Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PK][Templar] Knights Templar  (Przeczytany 11143 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [PK][of_Normandy] Kingdom of Normandy
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 19, 2018, 22:22:42 »
    Pencior ty się spinasz o gierkę komputerową szczerze ma gdzieś czy przegrałem czy wygrałem ważna jest zabawa. Po drugie uspokój się troszkę na tym globalnym czacie proszę.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    • Piwa: -13
    • Siemka, skąd to zwątpienie
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 19, 2018, 22:46:52 »
    Pencior ty się spinasz o gierkę komputerową szczerze ma gdzieś czy przegrałem czy wygrałem ważna jest zabawa. Po drugie uspokój się troszkę na tym globalnym czacie proszę.

Będę się spinał i teraz mówisz że masz gdzieś ale zarazem napisałeś czemu beauforci was nie atakują. Nie miałeś mieć GDZIEŚ tego przypadkiem jeżeli liczy się zabawa to co cię interesuje kto kogo sieguje i rozliczasz że my mniej siegowaliśmy ostatnio. No fakt bo jak Ari mówił Beaufort to ofensywny i nie prowadzi ofensywy do tego wygrał defensywną wojnę! Ej ale repcak najlepiej coś zaczynać potem mówić że to tylko gra komputerowa no po prostu mistrzostwo! W takiej sytuacji mogłeś darować sobie posta. To jest kolejny argument żeby nie dołączać do Normandy, ponieważ panoszy się tam wszechobecna hipokryzja i jak takim ludziom zaufać! A Repcak to nie jedyny taki agent.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2018, 22:52:40 wysłana przez Pentium3k »

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 20, 2018, 00:09:52 »
    A może zamiast przedstawiania 2 różnych wizji oraz porównywania i gdybania kto jest lepszy, to zagracie jakiś sparing/sige - cokolwiek na równych zasadach ? Przykładowo może uczciwy mecz na osobnym serwerze jak to zrobiły Ice i Polandzi.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 20, 2018, 00:21:27 »
    Będę się spinał i teraz mówisz że masz gdzieś ale zarazem napisałeś czemu beauforci was nie atakują. Nie miałeś mieć GDZIEŚ tego przypadkiem jeżeli liczy się zabawa to co cię interesuje kto kogo sieguje i rozliczasz że my mniej siegowaliśmy ostatnio. No fakt bo jak Ari mówił Beaufort to ofensywny i nie prowadzi ofensywy do tego wygrał defensywną wojnę! Ej ale repcak najlepiej coś zaczynać potem mówić że to tylko gra komputerowa no po prostu mistrzostwo! W takiej sytuacji mogłeś darować sobie posta. To jest kolejny argument żeby nie dołączać do Normandy, ponieważ panoszy się tam wszechobecna hipokryzja i jak takim ludziom zaufać! A Repcak to nie jedyny taki agent.
    Zapraszam na ts porozmawiamy bo ten shit-talk na forum jest nie potrzebny.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 20, 2018, 07:15:58 »
    a fajny ten mod PK wgl?

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 20, 2018, 07:19:58 »
    Zapraszam na ts porozmawiamy bo ten shit-talk na forum jest nie potrzebny.

Po co ja mam na ts rozmawiać o czym? Jeszcze IP zabierzecie taki pewny klan też Baldwina zapraszał na TS a potem DDOS ;_;

Po drugie jak to tylko gra to co cię interesuje jakaś osoba na forum jak się liczy przecież zabawa! A zapraszasz mnie na ts by pogadać. Zaiste repcak ty to masz huśtawkę nastrojów zaczynasz że my was nie siegujemy potem że to tylko gra i się liczy zabawa a teraz na TS jakby to sprawy państwowej dotyczyło. I że jest shit talk na forum na ta najlepiej schować głowę w piasek a jak to nie pomoże to trza na tsa by zakończyć dyskusje. Już wystarczająco pokazałeś swój poziom hipokryzji. Mogłeś komuś zlecić by napisał to za ciebie i najlepiej do osoby która nie brała udziału w wątku...

Choć pomysły na zakończenie dyskusji były stare to nawet nienajgłupsze no a teraz to jak plan C i zignorowanie tej dyskusji do czasu wygrania wojny z beaufortami nie dziwię się że pod moją nieobecność wygracie ponieważ zamki na tej mapie nie są tak skuteczne na dwukrotną przewagę choć iron abbey daje rade no zobaczymy jak się obudzicie po wygranej na forum i będziecie kontynuować shit talka. 2 scenariusze bardzo prawdopodobne... A może jednak chcecie to wciąż kontynuować i się nie poddawać w przekonywaniu do waszych racji?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 14:53:02 wysłana przez Pentium3k »

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 20, 2018, 09:29:47 »
    Ja mówię wyzwijcie nas na sparing pentium :)

PS: Ładnie repcaka poskładałeś

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 20, 2018, 09:39:58 »
    a fajny ten mod PK wgl?

5 lat temu był fajny... Teraz to tylko mod gdzie się kłócą oto kto ma większego.
    (Te posty na górze to idealny przykład)

Nie Polecam.
    Jeść białych ludzi!

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 20, 2018, 09:53:18 »
    Ja mówię wyzwijcie nas na sparing pentium :)

PS: Ładnie repcaka poskładałeś

Ale po co sparing? Gramy w PK a nie w native więc nic to nie udowodni a bedzie ciągnąć dalej ten "shit talk" tylko teraz kto miał invitow i kto kim był. PK to mod z półotwartym światem są zamki się broni albo atakuje i o to w tym chodzi ostatnio się nie popisaliscie...

Odnośnie sparingu Ice - KoP był strategicznym posunięciem by pokazać wyższość nad polandami i podebrać im ludzi a w końcu ich unicestwić. A taki sparing na beaufortow to strata czasu bo beauforci dalej będą w klanie i na pewno nie dołączy żaden z nich do normandy a bardziej nie wykaże takich chęci. Chcecie budować pozycje na serwerze wygrywacie większość wojen chcecie go zdominować grajcie w jedynkę z Polakami i niszczcie innych. Może wyszedłem na pusie że nie jestem za sparingiem no ale jakby pozycja na serwerze była budowana przez sparingi to każdy grałby w merca albo native by grać te sparingi a PK to coś innego i nie zawsze atuty z PK przekładają się na takie sparingi dostaliście ostatnio łomot mając dwukrotną przewagę choć czesto takie zagrywki robicie nie dziwie się macie możliwości lecz boli mnie to że ari płakał że ktoś go gangbanguje w Ice a to samo aktualnie robi albo kończymy z rakiem i kurde fieldbattle KoE, Ice vs HRE HB no te słowa nie były długo utrzymane przez ariego trudno ludzie są fałszywi...No to jak sparing to nasz klan na mercu undaunted rozgromił wasz Ferall który zdobył tylko 4 rundy :D

No ale Adamek po tobie można się było spodziewać że nie widzisz różnic między PK a nativem czy mercem i nie domyśliłeś się w jakim celu był sparing Ice - kop równie dobrze mogliśmy z kimś innym np. z Bizancjum ale jakie korzyści z tego - żadne a później po wygranej chwalenie się tym na phoenixie?  Dziecinada i stalibyśmy się pośmiewiskiem. Na PK liczą się wojny a na mercu czy native sparingi a różnica polega na tym że te 2 są bardziej fair a wojny nie zawsze a przykładem tej dysproporcyjnej patologii jesteście wy. Tak będę wam to cały czas powtarzał bardzo dobrze że dostaliście po nosie za takie niehonorowe zachowanie...

I wszystko mowie w kontekście PK jakby to były sparingowe mody i nie grając z wami spara nic bym tu nie pisał zluzujcie majty, weźcie się do roboty.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 13:53:20 wysłana przez Pentium3k »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 20, 2018, 13:22:50 »
    Pentium jest z NW, wybaczcie mu

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 20, 2018, 13:48:43 »
    Pentium jest z NW, wybaczcie mu

Ej Ganczo ja zacząłem przygodę z warbandem właśnie z PW dopiero po ponad roku sobie w NW zacząłem grać ale rozumiem ciebie trzeba nabić 2k wiadomości.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 20, 2018, 13:51:46 »
    Ej Ganczo ja zacząłem przygodę z warbandem właśnie z PW dopiero po ponad roku sobie w NW zacząłem grać ale rozumiem ciebie trzeba nabić 2k wiadomości.
    Nie, nie trzeba, po prostu mam nadzieje, ze zainwestujesz chociaz w przecinki. Serio, te twoje ogromne wysrywy sa nieczytelne, wez korki z pisania w internetach blagam albo skonczcie ten temat. Zapraszali cie na tsa, tam bedziesz mogl skonczyc swoje wywody, kontynuowanie tego tu jest bezcelowe gosciu. Lol.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2018, 14:26:59 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 20, 2018, 14:08:19 »
    Nie, nie trzeba, po prostu mam nadzieje, ze zainwestujesz chociaz w przecinki. Serio, te twoje ogromne wysrywy sa nieczytelne, wez korki z pisania w internetach blagam, albo skonczcie ten temat. Zapraszali cie na tsa, tam bedziesz mogl skonczyc swoje wywody, kontynuowanie tego tu jest bezcelowe gosciu. Lol.

Weź korki ze stawiania przecinków, na przykład przed "albo".
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Pentium3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 20, 2018, 14:18:29 »
    Nie, nie trzeba, po prostu mam nadzieje, ze zainwestujesz chociaz w przecinki. Serio, te twoje ogromne wysrywy sa nieczytelne, wez korki z pisania w internetach blagam, albo skonczcie ten temat. Zapraszali cie na tsa, tam bedziesz mogl skonczyc swoje wywody, kontynuowanie tego tu jest bezcelowe gosciu. Lol.
    Myślę, że to będzie dobra inwestycja, ale w przyszłość nie chce mi się edytować moich wywodów. Jak są tak wielkie problemy z przecinkami to wystarczy się troche skupić na czytaniu. Nie dramatyzuj Ganczo.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 20, 2018, 14:27:11 »
    Myślę, że to będzie dobra inwestycja, ale w przyszłość nie chce mi się edytować moich wywodów. Jak są tak wielkie problemy z przecinkami to wystarczy się troche skupić na czytaniu. Nie dramatyzuj Ganczo.

Otóż nie.
    Cytat: Regulamin
    11.   Zaniżanie poziomu forum (i shotuboxa, na którym panują delikatnie luźniejsze reguły trzymania poziomu) będzie bezwzględnie tępione. Należy więc pilnować poprawnej pisowni (nikt nie będzie wymagał bycia orłem poprawnej polszczyzny, jednak posty, które są np. kompletnie pozbawione znaków interpunkcyjnych stają się nieczytelne)[...]

Także lepiej by jednak było, gdybyś pisał poprawnie.