Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11145 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AriPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:33:36 »
    Niestety Pentium nie. Umawiałem zasady z Benem i wyjaśniliśmy sobie jasno nakedy mogą wracać więc nie nawiązuj do jakiegoś shittalku że nakedy nie mogły wracać na fieldbattla bo mogły :) Ja nie chciałem żeby wracali ale Ben uznał że wy chcecie więc czemu uważasz że to my niby oszukujemy?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:37:59 »
    Halko moderacja? Nawet mnie nudzi ten ich wylew, a to znaczy, ze poziom zdechl

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    « Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:38:16 »
    Niestety Pentium nie. Umawiałem zasady z Benem i wyjaśniliśmy sobie jasno nakedy mogą wracać więc nie nawiązuj do jakiegoś shittalku że nakedy nie mogły wracać na fieldbattla bo mogły :) Ja nie chciałem żeby wracali ale Ben uznał że wy chcecie więc czemu uważasz że to my niby oszukujemy?

Bo nakedy sobie czekały w zamku/ za mostem na poczatku :D jak sie wracaliscie to spoko, ale nie przypisujcie zwyciestwa jak zgarnelismy najlepsze co moglismy, czyli wojna miała trwać wieczność? Niekończące się starcie nakedów może jeszcze, po prostu płaczecie że postąpiliśmy jak najbardziej słusznie chowając armory do chesta i próby jeszcze zgarnięcia czegoś :D. No wiem chcielibyście takie gotyckie plate powąchać chociaż.

Nie chwalcie sie ze logaliscie z puchami plz... Bo ari zawsze taki wielki odwazny bohater co sie nie bał jerusalem, czyżbyście sie obawiali kolejnej przegranej, straty aromrów, a co najgorsze zamieszek w klanie?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 23:40:52 wysłana przez Pentium3k »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:38:57 »
    Ale ty jerzy jesteś głupatasek po co mielismy walczyć z nakedami jeżeli już zlutowaliśmy armory najlepsze jakie moglismy a pozniej sobie nasze nakedy szły zeby cos jeszcze zgarnac :D i sie udało 2 tincany jeszcze zabrać więc pięknie.
    Powiem prosto bo inaczej nie rozumiesz. We tam utkaj.
    To byłoby bezsensowne jak wojna na serfów poprzedzona zwołaniem bannerów  wy byście sie ciagle wracali a my moglismy tylko stracić. Główny FB wygrany [ 6;30 - 7;40] Ej tak jakby co to się właśnie tak walczy na FB że ustawiaja sie 2 klany po przeciwnych stronach wyposazone i pozniej sie nawalają a nakedy czekają na peaca lub pozwolenie do loota. No nie ładnie tak robić mam nadzieje, że jeszcze dostaniecie po uszach.

Dziś to wy dostaliście po uszach. My jakoś czekaliśmy i z przyjemnością was wyrzynaliśmy. Nawet oddaliśmy wam pola bo baliście zejść z mostu przed naszą cav.
    75v25? To słaba frekwencja serio mordo albo to juz po logg oucie beauforci z taką różnica sie nie logali a bronili do ostatniej kropli krwi! Nieładnie :D
    Człowieku czy ty posiadasz zdolność czytania w języku ojczystym? Po WYGRANEJ bitwie zaczęliśmy wychodzić z serwera, za to wy skumplowaliście się z HRE by chociaż zmniejszyć wagę swojej porażki. Ale no cóż w zamku znaleźliście z 15 osób także oblężenie 70v15 wygrany wpiszcie to do największych zwycięstw. (Odruchowo zacząłem poprawiać twoje błędy, czasem zdarza mi się napisać "sie". xd)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:40:53 »
    Po prostu skonczcie mu odpisywac xD
    Boze, ten mod o zamkach i oblezeniach ma chyba najnizszy poziom graczy w historii warbanda. Pliska, jak chcecie sie klocic to niech to bedzie chociaz widowiskowe czy cos

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:42:25 »
    Bo nakedy sobie czekały w zamku/ za mostem na poczatku :D jak sie wracaliscie to spoko ale nie przypisujcie zwyciestwa jak zgarnelismy najlepsze co moglismy, wiec wojna miała trwać wieczność fieldbattle główna faza wygrany puchy zgarniete na bogatości, a potem tylko taki ofensywny lód z mcdonalnda by być sytym w postaci 30 sekundowego siege :D

Nie chwalcie sie ze logaliscie z puchami plz... Bo ari zawsze taki wielki odwazny bohater czyżbyście sie bali kolejnej przegranej, straty aromrów, niepokojów w klanie?
    Pentium ty czegoś nie rozumiesz chcieliśmy się wszyscy lognąć, ale HRE i wy postanowiliście na nas zdeklarować.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 23:43:36 wysłana przez Repcak »

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:43:35 »
    Powiem prosto bo inaczej nie rozumiesz. We tam utkaj.
    Dziś to wy dostaliście po uszach. My jakoś czekaliśmy i z przyjemnością was wyrzynaliśmy. Nawet oddaliśmy wam pola bo baliście zejść z mostu przed naszą cav.Człowieku czy ty posiadasz zdolność czytania w języku ojczystym? Po WYGRANEJ bitwie zaczęliśmy wychodzić z serwera, za to wy skumplowaliście się z HRE by chociaż zmniejszyć wagę swojej porażki. Ale no cóż w zamku znaleźliście z 15 osób także oblężenie 70v15 wygrany wpiszcie to do największych zwycięstw. (Odruchowo zacząłem poprawiać twoje błędy, czasem zdarza mi się napisać "sie". xd)

To co sie logaliście no żesz :D Sie usprawiedliwiacie 15 v 70 jak sie logliscie no kurde szczyt głupoty nie no zeszłoroczne martelle to już był poziom wyżej, a allyrioni prawde mówiąc najlepszy dotychczas klan nie bał się tava brał wszystko na klate a nawet odnosił sukcesy bierzcie z nich przykład, bierzcie przyklad z zarządzania klanem Hairlessa, co prawda upadło jak każdy inny klan ale był na prawdę na poziomie do każdego innego
    polskiego.

Do Repcaka: Wszyscy się lognąć logając pojedynczo hah to jeszcze daje jeszcze gorszy obraz waszego klanu xF

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:45:40 »
    Boze, ten mod o zamkach i oblezeniach ma chyba najnizszy poziom graczy w historii warbanda. Pliska, jak chcecie sie klocic to niech to bedzie chociaz widowiskowe czy cos
    Sprawiłbym tu widowiskowość ale Dykcio zakał mi "gnębienia" ludzi. Ale tak PK/PW/PK to najniższy poziom.
    E:
    To co sie logaliście no żesz :D Sie usprawiedliwiacie 15 v 70 jak sie logliscie no kurde szczyt głupoty nie no zeszłoroczne martelle to już był poziom wyżej, a allyrioni prawde mówiąc najlepszy dotychczas klan nie bał się tava brał wszystko na klate a nawet odnosił sukcesy bierzcie z nich przykład, bierzcie przyklad z zarządzania klanem Hairlessa, co prawda upadło jak każdy inny klan ale był na prawdę na poziomie do każdego innego
    polskiego.

Do Repcaka: Wszyscy się lognąć logając pojedynczo hah to jeszcze daje jeszcze gorszy obraz waszego klanu xF
    Logaliśmy się małymi grupkami.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 23:47:03 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:46:23 »
    polskiego.

Pojedynczo czy nie co to za różnica.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:46:35 »

To może jakiś disschalange?

Do Repcaka i do Burzy też: No że jest to nieprofesjonalne jeżeli nie masowo bo może na tą garstkę osób polecieć declare nawet od plebów i są w stanie stracić EQ dlatego loga się masowo a jak ktos zostaje to zdejmuje tagi i jest na własną odpowiedzialność ze swoim EQ. Chyba żadnego poważnego klanu nie było takiego szalonego by logać się małymi grupkami albo pojedynczo :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 23:51:10 wysłana przez Pentium3k »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:52:15 »
    To może jakiś disschalange?

Do Repcaka i do Burzy też: No że jest to nieprofesjonalne jeżeli nie masowo bo może na tą garstkę osób polecieć declare nawet od plebów i są w stanie stracić EQ dlatego loga się masowo a jak ktos zostaje to zdejmuje tagi i jest na własną odpowiedzialność ze swoim EQ. Chyba żadnego poważnego klanu nie było takiego szalonego by logać się małymi grupkami, pojedynczo :D
    Nigdy nie grałem profesjonalnie w gierkę komputerową.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 21, 2018, 23:55:18 »
    Nigdy nie grałem profesjonalnie w gierkę komputerową.

Jesteś "oficerem" w sporym klanie takie coś powinieneś wiedzieć z własnego doświadczenia bo jakąś wiedzę o podstawach musi mieć taki człowiek. Nie widziałeś nigdy przez te lata spędzone na PW/PK, że każdy klan przy loganiu robił to masowo z przyczyn wymienionych przeze mnie wyżej. Zdobądź wystarczającą wiedzę i możesz wracać na Barona. Powodzenia w samorozwoju i edukacji!

Nie mów takich głupot proszę o graniu profesjonalnie...

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 22, 2018, 00:00:34 »
    a allyrioni prawde mówiąc najlepszy dotychczas klan nie bał się tava

Punktując Twój argument apropos "nie obawiania się Tava" to chyba przeskoczyłem poprzeczkę nad każdym na tej śmiesznej polskiej scenie i zrównałem się co najmniej z Bawo bo nie poszedłem na żaden układ Tava, walczyłem w każdej możliwej wojnie przeciwko niemu (i nieraz wygrywałem)... a i tak, w zasadzie to "przeżyłem" jego klan.
    Zaraz, Ty przypadkiem też u mnie nie grałeś?

bierzcie przyklad z zarządzania klanem Hairlessa, co prawda upadło jak każdy inny klan ale był na prawdę na poziomie do każdego innego
    polskiego.
    Ta, to też sobie podważę.
    Hairless już pokazał jak świetnie zarządza klanem, zakładając Kingdom of France, zebrał "koalicje" ludzi przeciwko Order of Searing Ice... i upadł po dwóch dniach, huh.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 22, 2018, 00:02:06 »
    Jesteś "oficerem" w sporym klanie takie coś powinieneś wiedzieć z własnego doświadczenia bo jakąś wiedzę o podstawach musi mieć taki człowiek. Nie widziałeś nigdy przez te lata spędzone na PW/PK, że każdy klan przy loganiu robił to masowo z przyczyn wymienionych przeze mnie wyżej. Zdobądź wystarczającą wiedzę i możesz wracać na Barona. Powodzenia w samorozwoju i edukacji!

Nie mów takich głupot proszę o graniu profesjonalnie...
    Widziałem dużo rzeczy i nie wszystkie klany wylogowywały się masowo.

PS
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 22, 2018, 00:03:15 wysłana przez Repcak »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 22, 2018, 00:03:14 »
    Chciałbym w tym miejscu wszystkich serdecznie przeprosić za to, że w regulaminie 2.0 Tawerny pominąłem punkt mówiący, że osoby poniżej 13. roku życia powinny dwa razy się zastanowić przed rejestracją. Teraz widzę, jak bardzo był on potrzebny.

Sprawiłbym tu widowiskowość ale Dykcio zakał mi "gnębienia" ludzi.
    Daj już spokój. Jest różnica między dowalaniem kilku minusów AKo za post "Powodzenia", a gaszeniem średnio ogarniętego krzykacza. Słowo klucz - forum. Jak ktoś odwala na nim, to warto pokazać, gdzie jego miejsce. Jak ktoś robi Ci coś poza nim, to o ile na forum przestrzega zasad, nie przenosimy tu zewnętrznych konfliktów. Proste? Zresztą to wasz temat, więc jak ktoś wam wchodzi z butami i robi z siebie pajaca, to nikt nie nazwie "gnębieniem" zamknięcia takiemu ust.

Do postów pentiuma się nie odniosę, bo niedługo się zwijam, a nie chce mi się czytać tego bełkotu. Więc jeśli trzeba coś posprzątać, to zostawiam to moderacji.

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)