Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP18] Temat ogólny  (Przeczytany 12363 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: [PP18] Temat ogólny
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 14, 2018, 00:02:04 »
    A czy kwestia dotycząca ilości graczy jest już postanowiona, czy jest szansa, że z formatu 5v5, który jest dla lamusów organizatorzy wrócą do niezawodnego 8v8, aby Warband dalej sprawiał fun ? ;)

A wystawilibyście do ósemek taki team z Krzyzakiem, jak na turnieju Bladecasta? ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 14, 2018, 01:31:32 »
    A czy kwestia dotycząca ilości graczy jest już postanowiona, czy jest szansa, że z formatu 5v5, który jest dla lamusów organizatorzy wrócą do niezawodnego 8v8, aby Warband dalej sprawiał fun ? ;)
    Jesteś w stanie wystawić 8 osobowy team? Bo nie sadze, zeby wiele ich bylo w takim formacie :)))

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 14, 2018, 08:29:08 »
    Jesteś w stanie wystawić 8 osobowy team? Bo nie sadze, zeby wiele ich bylo w takim formacie :)))
    Raczej nie pisałbym takich rzeczy, gdybym nie był w stanie wystawić 8-osobowego teamu. Co jak co, ale o hipokryzje to mnie proszę nie posądzać.
    Można zadecydować o formacie 8v8, a teamy zawsze przed meczem mogą pójść na kompromis i rozegrać spotkani np. 7v7, gdy jeden zespół lub nawet oba nie mają wymaganej, regulaminowej ilości graczy. 5v5 to wg mnie najbardziej beznadziejny i śmierdzący kupą format, to już lepiej 3v3 to zagrajmy.

W poprzednim roku był pierwszy wprowadzony 5v5 i chyba przed zorganizowano głosowanie, czy tam założono temat dla potencjalnych kapitanów, aby wypowiedzieli się, ilu graczy planują wystawić i czy bardziej odpowiada im 8v8 czy wspomniane wyżej "piątki". Może powtórka ?

Fajnie by było wrócić do 8v8, który jest mega przyjemny. Wczoraj akurat pograłem sobie po 2 latach w takim formacie i łezka się w oku zakręciła. Jak wspomniałem - 5v5 jest gównianym trybem, który można stosować w CSie i innych tego typu grach, ale nie w Warband.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 14, 2018, 08:35:45 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 15, 2018, 16:39:56 »
    Raczej nie pisałbym takich rzeczy, gdybym nie był w stanie wystawić 8-osobowego teamu. Co jak co, ale o hipokryzje to mnie proszę nie posądzać.
    Można zadecydować o formacie 8v8, a teamy zawsze przed meczem mogą pójść na kompromis i rozegrać spotkani np. 7v7, gdy jeden zespół lub nawet oba nie mają wymaganej, regulaminowej ilości graczy. 5v5 to wg mnie najbardziej beznadziejny i śmierdzący kupą format, to już lepiej 3v3 to zagrajmy.

W poprzednim roku był pierwszy wprowadzony 5v5 i chyba przed zorganizowano głosowanie, czy tam założono temat dla potencjalnych kapitanów, aby wypowiedzieli się, ilu graczy planują wystawić i czy bardziej odpowiada im 8v8 czy wspomniane wyżej "piątki". Może powtórka ?

Fajnie by było wrócić do 8v8, który jest mega przyjemny. Wczoraj akurat pograłem sobie po 2 latach w takim formacie i łezka się w oku zakręciła. Jak wspomniałem - 5v5 jest gównianym trybem, który można stosować w CSie i innych tego typu grach, ale nie w Warband.

10vs10 better

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 16, 2018, 00:56:19 »
    Co powiecie na małą, sentymentalną podróż? Poniżej wrzucam obraz tego, jak się komponowały działy Pucharów Polski w kolejnych latach, na tle reszty forum. Całkiem fajnie się wyłapuje smaczki z tematów, czy ogłoszeń, które są wokół, na screenach. Zarówno dla weteranów, którym się przypomną stare dzieje, jak i dla nowych, którzy ugryzą trochę tamtych lat.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Przed 2013 wszystkie działy turniejowe lądowały po wszystkim w koszu. Dopiero przed edycją 2013 powstało archiwum. Stąd na poniższym screenie były wszystkie ówczesnie archiwalne działy turniejów w jednym miejscu. Tak, wówczas było tylko tyle turniejów, które dostały swój dział.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

A tu easter egg, z dedykacją dla osób, które już po roku czekania potrafią narzekać na to, jak długo wychodzi Bannerlord (nie mówię o nikim konkretnym, po prostu widziałem takich na jednej grupie)
    (click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 16, 2018, 10:58:46 »
    10vs10 better
    Prosiłbym o posługiwanie się językiem polskim. Nie jesteśmy na Taleworlds. Dziękuję.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 16, 2018, 22:23:08 »

Elkondo          Grafika          Steam            Tawerna

Moi ludzie są wszędzie.

Powodzenia.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 16, 2018, 22:37:01 »
    Moi ludzie są wszędzie.

Powodzenia.

Elkonda to ja poznałem, jak jeszcze razem z Warderem zaczynaliście prowadzić wspólny pułk na NW ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2018, 22:38:07 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 16, 2018, 23:12:27 »
    Elkonda to ja poznałem, jak jeszcze razem z Warderem zaczynaliście prowadzić wspólny pułk na NW ;)
    To bardzo ładnie.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 16, 2018, 23:39:48 »
    To bardzo ładnie.

Miło usłyszeć to z twoich ust.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2018, 00:12:03 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 27, 2018, 18:53:25 »
    Tak właściwie, co ma na celu usuwanie graczy bez ID z rostera? Albo uzupełni się teraz i zagrają pierwszą kolejkę, albo dopiszemy ich potem tak czy inaczej, skoro mieli z nami grać, trochę bezsensowne dokładanie sobie roboty imo

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 27, 2018, 19:11:10 »
    Tak właściwie, co ma na celu usuwanie graczy bez ID z rostera? Albo uzupełni się teraz i zagrają pierwszą kolejkę, albo dopiszemy ich potem tak czy inaczej, skoro mieli z nami grać, trochę bezsensowne dokładanie sobie roboty imo

Własnie, więcej pracy jest, gdy będę musiał uzupełniać ID graczy po meczach, którzy nie mają wpisanego ID. Po drugiej w celu weryfikacji wcześniejszej, czy przypadkiem dany gracz nie jest z zagranicy lub nie był kiedyś zbanowany za używanie cheatów etc.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 28, 2018, 00:18:36 »
    Zapomnijcie, że będę nagrywał swoje mecze. Nigdy nie zobaczycie, co robię, by te nachylone tak wchodziły.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 28, 2018, 10:34:44 »
    Nie chcesz się przyznać do tego że zasuwasz w ciemno po mapie?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 28, 2018, 10:42:56 »
    Dominik gra bez napierśnika