Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1PG] 1. Pułk Grenadierów  (Przeczytany 14028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [NW][1PG] 1. Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 24, 2018, 00:52:47 »
    XD Trudne sprawy

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 24, 2018, 03:11:19 »
    Ciężko to nazwać dołączeniem. W tamtym okresie byłeś dalej w 16pp i pewnie udzielałeś się jeszcze na zagranicznej scenie. Grając MP17 po stronie 16pp i jednocześnie będąc w 8pp, chciałeś uciec od tego "błędnego koła"? Zawsze masz do mnie pretensje o moje niemiłe oraz sceptyczne nastawienie do Twojej osoby. Pozwoliłem Ci spróbować zmienić moje zdanie o Tobie. Niestety, ale po zakończeniu mistrzostw, uciekłeś i zrobiłeś z kumplami 1pp. Rozmowy oraz chęć zjednoczenia sceny nagle przestały Cię interesować. Jesteś osobą, która działa tylko wtedy, gdy jej to pasuje. Współprace buduje się na kompromisach, a Ty chcesz, aby zawsze było po twojemu. Trochę to śmieszne, że ludzie, którzy byli z tobą w regimencie, zaczynają odwracać się od Ciebie. Najwyraźniej masz dar do tworzenia konfliktów albo coraz więcej ludzi dostrzega, jaką osobą jesteś.

Nie ma co się kłócić i prowokować. Jeszcze raz powodzenia 1PG, wyniki całkiem, całkiem. Następny mecz wygrajcie do zera, trzymam kciuki ;3
    Źle to napisałem chodziło mi o sam fakt który miał się dokonać. Jak już się ciebie czepiałem to tylko o typowo pochwowe zachowania. Plan zakładania 1pp powstał dopiero po tym jak zaczęło niesamowicie śmierdzieć wokół tego naszego łączenia (był to moment w którym nie utrzymywaliśmy już kontaktu), jakie rozmowy dotyczące łączenia sceny? Przypomnij mi choć jedną sytuacje w której ty wyciągasz rękę jako pierwszy? Współpraca, kompromis? i ty mi to tym chcesz coś powiedzieć? Miedziak ludziom wystarczają najmniejsze powody do jakichkolwiek zachowań, a jest to internet więc to jest jeszcze bardziej spotęgowane. Cała sprawa z tym naszym łączeniem była dawno i do niczego nie doszło więc po co to rozpamiętywać.

Spokojnie Veinrus ten żart był śmieszny przez pierwszy dzień choć Indian był tak zadowolony z siebie za wymyślenie tego, że pewnie do dziś cieszy mordkę.
    (click to show/hide)

Żałosne zachowanie kolegów simskila jak i samego simskila, bo sterował tą akcją  No cóż, toksyczność tego człowieka nie zna granic, miesza osoby które nie są związane z tą grą i je wyzywa. Nie jest to żaden fotomontaż, wystarczy zaznaczyć końcówke "O nas" w tym wątku. https://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=16928.0

Dzięki za info Heinz. Jakkolwiek Pan SuchaSzmata już niezbyt często wchodzi na forum, to kara oczywiście się nadal należy. Dostaje on 25 pkt. // Kradus
    Sterowałem jeszcze jedną akcja, ale o szczegóły pytaj matkę. Co będziesz robić w życiu jak już skończą się rzeczy którymi możesz podręczyć kogoś w internecie?

Za pociski po matce i tym samym zaniżanie poziomu dodaję 15 pkt. // vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2018, 13:52:48 wysłana przez vtz »

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 24, 2018, 10:06:05 »
    Poszedł do nich po gfie

Dla beki, upewnij się następnym razem. :)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 24, 2018, 19:52:31 »

Offline Alexander de la Valette

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 24, 2018, 20:18:00 »
    Szczerze, tak naprawdę obiektywnie patrząc na to co się dzieje w tym wątku etc, dochodzę do pewnych wniosków, zaś owe wnioski to nic innego aniżeli lekki mindfuck, bo patrząc chociażby na najnowszy filmik 1pg, wychodzi na to że przynależność sama do tego pułku jest czymś niczym wygranie jednego z największych i najbardziej prestiżowych turniejów NW, jak przykładowo CNWL-a którego 14-tka w pięknym stylu zwyciężyła, i jedyne co później było, to nie żadnego filmiki o ponadprzeciętnej zajebistości tego pułku, a jedynie skromne podsumowanie i podziękowania, więc jeżeli jakiś bagieciarz byłby łaskaw objaśnić zacofanemu kawalerzyście o co w tym wszystkim chodzi to srsly byłbym wdzięczny :P
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 24, 2018, 20:50:12 »
    Szczerze, tak naprawdę obiektywnie patrząc na to co się dzieje w tym wątku etc, dochodzę do pewnych wniosków, zaś owe wnioski to nic innego aniżeli lekki mindfuck, bo patrząc chociażby na najnowszy filmik 1pg, wychodzi na to że przynależność sama do tego pułku jest czymś niczym wygranie jednego z największych i najbardziej prestiżowych turniejów NW, jak przykładowo CNWL-a którego 14-tka w pięknym stylu zwyciężyła, i jedyne co później było, to nie żadnego filmiki o ponadprzeciętnej zajebistości tego pułku, a jedynie skromne podsumowanie i podziękowania, więc jeżeli jakiś bagieciarz byłby łaskaw objaśnić zacofanemu kawalerzyście o co w tym wszystkim chodzi to srsly byłbym wdzięczny :P
    Indian vs Simskil, 1pg vs 3pp, gf z PWH, Sieszti nowym rekrutem 1pg, a nie to to był jednak żart Indiana nawet całkiem śmieszny. Wracam badać kości, narka chłopaki.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 24, 2018, 21:02:13 »

Bo kawaleria to szlachta, a piechota to chłopy.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 24, 2018, 21:10:36 »
    Bo kawaleria to szlachta, a piechota to chłopy.

Obydwa typy jednostek to pionki na polu bitwy.  ^^

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 24, 2018, 21:51:55 »
    Wie pan, moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Eeem… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo: "Ale jak ty to robisz?", "Skąd czerpiesz tę radość do gry?". A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na robie 1PG, a jutro… kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić… znaczy… marchew.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 24, 2018, 21:53:04 »
    Tak to widzę

Offline Baranek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 24, 2018, 21:54:35 »
    Źle to napisałem chodziło mi o sam fakt który miał się dokonać. Jak już się ciebie czepiałem to tylko o typowo pochwowe zachowania. Plan zakładania 1pp powstał dopiero po tym jak zaczęło niesamowicie śmierdzieć wokół tego naszego łączenia (był to moment w którym nie utrzymywaliśmy już kontaktu), jakie rozmowy dotyczące łączenia sceny? Przypomnij mi choć jedną sytuacje w której ty wyciągasz rękę jako pierwszy? Współpraca, kompromis? i ty mi to tym chcesz coś powiedzieć? Miedziak ludziom wystarczają najmniejsze powody do jakichkolwiek zachowań, a jest to internet więc to jest jeszcze bardziej spotęgowane. Cała sprawa z tym naszym łączeniem była dawno i do niczego nie doszło więc po co to rozpamiętywać.

Spokojnie Veinrus ten żart był śmieszny przez pierwszy dzień choć Indian był tak zadowolony z siebie za wymyślenie tego, że pewnie do dziś cieszy mordkę.Sterowałem jeszcze jedną akcja, ale o szczegóły pytaj matkę. Co będziesz robić w życiu jak już skończą się rzeczy którymi możesz podręczyć kogoś w internecie?

Za pociski po matce i tym samym zaniżanie poziomu dodaję 15 pkt. // vtz

Idź tam sobie ziółka naparz, Filipku <3
    Wojtek "Baranek" Barański

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 25, 2018, 00:02:47 »
    Czemu to wszystko jest takie wulgarne? I pokiego ***** to wyzywanie?
    Jeść białych ludzi!

Offline obelix

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 25, 2018, 00:20:26 »
    (click to show/hide)

Best video ever made

Don't doublepost. // vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2018, 00:56:02 wysłana przez vtz »

Offline Baranek

• Użytkownik