No to po co się udzielasz skoro nawet logów nie sprawdziłeś.Weź usuń ten cytat hitlera.
Filson mi potwierdził, że to głównie przez Scorpiona, moje wybryki były po prostu pretekstem.I ty coś mówisz po powstrzymywaniu kogoś? Ciebe to bawi, no cóż żAłOsNe ZaChOwAnIe trzeba je powstrzymać!!!!1!Te rundy były Ci bardzo na rękę, pokazuje to właśnie sytuacja z moim wbiciem pod adminiem, dawali ci resety jak do ciebie wbijalismy z chlopakami, też dostawali, a ty zamiast powiedzieć ze było 5:4 przy sytuacji z adminpassem, to zacząłeś drzeć się na tsie, że 6:4 wygrałeś. XD Którego punktu ze z Filsonem nie rozumiesz - teraz dobre mordeczki bo wyjaśniliśmy sobie wszystkie sprawyDzięki za reklamę.3pp ma dystans, dostałem wiadomości że film fajnie wyszedl i jakoś się nie fochają.
To, że podczas jednego meczu akurat to nie ty byłeś, tym wbijającym trolem nie oznacza, że za tym nie stałeś. Powtarzam, grając wczoraj dla Gren_LG, miałeś 2 w jednym.
Tak! To głównie przez Scorpiona, co nie zmienia faktu, że twoje wybryki dołożyły się do tego.
Poczekaj, jakim cudem mi te rundy były na rękę? Jeśli wbijałeś do mnie, był reset to samo po drugiej stronie, z resztą sam to napisałeś. Nie rozumiem czemu takie resety, miałyby być komukolwiek na rękę.
Wyjaśniliście sobie wszystkie sprawy? Ja to widzę inaczej, duża grupa przeszła do mojego pułku, widząc, że już nie ma po co nadal dręczyć Filsona, postanowiłeś się przenieść na 15pp. Filson nie jest twoją dobrą mordeczką, ponieważ chciał, tylko jest nią, bo się od niego odczepiłeś.
Bardzo mnie bawi niszczenie co drugiej rundy na 1vs1.
Edit Widzę, że dyskusja do niczego nie prowadzi mam tylko nadzieję, że w najbliższym czasie skończysz tą trolemiade.