Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MPNW19] Wątek dyskusyjny  (Przeczytany 17923 razy)

Opis tematu: Tutaj toczymy dramy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [MPNW19] Wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #75 dnia: Listopada 24, 2019, 21:35:45 »
    13. Pułk Huzarów prosi o możliwość dokończenia turnieju na jednostce kirasjerów. Osobiście jestem zdania, że turnieje powinny być grane tylko na huzarach ale skoro reszta drużyn woli grać OP kirasjerami to chcielibyśmy mieć w tych starciach równe szanse.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Romanow

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    « Odpowiedź #76 dnia: Listopada 24, 2019, 22:01:44 »
    Dzięki siódemko za fajny meczyk :D
    Ejsun te oa na jednej z rund best ever na tobie xd

Offline Alexander de la Valette

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #77 dnia: Listopada 24, 2019, 22:02:39 »
    13. Pułk Huzarów prosi o możliwość dokończenia turnieju na jednostce kirasjerów. Osobiście jestem zdania, że turnieje powinny być grane tylko na huzarach ale skoro reszta drużyn woli grać OP kirasjerami to chcielibyśmy mieć w tych starciach równe szanse.
    Po 1. Kirasjerzy nie są OP, wystarczy umieć grać huzarem albo inną klasą i już kirasjerzy mają duże problemy. Po 2. Od początku turnieju każdy miał świadomość jaka klasa ma jakie zalety i jakie wady, a kirasjerzy i huzarzy są podstawą w każdym szanującym się turnieju na NW od początków jego istnienia.
    Przemyślę waszą prośbę.
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #78 dnia: Listopada 24, 2019, 23:07:44 »

Będąc huzarem przyjmuje się całkowicie inny play-style jeśli przeciwnik jest kirasjerem. Przez tyle czasu jeszcze się tego nie nauczyłeś?
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Listopada 24, 2019, 23:16:51 »
    Nie, ale z chęcią zobaczę ten playstyle w waszym wykonaniu  w następnej kolejce.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2019, 23:18:31 wysłana przez Moontoor »
    (click to show/hide)

Offline Szeki

• Użytkownik
    • Piwa: 64
    « Odpowiedź #80 dnia: Listopada 24, 2019, 23:26:51 »
    Jak dyskusja to też mogę się wypowiedzieć. Imo kirasjerzy wydają się lepsi na tym "wyższym" poziomie gry z tego co zdążyłem pograć

+chcę punkta w lidze typerów za gfa 10pk z 13ph :v
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2019, 23:28:11 wysłana przez Szeki »
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Wiadomo, że SI wygra))

Offline Hawriił

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Listopada 25, 2019, 00:09:13 »
    Nie, ale z chęcią zobaczę ten playstyle w waszym wykonaniu  w następnej kolejce.

Nie ma sprawy. Oby przez głupie zepsucie rund i "cudu", znów nie było remisu. ;)
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #82 dnia: Listopada 25, 2019, 07:09:58 »
    Typowy pułkownik najstarszego? pułku huzarów w Polsce.

Nie nauczyłem sie... Hawrił pokaż.

Offline Bagiiietek

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Erciu Nons
      • https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/764976585417830561/A38B68E22289593696B6D71EBBB3572AA350A7F3/
    « Odpowiedź #83 dnia: Listopada 25, 2019, 09:19:40 »
    O co wy się kłucicie panowie .... chciałbym zaznaczyć , że jedyną wygraną rundą przeciw DCL'owi jest ta ugrana przez 2ppk I nie sądzę były się to miało zmienić więc xd

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #84 dnia: Listopada 25, 2019, 09:38:17 »
    Ze wszystkich sezonów CNWL'a zwycięsko wychodzili zawsze huzarzy i nikt nie płakał, że są oni OP. Następnie jako nowa wersja 14stki wygralismy pare turniejów cav gf z rzędu, po raz 1szy w historii jako pułk ciężkiej kawalerii zakończyliśmy CNWL'a na 1szym miejscu, pokonaliśmy niepokonane 4e i zaczął się hate.

4 sezony CNWL - Huzarzy
    1 sezon CNWL - Kirasjerzy  OP!

« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2019, 09:45:01 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Listopada 25, 2019, 10:20:23 »
    Jak rozumiem pułków kirasjerów jest tyle samo co huzarów tak?
    (click to show/hide)

Offline Hawriił

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Listopada 25, 2019, 11:15:46 »

Nie rozumiem do czego dążysz? Pułków Huzarskich jest o wiele więcej i o wiele więcej grają między sobą. - I TERAZ UWAGA - Przez to, że mało wiele grają z kirasjerami to mało wiele potrafią przeciw nim grać. Ja sam z początków mojej gry grałem tylko kirasjerami, ale wygodniejszym stylem gry dla mnie są huzarzy. To oznacza, że sobie utrudniłem grę, bo zszedłem z OP kirasjerów na gównianych huzarów? XD Każdy ma swoje preferencje co do klasy, ale otwarte mówienie, że któraś z nich jest lepsza, bo TAK, jest śmieszne. A jak CTRL J robię to mi mówią, że skrypty mam - mam wspomagacze, czy może NAUCZYŁEM się z niej korzystać? A jak w CS ktoś strzeli 3 heady pod rząd to AimLocka ma. Typowe gadanie.

PS. Przejrzałem przed chwilą urywki z live, z Waszego meczu z DCL. Chłopie, jak Ty ze swoją ekipką wjeżdżacie w sam środek formacji kirasjerów i się blokujecie sami o siebie, albo o kamienie - to jak Ty możesz mówić o tym, że kirasjerzy są OP skoro nie potraficie przyjąć innego stylu gry niż huz v huz? XD
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2019, 11:24:39 wysłana przez Hawriił »
    (click to show/hide)

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #87 dnia: Listopada 25, 2019, 12:07:57 »
    Huzarów zawsze było więcej. Kiedyś gdy jeszcze istniało więcej regimentów kirasjerów (2012-2015) sprawa dla huzarów była ułatwiona, ponieważ mieli oni więcej oponentów do ćwiczeń. 1erCui (stara wersja nie ta DragonKinga), 1erCrb (Martastika i Wibpainta), hiszpańskie 1ro, stare 14pk i wiele innych. Stare 14pk miało sporo sukcesów ale nigdy nie udało im się wygrać turnieju 10-15vs10-15 (poprawcie mnie jeśli się mylę) . Były 1sze miejsca na turniejach cav gf ale tam się gra po 5, dwa 2gie miejsca na cav cup (taki cnwl w formacie pucharowym bez ligi), 3cie miejsce w CNWLu. Wszystkie większe "imprezy" wygrywali huzarzy, nie przypadkiem, nie fartem, byli lepsi i na to zasłużyli. Warto również zaznaczyć, że pozostałe wymienione regimenty kirasjerów nie odniosły żadnych lub prawie żadnych sukcesów, więc nie sądzę, iż nagle cała klasa była OP. Martastik i Wibpaint chyba nagle nie zrezygnowaliby z OP klasy tylko po to by stworzyć pułk huzarów w KKA i zająć 3cie miejsce w 2giej edycji CNWLa (aż strach pomyśleć co by było gdyby zagrali kirasjerami xD).  Aktualne porażki huzarów wynikają tylko i wyłącznie z braku ćwiczeń przeciw kirasjerom. Oczywiście Ci kirasjerzy muszą to i owo umieć, nie odbieram tego mojej wersji 14pk, czy DCLowi ale jest to stosunkowo o wiele mniejszy wysiłek z naszej strony niż ten, który musiało włożyć stare 14pk, żeby wgl znaleźć się na podium.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2019, 12:16:53 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #88 dnia: Listopada 25, 2019, 12:25:20 »
    Strzelanie jest losowe. Dziękuje za uwage.

To jest już twoja trzecia identyczna wiadomość w tym temacie. Za spam otrzymujesz 10 punktów ostrzeżenia i radzę się pochamować. //Moontoor
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2019, 13:05:58 wysłana przez Moontoor »

Offline Dorian231PL

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 3
    • BYŁO WARTO
    « Odpowiedź #89 dnia: Listopada 25, 2019, 14:40:04 »
    Jak dyskusja to też mogę się wypowiedzieć. Imo kirasjerzy wydają się lepsi na tym "wyższym" poziomie gry z tego co zdążyłem pograć

+chcę punkta w lidze typerów za gfa 10pk z 13ph :v

Obstawiłeś 5:4 a było 5:3 więc nie ma punkta :)