Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11006 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 04, 2018, 19:48:16 »
    @simskil

Wyśmiewać jeszcze trzeba umieć. Polecam poszukać historię tego mema.

(click to show/hide)
    Elon Musk też był przegrywem ale nie każdy jest nim więc zdj adekwatne do tych chłopców.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 05, 2018, 15:59:23 »
    Powodzenia, szanuje granie w tego moda

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 07, 2018, 13:45:52 »
    Cytat: Piwo Fiszka
    Na scenie od dawna się nie udzielam więc mnie nie mieszaj
    Zostałeś umieszczony na obrazku ukazującym simskilla wrzucającego posta pod którym dałeś piwo, i treść piwa wkleiłem na obrazek ;* ale nice try.
    15pp_Gren_Fiszek 2pp_Gren_Fiszek 17pp_Wet_Fiszek(to ostatnie 17pp K1darta)
    Cytat: Piwo Jarla
    A co do tego ma Fiszek
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2018, 16:47:26 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AriPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 07, 2018, 21:26:13 »

Klan sprawuje sie dobrze, stałe 40 aktywnych osób i co chwilę dołączają nowi rekruci więc za niedługo możliwe że przebijemy próg 50 aktywnych osób.
    Kilka filmów z naszych bitew:

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 15, 2018, 15:23:51 »
    Polecam klan, a Azorek.. sam wie, kim jest :P

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 15, 2018, 15:39:50 »
    Polecam klan, a Azorek.. sam wie, kim jest :P
    Najlepszym RG?

(click to show/hide)

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 19, 2018, 10:49:33 »
    Teraz tylko zdominować scene PK :D

Dziku może jeszcze nie siegujcie 40 - 50 w ponad 100 oke?

Beka

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 19, 2018, 18:37:46 »

Beka

Dlaczego wy nas nie atakujecie ?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 19, 2018, 19:29:32 »

Beka

Ta zaczepka ma jakis glebszy sens, czy po prostu sie nudzisz pentium?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 19, 2018, 19:31:37 »
    Dlaczego wy nas nie atakujecie ?

Myśle że mając 40 osób we frakcji ZAZWYCZAJ atakowanie około 50 osób a do tego to śmieszne Królestwo Polski do was się dołączyło to nawet mieliście koło 60 to totalny bezsens i samobójstwo, atakowaliśmy z HRE 60 v 43 to kolejne 40 osób czyli kingdom of france zdeklarowało i zrobiło backstaba gdzie nie dosyć że oczyszczaliśmy courtyard, nie byliśmy przygotowani to liczby wzrosły na waszą korzyść i się zrobiło się 60 v 80 dlatego repcak was nie atakujemy ponieważ nie ma to najmniejszego sensu aktualnie jeżeli macie takie akcje odwalać. HRE was zostawiło mogło równie dobrze zwołać bannery, zdeklarować nie zrobiło tego ponieważ nie będzie ... takiego raka na serwie i taka decyzja godzi się z polityką Sednana, żalu do nich nie mamy że nie zachowali się tak niehonorowo jak Kingdom of France w jakże bardzo honorowej wojnie 43 v 60. Odpowiedziałem na twoją zagwozdkę repcak, nie udawaj ... bo nim nie jesteś dobrze wiesz ze beauforci nie mają tylu ludzi co Normandia.

Choć na realm divide was siegowaliśmy 20 oficjalnych beaufortow 20 plebów na 30 normandów no łatwiutko musze przyznać lecz nie było Kingdom of France aktualnie macie nie tyle co więcej ludzi ale też sojusz z KoF a co za tym idzie z VG więc to samobójstwo.

Do tego no proszę was jesteście szczytem hipokryzji w Ice wielkie mówienie że kończymy z rakiem na serwerze nie gangbangujemy nie bedzie wojen 50 v 100 bo to nie ma sensu idziemy na fieldbattle! O matko dostalismy gangbanga 30 v 60 !@!@!@ JAK TAK MOŻNA!? Teraz bedziecie się bronic że to kingdom of normandy ale ci sami ludzie są w tym klanie co mówili to w Order of Searing Ice.

Waż słowa. Następnym razem może skończyć się na punktach. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 09:50:20 wysłana przez Kradus »

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 19, 2018, 19:31:56 »
    1) Popracuj nad gramatyką, bo póki co to nie pentium, a 8008
    2) Atak nie ma najmniejszego sensu? Często są sytuacje że jesteście w zdecydowanej większości liczebnej w stosunku do innych a mimo to kryjecie się w zameczku. Wtedy to nie racjonalność, a tchórzostwo.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2018, 19:41:34 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline AriPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 19, 2018, 19:49:01 »
    Przynajmniej Pentium Normandia nie jest stroną która zaczyna płakać na steam jak to twoja wielka oficerka beaufortow do mnie po tym jak przegrają wojnę z nami, ale jednak jak ogarniacie sobie HRE pod pleb tagami i samych plebow w waszej frakcji by było was 60 po czym wygrywacie i jednak można usłyszeć miłe słówko od waszego króla GOOD WAR. Tak samo jak z tym campieniem co nie? Czekaliście 7 godzin jak nerdy w 60 osób na serwie z HRE zeby zdeclarować na byle jaką osobę która wbije z Normandii. W każdym razie wam gratuluje wygraliście pierwsze 2 wojny od miesiąca jak dobrze mniemam. A właśnie zapomniałem, Czemu jak zawsze mówisz o liczbach Normandii to zawsze zawyżasz je o 30 osób a liczby beaufortów o -20? Czyżby pewny polski matematyk z siekierą dał ci trochę rad jak liczyć? 

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 19, 2018, 19:57:22 »
    1) Popracuj nad gramatyką
    2) Atak nie ma najmniejszego sensu? Często są sytuacje że jesteście w zdecydowanej większości do innych a mimo to stoicie w zameczku.

Widzę że jesteś nakierowywany przez siłę wyższą swoimi wypowiedziami chociażby z tego względu, że nie wierze iż mogłeś taką głupotę parsnąć bo dojazd do zamku + zdeklarowanie i przygotowanie trwa a co za tym idzie przeciwnik tak czy siak zwoła bannery i co mamy się wbić na bannerpointa gdzie już się respią kolejni a co dopiero zniszczenie gate jestem pewny że ci ludzie by mogli 3 razy wlaczyc i wylaczyc grę i tak wbić w porę.

Mało jest takich yolo klanów praktykujacych takie coś " ŁOO DUZO NAS JEST ICH 10 DEKLARUJ DEKLARUJ DALEJ ZNISZCZYMY ICH" bo po pierwsze nie ma sensu żadnych korzyści z wojnych noi wiadome jest że tak naprawdę jeżeli jakaś grupka trzyma frakcję to prawdopodobnie uzupełnia braki w zamku i jakie korzyści zcapowany zamek? Może z 2-3 puszki lepiej wtedy przeprowadzić raida. Po drugie ktoś już może się zorientować dostać informacje i zwoła bannery a jak ludzie sa sprawni to nawet mogą wbić po zdeklarowaniu z sąsiedniego zamku i zająć pozycję.

Odnosząc sie do 2 punktu wtedy wbija każdy kto ma ochotę noi nas jest z 30 do 40 z plebami no to się bawimy, turnieje pieniężne, pojedynki jak i również restockujemy zamek i wtedy nawet 1/3 frakcji jest tym zajęta a potem tak dobrze przygotowany zamek jest świetny do walenia na morde takich jak wy.

Przynajmniej Pentium Normandia nie jest stroną która zaczyna płakać na steam jak to twoja wielka oficerka beaufortow do mnie po tym jak przegrają wojnę z nami, ale jednak jak ogarniacie sobie HRE pod pleb tagami i samych plebow w waszej frakcji by było was 60 po czym wygrywacie i jednak można usłyszeć miłe słówko od waszego króla GOOD WAR. Tak samo jak z tym campieniem co nie? Czekaliście 7 godzin jak nerdy w 60 osób na serwie z HRE zeby zdeclarować na byle jaką osobę która wbije z Normandii. W każdym razie wam gratuluje wygraliście pierwsze 2 wojny od miesiąca jak dobrze mniemam. A właśnie zapomniałem, Czemu jak zawsze mówisz o liczbach Normandii to zawsze zawyżasz je o 30 osób a liczby beaufortów o -20? Czyżby pewny polski matematyk z siekierą dał ci trochę rad jak liczyć?

Od miesiąca? XD Normandia jest 2 tygodnie a wcześniej beauforci sobie jechali taki order of searing ice 40v40 więc spoczko spoczko. Po drugie zawsze sobie pisalismy GG no pomiajac tego gangbanga 25 vs 90 od was. Ale później siegowaliście  45 HRE + Beaufort z tymi śmiesznymi francuzikami i VG to zostaliście tak sclearowani na gate że nawet szkoda było tracić z naszej strony klawisz S do wycofania się na schody i czekania na newspawny żałuję tego do dzisiaj... Odnośnie plebów był 1 HRE pod tagami reszta to typowe pleby a większość z nich napisała podanie już do HB. Nie wiem o co chodzi z kampieniem przez 7h i czemu ty używasz do wyzwiska słowa " NERD " - szanujmy się. Przez miesiac HB wygrało wiele wojen zaliczając normandię czy królestwo polski o 1v1 inne były z wspołpracą zHRE ale co w tym złego nie robiliśmy gangbangów zwykłe wojny  ale wy za to będziecie płakać że mieliśmy HRE i że z nimi jako tako współpracujemy choć mamy jedynie NaPa... Wiesz Ari tych twoich śmiesznych i żałosnych usprawiedliwień o przegranych wojnach to już się nasłuchałem dość w Ice ale jest HRE to kolejne wytłumaczenie "bo oni są dobrzy i pomagali beaufortom a tak to ci beauforci oni są łatwi..." Jasne, mieliśmy kryzys, ale ludzie powrócili z wakacji i wygraliśmy 2x spektakularne wojny na miarę kingdom of jerusalem 50 v 100 i 55 v ponad 100 ESSA.

Ej ale ja nie zawyżam ani nie zaniżam liczb klanów wczoraj na ts oficjalnych beaufortow było z 43 przed wczoraj z ponad 30 wiariacie. A was było 60, francji 30 i pleb frakcji 20 [ wczoraj wliczając królestwo Polski]

Czekam na te 1v1 wciąż na beaufortów ale sie chyba nie doczekam ESSA jedziemy z normandią!!!

Nie pisz kilku postów z rzędu. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 09:56:37 wysłana przez Kradus »

Offline Einar.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 19, 2018, 20:12:13 »
    https://www.youtube.com/watch?v=ciWfnIObvF8&t=81s
    Tutaj przykład Normandii siegującej Beufortów, ktorzy dostaja wsparcie HRE, małe straty ze strony Normandy i łatwe zwycięstwo.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 19, 2018, 20:20:30 »
    https://www.youtube.com/watch?v=ciWfnIObvF8&t=81s
    Tutaj przykład Normandii siegującej Beufortów, ktorzy dostaja wsparcie HRE, małe straty ze strony Normandy i łatwe zwycięstwo.

Wy to kozaki, wtedy bylismy na silverze więc trudno nie ma się czym chwalić w sumie takie gówno wojny to dla was wielkie zwyciestwa zabawne :D Choć w sumie przyznać muszę że przez te 2 tygodnie ta wojna o ten Black Castle czyli Laras outpost była na poziomie i wygraliście liczby bardzo fair kawaleria zrushowała banner i gg a potem to właśnie takie gówna albo gangbangi :D

No ale cóż za moral boosting za scapowanie 15 osobowego garnizonu w 35 osób no kozaki jesteście nie pogrążajcie sie wygrajcie taką srogą wojną kiedyś to nawet przeprosze was za to srogą czyli 100 v 50. Po drugie to były wasze początki teraz jestesmy 2 tygodnie do przodu beauforci powstali z kolan no ale tak jarajcie sie dalej wojnami sprzed 2 tygodni w bardzo dużej przewadze!

EDIT: Ej to już jest przegięcie pały einar przecież wy zaatakowaliście Praven gdzie siedziało również tylko kilkunastu HRE ponieważ ich main zamkiem jest monti eee takie propagandy to w komunie mogłeś zapodawać... To już ewidentnie podchodzi mi pod bardzo podobną sytuację ktos wyzywał 3pp na gf o mistrza a tutaj to samo zagazowaliscie w te ponad 35 paru HRE będacych w Praven do tego wyryte na koncu ze wygraliscie z najlepszymi na serwie. Ale to już chyba totalny bait i sarkazm z waszej strony... To już jest niepokojące.

Czekam na to 1v1 o którym mi ari zapewniał 30 v 40 jakby los dopisał to wykorzystajcie okazje! :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2018, 22:08:58 wysłana przez Pentium3k »