Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1PG] 1. Pułk Grenadierów  (Przeczytany 14026 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Odp: [NW][1PG] 1. Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 19, 2018, 21:36:38 »

DNIA BOSKIEGO 18.07.2018 (tba)
    (click to show/hide)

Dnia boskiego 19.07.2018 TBA
    (click to show/hide)

Do pułku dołączyli:
    Ksandred
    Maxim

Offline CornX

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 19, 2018, 21:54:39 »
    https://imgur.com/a/cphuRgB
    ... zachowanie. Wszystkie polskie nicki należą do tych panów/Pań. Na miejscu 3pp bym z wami gfa nie grał xD

Wyrażaj się bardziej kulturalnie na forum... // Kradus

Edit;
    Założyłeś konto tylko po to, żeby pluć tu jadem na 1pg... nieźle.
    Ty tam cicho siedź i dalej idź próbować wyzywać 3pp na gf'a o Mistrza Polski. Tak btw nie zmieniaj tematu, patrz ss;y
    « Ostatnia zmiana: Lipca 19, 2018, 22:09:09 wysłana przez CornX »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 19, 2018, 22:05:59 »
    https://imgur.com/a/cphuRgB
    ... zachowanie. Wszystkie polskie nicki należą do tych panów/Pań. Na miejscu 3pp bym z wami gfa nie grał xD

Wyrażaj się bardziej kulturalnie na forum... // Kradus

Założyłeś konto tylko po to, żeby pluć tu jadem na 1pg... nieźle.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 19, 2018, 22:16:17 »

Ostatnio paparazzi nas mocno ściga, ale takie życie gwiazd chyba.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 19, 2018, 23:32:25 »
    Ostatnio paparazzi nas mocno ściga, ale takie życie gwiazd chyba.

Po prostu dajcie im te autografy, ja tak robię.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 20, 2018, 01:52:08 »
    Taki fejm, że kojarzy mi się tylko z tym. :D https://www.youtube.com/watch?v=ukj0d9mIegs

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 20, 2018, 05:57:33 »
    Troche zalosne to nw sie robi, no blagam was. Jeszcze niedawno wszyscy byliscie kumplami i szkalowanko szlo na innych, co jest z wami?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 20, 2018, 13:38:05 »
    Ganczo, kłócą się ci, którzy piszą na siebie "pochlebne" i "chwalebne" posty, wyrzygując, to co o każdym wie i ma za skórą. "Zwierzęta" zawsze trzymają się w stadach, po czym "samiec alfa" traci władze, a jego rywale - kiedyś kumple - wykluczają ze stada lub sam odchodzi poddając się retoryce. Tłumaczą się, że nie będą się już udzielać, gdzie wystarczy jeden prywatny cios, aby wrócili i znów wyjaśniali coś co już było dawno wyjaśnione.

W tym błotku bawią się nieliczni - "zwierzęta" - gdzie reszta tylko czyta te komentarze, a jest ich wielu i nie udziela się - to raczej ci normalni w zachowaniu.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 20, 2018, 13:53:07 »
    Veinrus dokładnie jest tak jak napisałeś i nikt od tego na razie nie uciekł na NW dlatego nie wiem czemu "bawią się nieliczni" chyba, że ci chodzi zawsze o dana sytuacje która w jakimś momencie się toczy. Odkąd gram ciągle toczy się to błędne koło od którego myślałem, że ucieknę dołączając z 16pp do 8pp.

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 20, 2018, 14:31:40 »
    Veinrus dokładnie jest tak jak napisałeś i nikt od tego na razie nie uciekł na NW dlatego nie wiem czemu "bawią się nieliczni" chyba, że ci chodzi zawsze o dana sytuacje która w jakimś momencie się toczy. Odkąd gram ciągle toczy się to błędne koło od którego myślałem, że ucieknę dołączając z 16pp do 8pp.

Ciężko to nazwać dołączeniem. W tamtym okresie byłeś dalej w 16pp i pewnie udzielałeś się jeszcze na zagranicznej scenie. Grając MP17 po stronie 16pp i jednocześnie będąc w 8pp, chciałeś uciec od tego "błędnego koła"? Zawsze masz do mnie pretensje o moje niemiłe oraz sceptyczne nastawienie do Twojej osoby. Pozwoliłem Ci spróbować zmienić moje zdanie o Tobie. Niestety, ale po zakończeniu mistrzostw, uciekłeś i zrobiłeś z kumplami 1pp. Rozmowy oraz chęć zjednoczenia sceny nagle przestały Cię interesować. Jesteś osobą, która działa tylko wtedy, gdy jej to pasuje. Współprace buduje się na kompromisach, a Ty chcesz, aby zawsze było po twojemu. Trochę to śmieszne, że ludzie, którzy byli z tobą w regimencie, zaczynają odwracać się od Ciebie. Najwyraźniej masz dar do tworzenia konfliktów albo coraz więcej ludzi dostrzega, jaką osobą jesteś.

Nie ma co się kłócić i prowokować. Jeszcze raz powodzenia 1PG, wyniki całkiem, całkiem. Następny mecz wygrajcie do zera, trzymam kciuki ;3
    « Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2018, 14:46:52 wysłana przez Mr.Copper »

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 20, 2018, 15:43:59 »
    ...chyba, że ci chodzi zawsze o dana sytuacje która w jakimś momencie się toczy. Odkąd gram ciągle toczy się to błędne koło od którego myślałem, że ucieknę dołączając z 16pp do 8pp.
    Na drugi raz lepiej dobieraj Sobie "kolegów", a bardziej osoby, z którym rozmawiasz, bo dobra zabawa w teamie, to nie wszystko, zaufanie też jest ważne - zwłaszcza podczas pewnych, kontrowersyjnych, prywatnych wypowiedzi.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 20, 2018, 15:59:34 »
    Na drugi raz lepiej dobieraj Sobie "kolegów", a bardziej osoby, z którym rozmawiasz, bo dobra zabawa w teamie, to nie wszystko, zaufanie też jest ważne - zwłaszcza podczas pewnych, kontrowersyjnych, prywatnych wypowiedzi.
    Tu właśnie poszło o tą dobrą zabawę, a raczej jej brak. Simskil był toksyczny i zniechecal do siebie kolejnych ludzi a teraz się to wszystko mści na nim.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 20, 2018, 16:12:14 »
    Dobra ludzie kto gra ze mną 1vs1 w NTWIII? Wyzywam was wszystkich na pojedynek! Każdy kto to czyta może czuć się wyzwany!

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 20, 2018, 16:50:06 »
    Dobra ludzie kto gra ze mną 1vs1 w NTWIII? Wyzywam was wszystkich na pojedynek! Każdy kto to czyta może czuć się wyzwany!

Ja bym mógł zagrać 1vs1 ale w Worms 4 :*

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 20, 2018, 17:00:57 »
    (click to show/hide)

Żałosne zachowanie kolegów simskila jak i samego simskila, bo sterował tą akcją  No cóż, toksyczność tego człowieka nie zna granic, miesza osoby które nie są związane z tą grą i je wyzywa. Nie jest to żaden fotomontaż, wystarczy zaznaczyć końcówke "O nas" w tym wątku. https://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=16928.0

Dzięki za info Heinz. Jakkolwiek Pan SuchaSzmata już niezbyt często wchodzi na forum, to kara oczywiście się nadal należy. Dostaje on 25 pkt. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2018, 17:28:29 wysłana przez Kradus »