No tak mieliśmy inva na 3 rundy w finale i dla przypomnienia 1 tylko grał drugi siedział całe 2h na spec po czym na nas się mocno obraził. A ty chciałeś zrobić team z 2 rodakami mordko to jest mocna różnica i przez to organizator ci tego zabronił, bo odstawiasz szopkę i co nowa napinka tym bardziej udajesz, że masz to gdzieś, a naprawdę to tylko cie bardziej ściska. Znowu przypominasz zeszłoroczny turniej, pogadałem z chłopakami i nie tylko ja pamiętam jak rzeczywiście wróciłeś z wakacji i codziennie było słychać "ale jak mogliście z nimi przegrać", a teraz siedzisz po drugiej stronie i cieszysz mordkę xD śmieszą mnie zawsze tacy ludzie, bo jakby nie patrzeć opluwają samych siebie. Na końcu chciałbym Matinh cie uświadomić, że jak jest jeden główny faworyt do tytułu to nie oznacza ustawionego turnieju, jakbyś nie był takim noobkiem od zawsze to kto wie może teraz ty byś siedział na moim miejscu i robiłbyś dokładnie to samo co ja, a ja na twoim miejscu załatwiłbym jakiś dobrych graczy nie Coco który jest bardzo miły ale już nie tak dobry. :D