Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PolLig] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 12836 razy)

Opis tematu: Polska Liga

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: [PolLig] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 27, 2018, 17:16:50 »
    Dykcio nasza scena świetnie się trzymała bez żadnych turniejów to jest mały i przyjemny choć nic nie znaczący dla lepszych graczy dodatek. Nasze najlepsze pułki zawsze były na tej średniej półce, a czasem zdarzało się, że na zagranicznej scenie bali się nas jak ognia i wiele razy wpisywaliśmy się na kartach historii NW jako ci nieprzewidywalni którzy mają potencjał na coś więcej. Odkąd gramy coś więcej razem poziom mocno spada i nie wiem czy to nie przez to, że zaczynamy się skupiać na własnej rodzimej scenie która w większości wygląda jak ruina...

A czy ja mówię o tm "elitarnym gronie lepszych graczy" i wygrywaniu turniejów EU? Ja mówię o tym, żeby się przyjemnie grało na polskiej scenie, a do tego nie trzeba nawet grać dobrze. I nie wiem, gdzie tutaj spdek poziomu powiązujesz z graniem na polskiej turniejów na polskiej scenie. Wniosek bardzo z dupy, zwłaszcza, że w zasadzie polskie sukcesy za granicą to były pojedyncze przebłyski, które się zdarzały i zdarzają co jakiś czas. Podobnie jak duże polskie turnieje...

Druga sprawa jest taka, że o ile dramy są dobre jako pobudzacz społeczności, o tyle ciągłe toksyczne kłótnie o wszystko ją zabijają. A jak już mówisz o korzyściach skillowych (czyli nie o tym, o czym ja pisałem), to wyobra sobie, co by było gdyby turnieje tutaj były regularne i odbywały się bez otoczki aferowej, gdzie więcej energi spędza się na zwalczaniu innych pułków (jak na MP). Moim zdaniem nie tylko wyłoniłoby się więcej dobrze grających ludzi, ale również w ogóle pojawiłoby się więcej graczy. A każda taka nowa osoba może ze sobą w przyszłości przynieść wszystko, wliczając w to sukcesy polskiej reprezentacji, czy ciekawie zrobione eventy, przy których można się zrelaksować, zamiast wiecznie się napinać przy tym monitorze.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 27, 2018, 17:27:54 »
    Widziałem, że ktoś coś mówił o Hellstaffie, jest to Polak mieszkający w Rosji.  Szkoda że pewne osoby nie znają tematu a się lubią wypowiedzieć ;)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 27, 2018, 17:29:48 »
    Widziałem, że ktoś coś mówił o Hellstaffie, jest to Polak mieszkający w Rosji.  Szkoda że pewne osoby nie znają tematu a się lubią wypowiedzieć ;)
    Nie ma się co przejmować, często tak jest. Pamiętam jak w 2014 ludzie na Taleworlds pluli się o przynależność jakiegoś Ukraińca do reprezentacji Rosji podczas MŚ w Native. Problem był tylko taki, że ów Ukrainiec mieszkał na Krymie i było już po aneksji, dlatego reprezentował Rosję.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 27, 2018, 17:52:31 »
    Ja bym na twoim miejscu Simskil zamiast się napinać i mieć ból dupy to potraktowałbym ten turniej jako wyzwanie dla PWH, bo de facto bez Columbii żaden team nie ma z wami szans i byłby to turniej o bardzo prostym przebiegu. No ale ty wolisz porobić dramę na forum w końcu zawsze byłes toksycznym graczem.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 27, 2018, 18:22:47 »
    Jarl, mam do ciebie tylko jedno pytanie. W jaki sposób masz zamiar sprawdzać narodowość graczy?

(click to show/hide)

Offline Szczepan

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 27, 2018, 18:29:42 »
    Po co wpisywać w regulamin coś co nie ma największego sensu. Odkąd pamiętam na wszystkich turniejach był zakaz zagranicznych inv, a i tak każdy miał kilku w teamie. Chyba ty coś o tym wiesz.
    (click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 27, 2018, 18:36:09 »
    Prowadzę polską drużynę, tylko z paroma przyjaciółmi czującymi się Polakami:)

problem w tym, że ja nawet nie wytłuszczyłem słowa "polski". Słowem klucz jest pułk. Co nie zmienia faktu, że sprowadzanie graczy z zagranicy to jest jakaś kpina.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 27, 2018, 18:40:52 »
    problem w tym, że ja nawet nie wytłuszczyłem słowa "polski". Słowem klucz jest pułk. Co nie zmienia faktu, że sprowadzanie graczy z zagranicy to jest jakaś kpina.

Tutaj jest mój pułk: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=19995.0

Jestesmy pełnoprawnym polskim pułkiem.

Offline GuarD

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 27, 2018, 18:49:50 »
    Tutaj jest mój pułk: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=19995.0

Jestesmy pełnoprawnym polskim pułkiem.
    iks de

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 27, 2018, 19:10:43 »

Oj, chłopak musi się dowartościować po ostatnich porażkach, może jego "koledzy" wygrają za niego w końcu coś wygra

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 27, 2018, 19:12:24 »
    Jarl, mam do ciebie tylko jedno pytanie. W jaki sposób masz zamiar sprawdzać narodowość graczy?
    będzie sprawdzał dowody osobiste

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 27, 2018, 19:26:43 »
    Ja bym na twoim miejscu Simskil zamiast się napinać i mieć ból dupy to potraktowałbym ten turniej jako wyzwanie dla PWH, bo de facto bez Columbii żaden team nie ma z wami szans i byłby to turniej o bardzo prostym przebiegu. No ale ty wolisz porobić dramę na forum w końcu zawsze byłes toksycznym graczem.
    Jest 100 zł do wygrania na 8 to 12,50 mam paczkę fajek. :D Ból dupy o co? Chcesz się przekomarzać kto ma większa fujarkę to się z tobą bawię przynajmniej imba się kręci. Takie są ligi nikt Realowi czy Barcelonie nie płacze, że mają składy których nie da się pokonać wychodzi się na mecz i daję się z siebie wszystko. Życie nie jest sprawiedliwe kocie. Jest nadal wielu dobrych graczy z pol do załatwienia i liczyłem, że to oni zrobią jakiś team który będzie konkurencją.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2018, 19:28:19 wysłana przez simskil »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 27, 2018, 19:45:16 »
    Oj, chłopak musi się dowartościować po ostatnich porażkach, może jego "koledzy" wygrają za niego w końcu coś wygra

Wy wygraliscie wgl jakiegos gfa na tych mistrzostwach?

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 27, 2018, 19:46:45 »
    Jest 100 zł do wygrania na 8 to 12,50 mam paczkę fajek. :D Ból dupy o co? Chcesz się przekomarzać kto ma większa fujarkę to się z tobą bawię przynajmniej imba się kręci. Takie są ligi nikt Realowi czy Barcelonie nie płacze, że mają składy których nie da się pokonać wychodzi się na mecz i daję się z siebie wszystko. Życie nie jest sprawiedliwe kocie. Jest nadal wielu dobrych graczy z pol do załatwienia i liczyłem, że to oni zrobią jakiś team który będzie konkurencją.

Ja mam wywalone na tę kasę, ze swojej działki zrezygnowałem bo jak pracujesz to są naprawdę smieszne pieniądze. Nie uważam, żebys był osobą z którą bym wchodził w jakies głębsze dyskusje, nie zniżę się do twojego poziomu. W sumie po tej fujarce już nie czytałem, szkoda mi czasu na twoje wypociny.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 27, 2018, 20:34:36 »
    Ja mam wywalone na tę kasę, ze swojej działki zrezygnowałem bo jak pracujesz to są naprawdę smieszne pieniądze. Nie uważam, żebys był osobą z którą bym wchodził w jakies głębsze dyskusje, nie zniżę się do twojego poziomu. W sumie po tej fujarce już nie czytałem, szkoda mi czasu na twoje wypociny.
    No widzisz ja mogłem już to skończyć po twoim poście w którym żałośnie wymyśliłeś sobie coś, a jednak dalej mam ochotę z tobą dyskutować. :D Żałosne pieniądze które leża w portfeliku Jarla, a ten turniej to jakby dostać je za darmo przy 0 wysiłku.