Jak rozumiem pułków kirasjerów jest tyle samo co huzarów tak?
Nie rozumiem do czego dążysz? Pułków Huzarskich jest o wiele więcej i o wiele więcej grają między sobą. - I TERAZ UWAGA - Przez to, że mało wiele grają z kirasjerami to mało wiele potrafią przeciw nim grać. Ja sam z początków mojej gry grałem tylko kirasjerami, ale wygodniejszym stylem gry dla mnie są huzarzy. To oznacza, że sobie utrudniłem grę, bo zszedłem z OP kirasjerów na gównianych huzarów? XD Każdy ma swoje preferencje co do klasy, ale otwarte mówienie, że któraś z nich jest lepsza, bo TAK, jest śmieszne. A jak CTRL J robię to mi mówią, że skrypty mam - mam wspomagacze, czy może NAUCZYŁEM się z niej korzystać? A jak w CS ktoś strzeli 3 heady pod rząd to AimLocka ma. Typowe gadanie.
PS. Przejrzałem przed chwilą urywki z live, z Waszego meczu z DCL. Chłopie, jak Ty ze swoją ekipką wjeżdżacie w sam środek formacji kirasjerów i się blokujecie sami o siebie, albo o kamienie - to jak Ty możesz mówić o tym, że kirasjerzy są OP skoro nie potraficie przyjąć innego stylu gry niż huz v huz? XD