beta dla testerów  (Przeczytany 18021 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    Odp: Tribe of Zumis - beta dla testerów
    « Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 12, 2009, 10:12:57 »
     Dałnlodieri, plajeri, zajebiszczeri
    A po polsku: Ściągnąłem, zagrałem, stwierdziłem, że pomysł jest cool
    Chłopaki mają rację: mapa musi być powiększona, widok 5 lordów + uzurpatora i jakiejś damy w jednym mieście z niewiadomych przyczyn rozbawił mnie. Dodatkowo w tym tłumie ciągle myliłem Kiboko z Kibuko (czy jakoś tak) i zostałem ofukany przez jakąś szuję (czy shuuję, whatever). Jednostki ładne, klimatyczne. Przydałyby się może nawet kilka nowych itemów, w stylu tarcz plemiennych, pióropuszy (widziałem na filmie masajów z piórkami na głowie, ciekawy pomysł) itp. W Afryce raczej nie używano toporów, jak już, to jakiegoś większego kamyka na kiju. Ślimak, możnaby było skombinować paru chłopaków do pomocy, może dodałbyś jakieś swoje modele. Powodzenia

Offline grako1996

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 05, 2009, 16:48:31 »
    Dołączam się do prośby o powiększenie mapy i powiększeniu jednostek. Można by im dodać jakieś znaki rozpoznawcze

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #92 dnia: Stycznia 03, 2010, 00:49:13 »
    Tak, od razu mówię, że wiem kiedy był ostatni post, ale sprawa jest ważna...
    Chciałbym zagrać w tego moda, ale niestety link wygasł... Czy mógłbyś wrzucić go jeszcze raz?

DOWN: Wielkie dzięki... :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 16:34:56 wysłana przez Maly_007 »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #93 dnia: Stycznia 03, 2010, 14:33:36 »
    Masz szczęście że to ja to uploadowałem na rapida mimo że to nie mój mod. Ponieważ ja zawsze robię kopie zapasową czegoś za co jestem odpowiedzialny. Ponieważ internet działa mi słabo za chwilkę podam linka do downloadu.
    EDIT: Proszę http://www.megaupload.com/?d=8UV8JNZQ
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 14:47:05 wysłana przez Mat berserker »

Offline PosejdoX

• Użytkownik
    • Neptun.
    « Odpowiedź #94 dnia: Stycznia 30, 2010, 00:28:40 »
    Wielkie dzięki za link ściągam już i zaraz dam komentarz na temat tego moda ;] .

Offline piotrmasteror

• BANITA
    • Użytkownik
    • THIS IS SPAAAAAM!!
    « Odpowiedź #95 dnia: Lutego 02, 2010, 21:50:59 »
    ja bym ci polecał zapożyczyć pomysł z wedding dance i dodać zbroje "gladiator" oraz jakieś krótkie gatki :P
    i może zrób amazonki takie jak w timeless kingdoms (ale bez wystających "wypukłości" :P)
    a poza tym poproś jakiegoś skryptera żeby ci zrobił tak: nawalasz włócznia, nawalasz, rozwaliłeś wszystkich oprócz króla który jest diabelnie szybki/silny, to rzucasz w niego włócznią, tak że nie marnujesz miejsca na oszczepy a włócznię możesz podnieść tak samo jak broń która wypadnie wrogom.
    a poza tym jakieś pióropusze, słomiane gacie, itp
    Szczęka mi opadła, przebiła się przez panele, warstwę waty szklanej, folii, regipsu, desek, siedliska myszy, wpadła na dolne piętro, wylądowała na podłodze, po czym odbiła się od niej i spadła na posadzkę. Wybiła dziurę w kafelkach i metrowej grubości warstwę wiekowego, poniemieckiego betonu, wpadła do zalanej piwnicy, roztrzaskała rury doprowadzające wody, po czym wrzasnęła "ja pie**ole!"
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA