Jesteś w stanie wystawić 8 osobowy team? Bo nie sadze, zeby wiele ich bylo w takim formacie :)))
Raczej nie pisałbym takich rzeczy, gdybym nie był w stanie wystawić 8-osobowego teamu. Co jak co, ale o hipokryzje to mnie proszę nie posądzać.
Można zadecydować o formacie 8v8, a teamy zawsze przed meczem mogą pójść na kompromis i rozegrać spotkani np. 7v7, gdy jeden zespół lub nawet oba nie mają wymaganej, regulaminowej ilości graczy. 5v5 to wg mnie najbardziej beznadziejny i śmierdzący kupą format, to już lepiej 3v3 to zagrajmy.
W poprzednim roku był pierwszy wprowadzony 5v5 i chyba przed zorganizowano głosowanie, czy tam założono temat dla potencjalnych kapitanów, aby wypowiedzieli się, ilu graczy planują wystawić i czy bardziej odpowiada im 8v8 czy wspomniane wyżej "piątki". Może powtórka ?
Fajnie by było wrócić do 8v8, który jest mega przyjemny. Wczoraj akurat pograłem sobie po 2 latach w takim formacie i łezka się w oku zakręciła. Jak wspomniałem - 5v5 jest gównianym trybem, który można stosować w CSie i innych tego typu grach, ale nie w Warband.