Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11008 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:16:53 »

Idę jednym torem i za bardzo nie rozumiem, o co chodzi DALEJ uważam, że nas nie siegowaliście DALEJ uważam, że to gra komputerowa i DALEJ zapraszam ciebie na ts i nie chce wyjaśniać spraw tylko po dyskutować i nie powiedziałem, że chce gadać o grze.

I NAS NIE SIEGOWALISCIE no żesz oficjalnie poddaje się z tobą w dyskusji przebiłeś wszystko. Poddaje się jak Korwin w unii europejskiej - "ile można to samo w kółko mówić".

A kończąc temat to jednak się gubisz.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 20:21:45 wysłana przez Pentium3k »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:22:49 »
    Poddaje się jak Korwin w unii europejskiej - "ile można to samo w kółko mówić".
    (click to show/hide)
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:26:35 »
    I NAS NIE SIEGOWALISCIE no żesz oficjalnie poddaje się z tobą w dyskusji przebiłeś wszystko. Poddaje się jak Korwin w unii europejskiej - "ile można to samo w kółko mówić".

A kończąc temat to jednak się gubisz.
    Pentium mówiłem o mapie holy lands i nawiązywałem do sytuacji, która panowała wcześniej...

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:31:42 »
    Pentium mówiłem o mapie holy lands i nawiązywałem do sytuacji, która panowała wcześniej...

Jesteś już dnem dna to już totalny bait siegowalismy was to Francja was uratowała. Gdzie Normandia nie może tam Francja dopomoże taki sam siege co dzisiaj na szczęście KoF nie odwalił takiej maniany. Potem HRE nie wbijało na serwer byliśmy sami no tak wiem że trudno to zauważyć to nas siegowaliscie dostaliście bencki i elo jaka różnica czy defensywa czy ofensywa choć defensywa była ostra jak około 30 ludzi trzymających shieldwalla a potem newspawny z archerami sclearowali pięknie około 100 ludzi wiem boli was to i zachowajcie to dla siebie :D

Ej halo pisałem to wcześniej!?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 20:33:28 wysłana przez Pentium3k »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:38:56 »
    Jesteś już dnem dna to już totalny bait siegowalismy was to Francja was uratowała. Gdzie Normandia nie może tam Francja dopomoże taki sam siege co dzisiaj na szczęście KoF nie odwalił takiej maniany. Potem HRE nie wbijało na serwer byliśmy sami no tak wiem że trudno to zauważyć to nas siegowaliscie dostaliście bencki i elo jaka różnica czy defensywa czy ofensywa choć defensywa była ostra jak około 30 ludzi trzymających shieldwalla a potem newspawny z archerami sclearowali pięknie około 100 ludzi wiem boli was to i zachowajcie to dla siebie :D

Ej halo pisałem to wcześniej!?
    Pentium dlatego tego nie uważam tego za poważny siege. Nic mnie nie boli jak zwracasz się do mnie.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:40:09 »
    100 kontra 35 to są prawdziwe sige, a nie tam jakieś marne 35vs38.

Ty to z szacunkówości chyba testy poprawiałeś do wystawienia ocen albo odkopaleś dodatkowe 40 szkieletów na mapie  i zaliczyłeś do Beaufort & HRE Army bo nas było +/- 60 osob

Kurde ale z kim ja rozmawiam jeżeli kolega wyniku 15:0 na odwrót nie potrafi wpisać... Żyj w tym wyimaginowanym świecie dalej, myśl, że 1er grało z invitami może jeszcze z lebravem i dalej dodawaj ~ 30 + ~30 = 100 ale to chyba kolejne usprawiedliwienie Normandii...

Pentium dlatego tego nie uważam tego za poważny siege. Nic mnie nie boli jak zwracasz się do mnie.

Moi ten siege na Holy landsach z tym backstabem zabrał jakiekolwiek chęci na prowadzenie ofensywnych wojen na tej mapie i można to było zobaczyć bo nieaktywnym 2 - 3 HRE że nie ma ochoty tak grać ponieważ to no sens nowa mapa to i będą siege pewnie :)

Ostatni raz zwracamy Ci uwagę na multipostowanie. Następnym razem będą punkty. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 20:44:25 wysłana przez Kradus »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:44:23 »
    Moi ten siege na Holy landsach z tym backstabem zabrał jakiekolwiek chęci na prowadzenie ofensywnych wojen na tej mapie i można to było zobaczyć bo nieaktywnym 2 - 3 HRE że nie ma ochoty tak grać ponieważ to no sens nowa mapa to i będą siege pewnie :)
    No i bardzo dobrze.

Offline AriPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 21, 2018, 21:31:07 »

Kolejne zwycięstwa naszego klanu na PK. Tak jak oczekiwaliśmy nasz klan sięga od 45-55 graczy podczas wojen.
    Klan Holy Roman Empire spróbował zaatakować nas w zamku Zavansk, lecz ich oblężenie nie było skutecznie. Pare dni później zaatakowaliśmy House Beaufort 95 vs 60 nasz siege także się nie udał.Na nowej mapie wyzwaliśmy ich na fieldbattla na którym ich rozgromiliśmy.

Jeżeli chciałbyś dołączyć do naszej społeczności dodaj mnie na steam: https://steamcommunity.com/id/ari1233/

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 21, 2018, 21:54:52 »

Kolejne zwycięstwa naszego klanu na PK. Tak jak oczekiwaliśmy nasz klan sięga od 45-55 graczy podczas wojen.
    Klan Holy Roman Empire spróbował zaatakować nas w zamku Zavansk, lecz ich oblężenie nie było skutecznie. Pare dni później zaatakowaliśmy House Beaufort 95 vs 60 nasz siege także się nie udał.Na nowej mapie wyzwaliśmy ich na fieldbattla na którym ich rozgromiliśmy.

Jeżeli chciałbyś dołączyć do naszej społeczności dodaj mnie na steam: https://steamcommunity.com/id/ari1233/

Menago dzwonił że beauforci wygrali fieldbattle, a potem wyruszyli z HRE was wyclearowac w 30 sekund w monti.

Proszę nie kłamać.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 21:59:29 wysłana przez Pentium3k »

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:03:19 »
    Menago dzwonił że beauforci wygrali fieldbattle, a potem wyruszyli z HRE was wyclearowac w 30 sekund w monti.

Proszę nie kłamać.

Jeżeli za zwycięstwo uważasz naginanie do oporu zasad skirmisha oraz utratę całego szpeju przy ucieczce do zamku to k.

Co do drugiego, to trochę beka że musieliście z HRE atakować nakedów

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:24:48 »

Proszę nie kłamać.
    https://plays.tv/video/5b7c30e725f541bf5c/rdm
    Bardzo wygraliście, potwierdzają to nasze puszki i wy jako naked'zi po Field Battle.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:37:21 »
    Jeżeli za zwycięstwo uważasz naginanie do oporu zasad skirmisha oraz utratę całego szpeju przy ucieczce do zamku to k.

Co do drugiego, to trochę beka że musieliście z HRE atakować nakedów

I do Jerzego też to kierowane

Ej to nie była pleb wojna a te lezace nakedy to nie byli beauforci dajcie video z field battla jeżeli owego wygraliście bo w końcu się tym chwalicie to powiniście mieć dowód i jak ta bitwa przebiegała od poczatku do końca...

A wojna HRE & HB zamykała dzień to gdzie po tym waszym "rozgromie beaufortow" na field battlu podział gdzie podział się wasz loot czyżbyście tego skirmisha przegrali????

I jeżeli się chwalicie takimi osiągnięciami to je poprzyjcie dowodami i dajcie całego field battla a nie urywek o jakimś proofie o rdm :) Nie wiadomo czy to potyczka na pleb wojnie czy rzeczywiście FB
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 22:40:36 wysłana przez Pentium3k »

Offline AriPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:40:53 »
    Szczerze Pentium, już weź się zamknij co do tych wojen dostaliście wjeb i już a to że zabiliście nakedów nic nie znaczy. Fakt obiecałem wam siege 40 vs 30 ale jednak umówiliśmy fieldbattle na którym was rozgromiliśmy i poszedł płacz dzieci z waszej oficerki na moim steamie że niby VG nam pomagało jak nawet VG wojny z wami nie miało. Weźcie już przestańcie shittalkować bo i tak wam nic to nie da nawet JerzyBurza tera wysłał film jak wasz oficer broni sie tekstem ''Everyone back to Abbey It doesnt matter what they say we won'' te słowa ostatnio usłyszałem od Tava który przegrał fieldbattla z Lorraine rok temu po czym sie popłakał i wyszedł z ts i z gry. Jeżeli ciśnięcie po nas tutaj na tawernie, w grze i na steamie oraz na forum phoenixa  wam pomaga umocnić wasze ego i waszą reputacje o tym jacy beauforci sa zajebiści to tylko jak przegracie za którymś innym razem to skończą wam się wymówki dlaczego przegrywacie.

A właśnie sobie przypomniałem tak strasznie Pentium prosiłeś o to 1 vs 1 to je dostałeś teraz już chyba nie będziesz pisał repcakowi o tej umówionej wojnie i o tym jak STRASZNIE się boimy z wami walczyć 1 vs 1 co nie?

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:44:32 »
    Czyli nie macie dowodów na zwycięstwo we field battlu, dobrze rozumiem więc nie przypisujcie sobie go popierając to urywkiem o proof rdm, i chwaląc sobie jak rozgromiliście Beaufortów.

Tak nawiasem mówiąc to was pokonaliśmy zabralismy puszki i jako nakedy znowu przyszliśmy lootować ale wy sobie przypisaliście zwycięstwo, jeżeli tak nie było udowodnijcie to po prostu.

Ok pojawi się teraz głos to może TY UDOWODNIJ ŻE TAK BYŁO.

Wy się tym chwalicie na polskim forum chcecie podbić reputacje i może nabyć rekrutów ale DOWODY PANOWIE i cały fieldbattle niech wlatuje na rejon.

Jeżeli macie filmik to spoko i " Nie było tak odrazu?".
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 22:52:45 wysłana przez Pentium3k »

Offline AriPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 21, 2018, 22:52:20 »
    Oglądnij film który wysłałem XD
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2018, 22:54:35 wysłana przez AriPL »