Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Need for Speed: Shift  (Przeczytany 6662 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    Odp: Need For Speed Shift
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 27, 2009, 13:43:52 »
    Ostatnie części mnie zniechęciły do tej serii, może zagram gdy będzie tańsza (oraz jak kupie lepszy sprzęt).

Offline Vampire

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 28, 2009, 14:36:36 »
    Hej! Witam po długiej przerwie! Ja już kupiłem tą gre trailery zapowiadały się świetnie. A jak ją włączyłem to znalazłem dużo niedociągnięć i stwierdzam z przykrością że NFS Shift powinien się nazywać NFS Shit.

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 04, 2009, 08:12:05 »
    Mam to NFS jest super.Osobiście polecam!

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 04, 2009, 10:04:34 »
    Ściągnąłem demko. I sobie nie pograłem. Nawet się nie cięło, ale jak włączyłem wyścig to wszystko było czarne i było tylko widać światła innych samochodów. To pewnie wina mojego kompa, ale i tak mnie gra odrzuciła.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 06, 2009, 16:17:25 »
    Need For Speed Shift ? Nie... To zły tytuł, prawdziwy tytuł to Need For Speed: Shit ! Zmienili klasyczne nielegalne wyścigi na idiotyczne wyścigi na torach. Brak już tego dawnego klimatu[UG2], a najlepsza jest cena tej gry -.-... Cena gry została pewnie wybrana przez grafike i wieele aut, a fabułe mieli gdzieś ! Nie polecam gry.
    Ps: Mając na myśli fabułe chodzi mi o same teksty z gry oraz bossów/najlepszych scigaczy.

Offline Mściwoj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 07, 2009, 15:18:40 »
    Jeżeli jest równie dobra jak Race Driver Grid to może faktycznie warto spróbować...chyba jednak wypróbuję demko przed zakupem.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 07, 2009, 15:52:51 »
    Need For Speed Shift ? Nie... To zły tytuł, prawdziwy tytuł to Need For Speed: Shit ! Zmienili klasyczne nielegalne wyścigi na idiotyczne wyścigi na torach. Brak już tego dawnego klimatu[UG2], a najlepsza jest cena tej gry -.-... Cena gry została pewnie wybrana przez grafike i wieele aut, a fabułe mieli gdzieś ! Nie polecam gry.
    Ps: Mając na myśli fabułe chodzi mi o same teksty z gry oraz bossów/najlepszych scigaczy.

No i właśnie tu się mylisz. NFS zaczynało od wyścigów na 'torach', policja zaczęła się liczyć w Hot pursuicie, a wyścigi uliczne w Undergroundzie, potem walcowano te tematy i wyszło to co wyszło. A co do fabuły, to w żadnym NFS nie było fabuły, więc nie wiem o co ci chodzi. Z tego co wiem, większość tych co sie im Shift nie podobał, po pristu nie dawała rady opanować trudniejszego modelu jazdy.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 07, 2009, 15:57:13 »
    A co do fabuły, to w żadnym NFS nie było fabuły, więc nie wiem o co ci chodzi.
    W U2 była taka mała fabuła. W MW również była. W Undercover była. Więc nie mów, że nie było bo była ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 07, 2009, 19:43:56 »
    Poza tym teraz trochę innej krytyki[Bardziej na miejscu]: Jeden z bardzo częstych bugów w Shif'cie: Czarne niebo -.- Nie jestem pewien, ale raczej przez tyle dni nie jest czarnego nieba, no chyba że się myle ?
    Drugi irytujący bug: Zapylasz sobie po torze i dobijasz do innego wozu, a on... przelatuje nad tobą -.-
    I ostatnia rzecz irytująca w naszym Shit'cie:
    Jazda przy drifcie - Skręcisz leciutko to skręcasz jak na normalnym wyścigu tyle, że na ręcznym -.-.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 13, 2009, 15:41:22 »
    Dopóki nie wydadzą kolejnego arcadowego NFSa to mam ta serię w pupie :) Most Wanted i Carbon to jest co mi się podobało (chociaż i tak do pięt nie dorasta Burnout'owi).
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Vanir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 18, 2009, 12:19:20 »
    Zakupiłem grę i przyznam że mi się podoba. Poziom trudności został zwiększony, wiele aut,kamera z oczu kierowcy miodzio. Najbardziej irytuje bóg z czarnym niebem.
    Nadal wolę mojego ulubionego Most Wanteda ale jest dużo,dużo lepiej niż w pro streecie i undercoverze.
    PS;witam po przerwie ostatnio niezbyt miałem czas przeglądać forum.

Haha twój niezamierzony (chyba?) błąd sprawił że się porządnie uśmiałem, piwko dla ciebie;)
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2009, 12:34:56 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 18, 2009, 14:27:38 »
    Mi to się nie podoba to shit a nie shift.Ja uwielbiałem wyścigi na ulicach ten dreszczyk emocji,a na zamkniętym torze 0 aut cywilnych to jest wtedy jak dla mnie zbyt proste.A dla mnie bardzo fajny jest NFS Carbon
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2009, 14:29:32 wysłana przez Mr War »

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 18, 2009, 15:20:29 »
    Mi to się nie podoba to shit a nie shift.Ja uwielbiałem wyścigi na ulicach ten dreszczyk emocji,a na zamkniętym torze 0 aut cywilnych to jest wtedy jak dla mnie zbyt proste.A dla mnie bardzo fajny jest NFS Carbon
    Shift zbyt prosty? Shift jest moją ulubioną ścigałką na PC, bo łączy realizm i odrobinę zręczności w odpowiednich proporcjach. Gra wciągnęła mnie dużo bardziej niż Grid, a emocji jest miliard razy więcej niż przy dennym Carbonie.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 18, 2009, 16:48:41 »
    A jak dla mnie Shift jest beznadziejny.
    Jak można z NFS'a próbować robić symulator? WTF?
    Całkowity niewypał jazda staje się znośna dopiero na kierownicy przy wyłączonych wszystkich wspomaganiach. Już nie mówiąc o tym że fizyka gry, jej grafika i brak muzyki podczas jazdy to jest tragedia. No i jeszcze te długie ładowanie aut w garażu itp na całkiem niezgorszym sprzęcie.
    Poprostu jedno wielkie DNO. Żałuję każdej złotówki wydanej na ten chłam.

NFS skończył się na Most Wanted a najlepszą jego częścią był niewątpliwie Need for Speed: Porsche Unleashed

A na koniec dodam tylko że RD Grid jest najlepszą sciganką odkąd powstał i jeszcze przez dluuugi dłuuugi czas.
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2009, 16:52:13 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 18, 2009, 17:55:45 »
    Wolałbyś kolejne gnioty pokroju Undercover i Carbona? Ja się cieszę, że NFS jest symulatorem, bo właśnie miałem w planach kupno nowego Play Staytion (nie lubię konsol, ale mam PS2 i Gran Turismo jest super), a dzięki tej grze odłożyłem to na potem. Grid miał w sobie za dużo ze zręcznościówki.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor