Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11146 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 20, 2018, 14:51:22 »
    Otóż nie.
    Także lepiej by jednak było, gdybyś pisał poprawnie.

Także przeczytaj wszystko co napisałem, jeżeli jest to totalna ingorancja interpunkcji to włącz sobie to na końcówkę *ciach*

Za wcześniejsze zaniżanie poziomu (ten film też pod to pochodzi), oraz za obrażanie administracji i użytkowników (bo nie mam zamiaru dociekać do kogo skierowane są te słowa) dostajesz 35 pkt.

P.S. Ludzie w 2011 robili lepsze kawałki na tym forum, moglibyście posłuchać i się podszkolić. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 15:23:06 wysłana przez Kradus »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 20, 2018, 15:07:20 »
    Także przeczytaj wszystko co napisałem, jeżeli jest to totalna ingorancja interpunkcji to włącz sobie to na końcówkę *cenzura*
    Jeśli mowa o rapie, to jest tylko jeden dobry lejbel w MB
    https://www.youtube.com/watch?v=6ivm3IvUdZU

Cenzura cytatu. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 15:12:49 wysłana przez Kradus »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 20, 2018, 15:10:20 »
    Kradusowi chodziło o to, że nikt tu nie będzie się skupiał, by czytać posty pisane tak, jakby autor był analfabetą. Forum to jednak nie jest jakiś chat, gdzie wiadomości znikają po kilku godzinach. To trwały nośnik wymiany zdań, w dodatku w pełni publiczny. Już teraz ten świeżutki temat ma ponad 1 000 odsłon. Dlatego też regulamin wymusza, by się trochę bardziej postarać przy pisaniu postów, by jednak nie zaniżać tego poziomu i czytelności konwersacji.

Ale jeśli zamierzasz się poprawić, to super. Polecam strony tego typu: https://languagetool.org/pl/ w razie większych problemów. Zawsze można gotowego posta tam wkleić i klikajac po prostu myszką poprawić szybko większość błędów. A z czasem się nauczysz pisać lepiej samodzielnie. Bo aktualnie nie chodzi tylko o przecinki, masz też problem ze składnią. Przeglądając na szybko ten temat miałem wrażenie, że sporo słów jest ogólnie źle odmienionych itp. Wszystkie te błędy (ich różne odmiany), sprawiają, że Twoje posty czyta się trudno. A jak poćwiczysz swoje pióro, wówczas nie tylko nie będziesz zaniżać poziomu forum, czym łamiesz regulamin, ale również ludzie zaczną Ciebie poważniej odbierać. Aktualnie, jak widzi się kogoś, kto słabo posługuje się własnym językiem, to automatycznie przychodzi na myśl, że ta osoba pewnie nie jest zbyt inteligenta, a to pogarsza odbiór danej osoby.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 20, 2018, 16:24:31 »
    Byłem taki jak Pentium, a wystarczyło poprosić Simskila o pisanie postów i ciach problem z głowy :D

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 20, 2018, 17:11:53 »
    Po co ja mam na ts rozmawiać o czym? Jeszcze IP zabierzecie taki pewny klan też Baldwina zapraszał na TS a potem DDOS ;_;

Po drugie jak to tylko gra to co cię interesuje jakaś osoba na forum jak się liczy przecież zabawa! A zapraszasz mnie na ts by pogadać. Zaiste repcak ty to masz huśtawkę nastrojów zaczynasz że my was nie siegujemy potem że to tylko gra i się liczy zabawa a teraz na TS jakby to sprawy państwowej dotyczyło. I że jest shit talk na forum na ta najlepiej schować głowę w piasek a jak to nie pomoże to trza na tsa by zakończyć dyskusje. Już wystarczająco pokazałeś swój poziom hipokryzji. Mogłeś komuś zlecić by napisał to za ciebie i najlepiej do osoby która nie brała udziału w wątku...

Choć pomysły na zakończenie dyskusji były stare to nawet nienajgłupsze no a teraz to jak plan C i zignorowanie tej dyskusji do czasu wygrania wojny z beaufortami nie dziwię się że pod moją nieobecność wygracie ponieważ zamki na tej mapie nie są tak skuteczne na dwukrotną przewagę choć iron abbey daje rade no zobaczymy jak się obudzicie po wygranej na forum i będziecie kontynuować shit talka. 2 scenariusze bardzo prawdopodobne... A może jednak chcecie to wciąż kontynuować i się nie poddawać w przekonywaniu do waszych racji?
    To możemy po rozmawiać na ts wybranym przez ciebie. Możesz nawet nagrywać wszystko, co powiem i wstawić na tawernę ja nie mam zamiaru się z nikim kłócić tylko po prowadzić zwykłą dyskusję i wymianę zdań. Nie uważam, że mam huśtawkę nastrojów, bo nie zmieniłem zdania dalej uważam, że wy nas nie siegujecie i dalej uważam, że to tylko gra i liczy się zabawa.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:20:57 »
    To możemy po rozmawiać na ts wybranym przez ciebie. Możesz nawet nagrywać wszystko, co powiem i wstawić na tawernę ja nie mam zamiaru się z nikim kłócić tylko po prowadzić zwykłą dyskusję i wymianę zdań. Nie uważam, że mam huśtawkę nastrojów, bo nie zmieniłem zdania dalej uważam, że wy nas nie siegujecie i dalej uważam, że to tylko gra i liczy się zabawa.

No dzisiejszego ataku na wasze monti się nie da nazwać siegiem tylko pogromem racja repcuś bo przejechaliśmy jak walec to Kingdom of Normandy... A na ts nic nie udowodnisz bo wszystko tutaj zostało napisane w tym temacie.

Co do adminów dzięki za punkty zawsze profil lepiej widoczny :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 18:22:06 wysłana przez Pentium3k »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:27:33 »
    No dzisiejszego ataku na wasze monti się nie da nazwać siegiem tylko pogromem racja repcuś bo przejechaliśmy jak walec... A na ts nic nie udowodnisz bo wszystko tutaj zostało napisane w tym temacie.

No siema fajny siege 100 vs 35 <3 chociaż mi tam się podobało. Im więcej Beufortów do zabicia tym lepiej, gorzej, że to HRE was carryowało.  Ale no to tylko gra, nie ma co się tak cieszyć ;) .

Mężczyzna zaczyna się od 50 pkt.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:36:17 »
    No dzisiejszego ataku na wasze monti się nie da nazwać siegiem tylko pogromem racja repcuś bo przejechaliśmy jak walec to Kingdom of Normandy... A na ts nic nie udowodnisz bo wszystko tutaj zostało napisane w tym temacie.

Ja nie chce nic udowadniać tylko porozmawiać, ponieważ nie lubię się wypowiadać poprzez pisanie.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:47:06 »
    100 kontra 35 to są prawdziwe sige, a nie tam jakieś marne 35vs38.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:55:28 »
    100 kontra 35 to są prawdziwe sige, a nie tam jakieś marne 35vs38.

No ako to był dobry siege nie na 35 lecz na 25 HB vs 100 KoF KoN VG i pleby to była klasa świetne oblężenie

Ja nie chce nic udowadniać tylko porozmawiać, ponieważ nie lubię się wypowiadać poprzez pisanie.

No nie lubisz bo się gubisz

Już drugi raz dzisiaj muszę Ci zwrócić uwagę byś nie pisał kilku postów pod rząd. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 19:24:24 wysłana przez Kradus »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 20, 2018, 18:59:47 »
    No nie lubisz bo się gubisz
    Nigdzie się nie zgubiłem więc nie wiem, o co chodzi.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 20, 2018, 19:19:45 »
    Nigdzie się nie zgubiłem więc nie wiem, o co chodzi.

Zaczynasz dyskusje o siegeowaniu potem mówisz że to gra komputerowa a na koniec zapraszasz na tsa... Po prostu idz jednym torem a nie że raz to " gra komputerowa " a potem chcesz gadać o wyjaśnionych sprawach na ts o tej grze komputerowej dla której grasz dla zabawy. To graj nie marnuj czasu na forum i zapraszanie kogoś na teamepeaka. Trochę to już jest masło maślane może ktoś z Normandy się jeszcze udzieli?

A po za tym patrzcie na plusy tego niby "shit talka" wątek zdobył już ponad 1000 wyświetleń.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 19:21:39 wysłana przez Pentium3k »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 20, 2018, 19:27:03 »
    Zaczynasz dyskusje o siegeowaniu potem mówisz że to gra komputerowa a na koniec zapraszasz na tsa... Po prostu idz jednym torem a nie że raz to " gra komputerowa " a potem chcesz gadać o wyjaśnionych sprawach na ts o tej grze komputerowej dla której grasz dla zabawy. To graj nie marnuj czasu na forum i zapraszanie kogoś na teamepeaka. Trochę to już jest masło maślane może ktoś z Normandy się jeszcze udzieli?

Idę jednym torem i za bardzo nie rozumiem, o co chodzi DALEJ uważam, że nas nie siegowaliście DALEJ uważam, że to gra komputerowa i DALEJ zapraszam ciebie na ts i nie chce wyjaśniać spraw tylko po dyskutować i nie powiedziałem, że chce gadać o grze.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 20, 2018, 19:55:55 »

Idę jednym torem i za bardzo nie rozumiem, o co chodzi DALEJ uważam, że nas nie siegowaliście DALEJ uważam, że to gra komputerowa i DALEJ zapraszam ciebie na ts i nie chce wyjaśniać spraw tylko po dyskutować i nie powiedziałem, że chce gadać o grze.

Ok może poruszymy na tsie tematy globalnego ocieplenia? Nie -już nudny się robisz bo jeżeli dla ciebie to tylko gra komputerowa to ok. Coś innego musiało ci poprzewracać w głowie żeby mniej liczny klan atakował bardziej liczny. Sami nie atakujecie solo a ari zapewniał 30 v 40 my nic nie zapewnialiśmy ale zaatakowaliśmy w 20 beauforci i 20 plebow Normandię na realm divide wygraliśmy. Grasz tyle czasu w PW/PK i nadal nie masz pojęcia że atakuje się w przewadze? Nie ehh nie chce mi się z tobą dyskutować nirch ktoß bardziej inteligentny teraz poprowadzi że mna dyskusje albo ja zakończcie jeżeli macie wystawiać biednego repcaka. Siegowalismy was  dzisiaj 60 v 38 i co będziesz płakał jak dziecko że nie siegujemy bo właśnie to robisz my nikomu nic nie obiecywaliśmy dostosowujemy się do sytuacji ale wy się spóźniacie się już z siegem 30 v 40 kilka dni czemu dzisiaj tego nie zrobiliście po pogromie HB  & HRE? Przecież były właśnie takie liczby nie ośmieszaj się albo zejdź z barona i nie kompromituj oficerki KoN... Bo to co mówisz to mistrzostwo atakować mniej liczną grupą i pytać się czemu nie siegujemy..

A może pamiętasz akcje w Kingdom of hussars jak była koalicja na tava? Tav cię zaprosił na steam ty podniecony Ooo TAV mnie zaprosił "no a wy na to nie zasługujecie" - powiedział Repcak. Pomijając główna kwestie to cringe straszny po tych słowach. No ale ok pisze ci tyein żeby zaatakować NSE ( byli to wtedy nasi lojalni sojusznicy) zaatakowaliśmy ich nie kontaktując się z Harrym, lecz polegales na słowie godfreya, iż Harry na to się zgodził boi do wojny doszło straciliśmy sojusznika. Czemu to napisałem, żeby poprzeć wcześniejsze moje słowa żebyś przestał się kompromitować bo ta akcja to dno dna... I powinieneś iść na pielgrzymkę do Jerozolimy by to odpokutować a nie pisać głupie wywody.

Tak odnośnie tego to zacytowałem sithara który napisał o dominacji sceny na PK no to wysłałem filmiki, że jednak nie dominują i nie niszczą każdego a co dopiero w pojedynke. Zaczęło się - płaczące normandusy nie znając definicji słowa "dominacja" zaczęły krzyczeć "  A BEAUFORCI NIE ATAKUJA ALE TO PUSIE SIEDZA W ZAMKU I JAK MAJA 30 TO SIE BOJA DEKLAROWAC OMG" Więc dla całej tej bandy idiotów przez, których jesteśmy już na 4 stronie tego wątku a to się ciągnie jak guma do żucia, teraz apeluje do was byście sprawdzili definicje słowa "dominować" bo jakbyście dominowali to HRE i HB błagało by o litość, a te beaufortowe pusie nie miałyby swojego zamku. Dziękuję za nawet spoko dyskusję widzimy się w środę może coś "normalnego wygracie"...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 20:15:02 wysłana przez Pentium3k »

Offline Repcak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 20, 2018, 20:13:25 »
    Ok może poruszymy na tsie tematy globalnego ocieplenia? Nie -już nudny się robisz bo jeżeli dla ciebie to tylko gra komputerowa to ok. Coś innego musiało ci poprzewracać w głowie żeby mniej liczny klan atakował bardziej liczny sami nie atakujecie solo a ari zapewniał 30 v 40 my nic nie zapewnialiśmy ale zaatakowaliśmy w 20 beauforci i 20 plebow Normandię na realne divide wygraliśmy. Grasz tyle czasu w PW/PK i nadal nie masz pojęcia że atakuje się w przewadze? Nie ehh nie chce mi się z tobą dyskutować nirch ktoß bardziej inteligentny teraz poprowadzi że mna dyskusje albo ja zakończcie jeżeli macie wystawiać biednego repcaka. Siegowalismy was  dzisiaj 60 v 38 i co będziesz płakał jak dziecko że nie siegujemy bo właśnie to robisz my nikomu nic nie obiecywaliśmy dostosowujemy się do sytuacji ale wy się spóźnia się już z siegem 30 v 40 kilka dni czemu dzisiaj tego nie zrobiliście po pogromie HB  & HRE? Przecież były właśnie takie liczby nie ośmieszaj się albo zejdź z barona i nie kompromituj oficerki KoN... Bo to co mówisz to mistrzostwo atakować mniej liczną grupą i pytać się że nie siegujemy...

Gdzie ja napisałem, że macie nas siegować 1 vs 1 człowieku pomyśl troszkę. Wiem, że nas siegowaliście dzisiaj i bardzo się z tego ciesze. A jak nie chcesz rozmawiać to cię nie zmuszam ciebie ale troszkę szkoda.

A może pamiętasz akcje w Kingdom of hussars jak była koalicja na tava? Tav cię zaprosił na steam ty podniecony Ooo TAV mnie zaprosił "no a wy na to nie zasługujecie" - powiedział Repcak. Pomijając główna kwestie to cringe straszny po tych słowach. No ale ok pisze ci tyein żeby zaatakować NSE ( byli to wtedy nasi lojalni sojusznicy) zaatakowaliśmy ich nie kontaktując się z Harrym, lecz polegales na słowie godfreya, iż Harry na to się zgodził boi do wojny doszło straciliśmy sojusznika. Czemu to napisałem, żeby poprzeć wcześniejsze moje słowa żebyś przestał się kompromitować bo ta akcja to dno dna... I powinieneś iść na pielgrzymkę do Jerozolimy by to odpokutować a nie pisać głupie wywody.

Tak przyznałem się do tego błędu i nie wiem jakie słowa chcesz tym poprzeć. Przez tę akcję zrezygnowałem z oficera, bo uważałem, że to mi się należy. Nie widzę potrzeby, żeby iść na pielgrzymkę "Kto z was bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem".

Tak odnośnie tego to zacytowałem sithara który napisał o dominacji sceny na PK no to wysłałem filmiki, że jednak nie dominują i nie niszczą każdego a co dopiero w pojedynke. Zaczęło się - płaczące normandusy nie znając definicji słowa "dominacja" zaczęły krzyczeć "  A BEAUFORCI NIE ATAKUJA ALE TO PUSIE SIEDZA W ZAMKU I JAK MAJA 30 TO SIE BOJA DEKLAROWAC OMG" Więc dla całej tej bandy idiotów przez, których jesteśmy już na 4 stronie tego wątku a to się ciągnie jak guma do żucia, teraz apeluje do was byście sprawdzili definicje słowa "dominować" bo jakbyście dominowali to HRE i HB błagało by o litość, a te beaufortowe pusie nie miałyby swojego zamku. Dziękuję za nawet spoko dyskusję widzimy się w środę może coś "normalnego wygracie"...
    Przeczytaj sobie co dokładnie napisał sithar on nie napisał, że zdominowaliśmy scene, tylko że chcemy to osiągnąć.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 20:25:13 wysłana przez Repcak »