Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PolLig] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 12843 razy)

Opis tematu: Polska Liga

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: [PolLig] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #135 dnia: Lipca 07, 2018, 10:31:00 »
    Jest konkretna różnica pomiędzy kilkoma zabawnymi ruskami bawiącymi się w pułk, a ekipą kryzys którą zmontowałeś, nie widzisz tego XD?

Regulamin to regulamin, jak jest napisane, że w meczu 5v5 może grać jeden obcokrajowiec, a w meczu 8v8 dwóch to nieważne jak są zabawni nie spełniają zasad. Zresztą to nie wyjasnia, czemu niezwiązany z polską sceną Tib może grać.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #136 dnia: Lipca 07, 2018, 15:44:31 »
    Kiedys na polskiej scenie udzielal sie litewski klan, ich tez wtedy powinnismy tepic w mysl zasady: no przecież regulamin trzeba interpretować dosłownie i robic z siebie gamonia publicznie hehe. Tego tiberiasa nie znam, ale skoro jeden czy dwoch zagraniczniakow moze grac, no to nidch gra. Cos mnie ominelo?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Lipca 07, 2018, 17:29:07 »
    I wydaję mi się że Kradus ma najrozsądniejsze rozwiązanie. Po prostu drużyny/pułki będą musiały przedstawić graczy z zagranicy których będą chcieli wystawić, ponad to w meczu 5v5 będzie mógł uczestniczyć 1 obcokrajowiec a w meczu 8v8, dwóch.

A co do Matinh'a to nie spodziewałem się że wystawisz taką drużynę, i od razu ci powiem kogo będziesz mógł wystawić.

Padawan | 1347805
    Movment | 1269742

Ja mogłem mieć tylko tych, co się rzeczywiście od miesięcy udzielają na scenie i nie mogłem mieć np. Foxtrota, Higena itd. Za to Simskil, kolega Jarla może sobie wystawić jednego z najlepszych graczy na scenie mimo, że nie ma on z Polską nic wspólnego. Po co tworzyć zasady których się nie przestrzega? A może inaczej, przestrzega się wobec niektórych.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #138 dnia: Lipca 08, 2018, 14:41:24 »
    Matinh jak płacze, a ja sobie specjalnie go zostawiłem żeby mu ten ścisk odbytu został. :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2018, 14:42:36 wysłana przez simskil »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Lipca 09, 2018, 10:14:34 »
    Matinh jak płacze, a ja sobie specjalnie go zostawiłem żeby mu ten ścisk odbytu został. :D

Jak chcesz zobaczyć ścisk odbytu to zapraszam tutaj: http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=293.0 W sumie temat podobny, i tu i tu są gracze zza granicy którzy nie powinni się tam znaleźć. Tylko tutaj organizator turnieju ci na to pozwala.

Mam w dupie ten turniej bo jest od początku ustawiony co potwierdzają screeny, chcę tylko, żeby inni to zobaczyli. W przeciwieństwie do ciebie ja tej gry nie traktuje na poważnie:)

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #140 dnia: Lipca 09, 2018, 10:22:32 »
    ja tej gry nie traktuje na poważnie:)

Tak tak... ^^

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Lipca 09, 2018, 15:51:18 »
    No tak mieliśmy inva na 3 rundy w finale i dla przypomnienia 1 tylko grał drugi siedział całe 2h na spec po czym na nas się mocno obraził. A ty chciałeś zrobić team z 2 rodakami mordko to jest mocna różnica i przez to organizator ci tego zabronił, bo odstawiasz szopkę i co nowa napinka tym bardziej udajesz, że masz to gdzieś, a naprawdę to tylko cie bardziej ściska. Znowu przypominasz zeszłoroczny turniej, pogadałem z chłopakami i nie tylko ja pamiętam jak rzeczywiście wróciłeś z wakacji i codziennie było słychać "ale jak mogliście z nimi przegrać", a teraz siedzisz po drugiej stronie i cieszysz mordkę xD śmieszą mnie zawsze tacy ludzie, bo jakby nie patrzeć opluwają samych siebie. Na końcu chciałbym Matinh cie uświadomić, że jak jest jeden główny faworyt do tytułu to nie oznacza ustawionego turnieju, jakbyś nie był takim noobkiem od zawsze to kto wie może teraz ty byś siedział na moim miejscu i robiłbyś dokładnie to samo co ja, a ja na twoim miejscu załatwiłbym jakiś dobrych graczy nie Coco który jest bardzo miły ale już nie tak dobry. :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2018, 16:07:54 wysłana przez simskil »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Lipca 09, 2018, 15:52:49 »
    No tak mieliśmy inva na 3 rundy w finale i dla przypomnienia 1 tylko grał drugi siedział całe 2h na spec po czym na nas się mocno obraził. A ty chciałeś zrobić team z 2 rodakami mordko to jest mocna różnica i przez to organizator ci tego zabronił, bo odstawiasz szopkę i co nowa napinka tym bardziej udajesz, że masz to gdzieś, a naprawdę to tylko cie bardziej ściska. Znowu przypominasz zeszłoroczny turniej, pogadałem z chłopakami i nie tylko ja pamiętam jak rzeczywiście wróciłeś z wakacji i codziennie było słychać "ale jak mogliście z nimi przegrać", a teraz siedzisz po drugiej stronie i cieszysz mordkę xD śmieszą mnie zawsze tacy ludzie, bo jakby nie patrzeć opluwają samych siebie. Na końcu chciałbym Matinh cie uświadomić, że jak jest jeden główny faworyt do tytułu to nie oznacza ustawionego turnieju, jakbyś nie był takim noobkiem od zawsze to kto wie może teraz ty byś siedział na moim miejscu i robiłbyś dokładnie to samo co ja, a ja na twoim miejscu załatwiłbym jakiś dobrych graczy nie Coco który jest bardzo miły ale już nie aż tak dobry. :D

I kogo tutaj dupa boli? XD

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Lipca 09, 2018, 16:06:35 »
    Boli mnie dupa, bo mamy team który na 99% wygra tą PolLige no tak mam o to taki ból dupy kurła panie co to ma być, że ktoś ma dobry kontakt z dobrymi graczami załatwił ich sobie do teamu i on ma prawo tak grać? Skandal!

Zgodnie z zapowiedzią, simskil i MrMatinh dostają po 10 pkt za spam nie na temat. Idźcie z takim czymś na PW, bo nikogo to nie interesuje. // Kradus

Koleś do mnie ciągle podbija na forum publicznym to mu tu odpowiadam?! 3 wiadomości i już spam, a ten mały siusiaczek tutaj ciągle płacze i kurczke wkopał mnie w 10pkt co za farciarz, że mamy takiego administratora.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2018, 16:18:07 wysłana przez simskil »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #144 dnia: Lipca 09, 2018, 16:32:36 »
    Koleś do mnie ciągle podbija na forum publicznym to mu tu odpowiadam?! 3 wiadomości i już spam, a ten mały siusiaczek tutaj ciągle płacze i kurczke wkopał mnie w 10pkt co za farciarz, że mamy takiego administratora.
    Póki ten administrator - p. Kradus - będzie gnębił takie osoby, jak Ty, Simskill, to ma i będzie mieć moje poparcie!

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #145 dnia: Lipca 09, 2018, 16:41:43 »
    Mnie ta dyskusja bardzo interesuje, bo mogę patrzeć jak typo, który nie przyjął mnie do teamu, bo miał reprezentantów Belgii i Rosji na moje miejsce (co mi przypomniał kilkukrotnie w ciągu paru zdań), jest orany przez ludzixa, któremu nawet to oranie wychodzi.
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Lipca 11, 2018, 13:05:27 »

Ja za dużo napisałem, ty za dużo napisałeś, przestań płakać i przyjmij upomnienie na klatę.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #147 dnia: Lipca 11, 2018, 22:08:41 »
    Kradus banuj, wyswietlen juz wystarczy XD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 15, 2018, 20:59:28 »
    Dzisiejszy mecz idealnie udowadnia jak kulawy jest regulamin.

Oczekiwanie 20 (20!) minut na mecz, czy wpisywanie ludzi po ustalonym terminie startu meczu jest co najmniej żenujące.

Ponadto, poproszę o ID graczy z dzisiejszego meczu.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 15, 2018, 21:05:47 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 15, 2018, 22:11:56 »
    Wydaje mi się, że sytuacja na dzisiejszym meczu była wyjątkowa. Dosłownie parę sekund przed 20:00 dowiedziałem się od Jarla, że Domcio ma bana na cały sezon, a nie tak jak myśleliśmy na jedną kolejkę. Taka sytuacja nie powtórzy się.