Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Need for Speed: Shift  (Przeczytany 6653 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IOX

• Użytkownik
    • Piwa: 0

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Need for Speed: Shift
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 05, 2009, 22:00:38 »
    NFS: Shift według mnie ekstra. Miejmy nadzieję, że gra bedzie nastawiona na symulację z prawdziwego zdarzenia, a nie to, czym uraczył nas Pro Street. Grafika pierwsza klasa, aż mi ślinka cieknię. Nigdy nie przepadałem za wyścigówkami, ale coś czuję, że to może być jakiś przełom i obym się nie zawiódł.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline IOX

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 05, 2009, 22:49:33 »
    Zawsze czekałem na nowego NFS gdzie można było by grac z wewnątrz. Stare były takie. Cóż może ten NFS wkońcu prełamie passę Seabona, Pro Cipa i Undersromer. CO prawda w te dwa nie grałem ostatnie ale ponoć nie są dobre, a Carbon był dla mnie porażką porażek. Mam nadzieje że to nowe coś przewali NFS Most Wantet i Undergraundy i będzie najlepszą częścią. I W KOŃCU DALI BY DOBRĄ MUZYKĘ A NIE CHŁAM!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Troublesome

• Użytkownik
    • White N.I.G.G.A
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 05, 2009, 23:47:39 »
    Niestety, seria NFS się już wypaliła moim zdaniem...już Most Wanted był mocno średni...nie oczekuję zbyt wiele po tej produkcji szczerze mówiąc...

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 06, 2009, 10:26:34 »
    Zawsze czekałem na nowego NFS gdzie można było by grac z wewnątrz. Stare były takie. Cóż może ten NFS wkońcu prełamie passę Seabona, Pro Cipa i Undersromer. CO prawda w te dwa nie grałem ostatnie ale ponoć nie są dobre, a Carbon był dla mnie porażką porażek. Mam nadzieje że to nowe coś przewali NFS Most Wantet i Undergraundy i będzie najlepszą częścią. I W KOŃCU DALI BY DOBRĄ MUZYKĘ A NIE CHŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
    Jeśli chodzi o muzykę to wystarczały by ścieżka z NFS: Underground. Jedyny NFS, z któreego piosenki zapadły mi w pamięć. W moim skromnym notowaniu soundtracków przegrywa tylko z THPS 2
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 06, 2009, 12:58:02 »
    Jeśli chodzi o muzykę to wystarczały by ścieżka z NFS: Underground. Jedyny NFS, z któreego piosenki zapadły mi w pamięć. W moim skromnym notowaniu soundtracków przegrywa tylko z THPS 2

widze, ze komus podoba sie ost z nfs: udndergoud. Wedlug mnie seria skonczyla sie wlasnie na tym nfsie, ta muzyka naprawde dodawala klimatu grze. Sam czesto slucham niektorych kawalkow z tego osta, ba! poznalem dzieki niemu sporo fajnych zespołów, w ktorych sie zakochiwalem :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Sharp87

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 06, 2009, 17:04:02 »
    Ja również sądzę, że NFS skończył się na Underground 1. Dwójka to był już mocno spleśniały odgrzewany kotlet. A muzyczki z U1 słucham sobie czasami do dzisiaj, choć z U2 też mi parę kawałków wpadło w uszy.

Dla mnie jedynym godnym następcą serii NFS byłby powrót do czasów NFS: Porsche 2000! Na tamte czasy gra była po prostu genialna, idealny kompromis między arcade, a symulatorem, no i te uszkodzenia - miodzio :D

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 06, 2009, 19:09:29 »
    To ja powiem inaczej.
    Dla mnie najlepszy był underground 2 , masa opcji tuningu, hamownia, ustawienia aerodynamiki....
    Po nowej wersji bym się dużo dobrego nie spodziewał, widok ze środka samochodu zawsze będzie lipny bo nawet najlepiej pokazany obraz nie zastąpi odczuć z reala: przeciążeń, słuchu, ogólnie "tego czegoś", a kamera z tyłu samochodu: "ale to już było ..."

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    Need For Speed Shift
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 25, 2009, 22:36:36 »
    To tutaj nie ma jeszcze takiego tematu?!
    NFS Shift to najnowsza, głośna produkcja od EA. Kultowa seria, ale dopiero teraz po kilku słabych częściach fani NFSów mogą dumnie podnieść głowę. Shift bowiem nie tylko z nazwy znaczy zmianę, jest to całkowite oderwanie się od tego co dotąd widzieliśmy i powrót do świetnych korzeni marki. Ulice zostały zamienione na tory wyścigowe, zręcznościowy model jazdy zmienił się w dużo bardziej symulacyjny.
    Gra jest dużo bardziej wymagająca, trudność zwiększyła się o jakieś 250% w stosunku do tego co widzieliśmy ostatnio. Wreszcie ogromną radochę sprawia nawet wejście na podium, czyste przejechanie okrążenia, nie jest to już machinalne wygrywanie wszystkiego co leci. Ogromną przyjemność czerpiemy z jazdy dzięki rewelacyjnemu wręcz widokowi 'z oczu kierowcy'. Obrazu dopełniają świetna grafika, dźwięki oraz klimatyczna  muzyka.
    Ogólnie gra powala, nie ustrzegła się błędów (można czasem dosłownie wjeżdżać pod inne samochody jeśli się ma np. Gallardo), ale gra jest naprawde świetna, polecam.
    PS: moje cudeńko (chyba z pół godziny siedziałem przy naklejkach :) : http://img15.imageshack.us/img15/1733/mjskyline.png

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    Odp: Need For Speed Shift
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 25, 2009, 22:45:25 »
    Mam nadzieję, że będzie to lepsza część niż Pro street [chyba się nie pomyliłem? jak coś poprawiać]. W każdym razie, wątpię aby pobiło Underground, ale może się pomylę? :D

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 25, 2009, 22:49:52 »
    Nie porównywałbym tego do Undergrounda. Wg. mnie Underground 2 i Most Wanted były super, ale porównywanie ich nie ma raczej sensu, to inne gry. Teraz do wielkiej na pewno dwójki dołączy Shift. Tak więc mamy świat tuningu, nocnych wyścigów - Underground, ucieczki przd policją - Most Wanted i zawodowe rajdy na torach - Shift. Czego chciec więcej? :)

Offline adam2122319

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 26, 2009, 10:20:37 »
    Gdyby nie to że mój seven ma z tą grą wyraźnie na pieńku też już bym grał... a w takim wypadku muszę poczekać aż mój brat sobie kupi na xbox'a :(
    Nigdy nie naginaj prostoty własnych słów.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 27, 2009, 09:33:08 »
    Need for speed shit....oj sorki shift.... grałem we wcześniejsze wersje i powiem szczerze, że mam już dość tej serii, już nie potrafią zrobić czegoś dobrego jak kiedyś, jak początkowe tytuły z serii.....

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 27, 2009, 13:31:11 »
    Ja jednak jak on wejdzie do tańszej serii to spróbuję :) Co prawda wcześniejsze części były gówno warte (przynajmniej dla mnie), ale powrót na tory wyścigowe może być tym co mi się spodoba w tej grze, a jak da radę przykuć mnie tak jak GRID to będzie bardzo dobrze.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 27, 2009, 13:40:23 »
    Sam myślałem, że nowy NFS zyska przydomek 'Shit', przynajmniej w moich oczach, ale teraz jestem w stanie bronić tej marki przed takimi opiniami. Według mnie i tego co widziałem w Gridzie, to Shift jest lepszy. nie dużo lepszy ale jednak.