1) Popracuj nad gramatyką
2) Atak nie ma najmniejszego sensu? Często są sytuacje że jesteście w zdecydowanej większości do innych a mimo to stoicie w zameczku.
Widzę że jesteś nakierowywany przez siłę wyższą swoimi wypowiedziami chociażby z tego względu, że nie wierze iż mogłeś taką głupotę parsnąć bo dojazd do zamku + zdeklarowanie i przygotowanie trwa a co za tym idzie przeciwnik tak czy siak zwoła bannery i co mamy się wbić na bannerpointa gdzie już się respią kolejni a co dopiero zniszczenie gate jestem pewny że ci ludzie by mogli 3 razy wlaczyc i wylaczyc grę i tak wbić w porę.
Mało jest takich yolo klanów praktykujacych takie coś " ŁOO DUZO NAS JEST ICH 10 DEKLARUJ DEKLARUJ DALEJ ZNISZCZYMY ICH" bo po pierwsze nie ma sensu żadnych korzyści z wojnych noi wiadome jest że tak naprawdę jeżeli jakaś grupka trzyma frakcję to prawdopodobnie uzupełnia braki w zamku i jakie korzyści zcapowany zamek? Może z 2-3 puszki lepiej wtedy przeprowadzić raida. Po drugie ktoś już może się zorientować dostać informacje i zwoła bannery a jak ludzie sa sprawni to nawet mogą wbić po zdeklarowaniu z sąsiedniego zamku i zająć pozycję.
Odnosząc sie do 2 punktu wtedy wbija każdy kto ma ochotę noi nas jest z 30 do 40 z plebami no to się bawimy, turnieje pieniężne, pojedynki jak i również restockujemy zamek i wtedy nawet 1/3 frakcji jest tym zajęta a potem tak dobrze przygotowany zamek jest świetny do walenia na morde takich jak wy.
Przynajmniej Pentium Normandia nie jest stroną która zaczyna płakać na steam jak to twoja wielka oficerka beaufortow do mnie po tym jak przegrają wojnę z nami, ale jednak jak ogarniacie sobie HRE pod pleb tagami i samych plebow w waszej frakcji by było was 60 po czym wygrywacie i jednak można usłyszeć miłe słówko od waszego króla GOOD WAR. Tak samo jak z tym campieniem co nie? Czekaliście 7 godzin jak nerdy w 60 osób na serwie z HRE zeby zdeclarować na byle jaką osobę która wbije z Normandii. W każdym razie wam gratuluje wygraliście pierwsze 2 wojny od miesiąca jak dobrze mniemam. A właśnie zapomniałem, Czemu jak zawsze mówisz o liczbach Normandii to zawsze zawyżasz je o 30 osób a liczby beaufortów o -20? Czyżby pewny polski matematyk z siekierą dał ci trochę rad jak liczyć?
Od miesiąca? XD Normandia jest 2 tygodnie a wcześniej beauforci sobie jechali taki order of searing ice 40v40 więc spoczko spoczko. Po drugie zawsze sobie pisalismy GG no pomiajac tego gangbanga 25 vs 90 od was. Ale później siegowaliście 45 HRE + Beaufort z tymi śmiesznymi francuzikami i VG to zostaliście tak sclearowani na gate że nawet szkoda było tracić z naszej strony klawisz S do wycofania się na schody i czekania na newspawny żałuję tego do dzisiaj... Odnośnie plebów był 1 HRE pod tagami reszta to typowe pleby a większość z nich napisała podanie już do HB. Nie wiem o co chodzi z kampieniem przez 7h i czemu ty używasz do wyzwiska słowa " NERD " - szanujmy się. Przez miesiac HB wygrało wiele wojen zaliczając normandię czy królestwo polski o 1v1 inne były z wspołpracą zHRE ale co w tym złego nie robiliśmy gangbangów zwykłe wojny ale wy za to będziecie płakać że mieliśmy HRE i że z nimi jako tako współpracujemy choć mamy jedynie NaPa... Wiesz Ari tych twoich śmiesznych i żałosnych usprawiedliwień o przegranych wojnach to już się nasłuchałem dość w Ice ale jest HRE to kolejne wytłumaczenie "bo oni są dobrzy i pomagali beaufortom a tak to ci beauforci oni są łatwi..." Jasne, mieliśmy kryzys, ale ludzie powrócili z wakacji i wygraliśmy 2x spektakularne wojny na miarę kingdom of jerusalem 50 v 100 i 55 v ponad 100 ESSA.
Ej ale ja nie zawyżam ani nie zaniżam liczb klanów wczoraj na ts oficjalnych beaufortow było z 43 przed wczoraj z ponad 30 wiariacie. A was było 60, francji 30 i pleb frakcji 20 [ wczoraj wliczając królestwo Polski]
Czekam na te 1v1 wciąż na beaufortów ale sie chyba nie doczekam ESSA jedziemy z normandią!!!
Nie pisz kilku postów z rzędu. // Kradus