Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!  (Przeczytany 99229 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Warband- Zapowiedziane rozszerzenie i multiplayer!
    « Odpowiedź #465 dnia: Listopada 24, 2009, 20:33:38 »
    Ostrzegam, przed pajacem - adminem serwera Battleground - benedict, który kickuje i banuje każdego, kto pisze nie po angielsku.
    Oto fragment rozmów:

Poza tym nie potrafi uargumentować swoich poczynań (chyba widać)...

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2009, 20:54:07 wysłana przez NIFN »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #466 dnia: Listopada 24, 2009, 20:53:10 »
    Od tej chwili gadamy na serwerach tylko po Polsku....jak jakiś admin będzie miał problem to róbcie fotki i przekazujcie mi...nie wchodźcie w dyskusje, jednie możecie sie zapytać po angielsku dlaczego nie możecie rozmawiać po Polsku...czym więcej fotek tym lepiej.....

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #467 dnia: Listopada 24, 2009, 20:56:46 »
    No dobra, ja mogę gadać, gadać i gadać po polsku ile wlezie ;d. Ja dostałem bana na tym serwie, to sram na niego ;]. Tylko tam, i na czechach, mam małe pingi ;/.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #468 dnia: Listopada 24, 2009, 21:45:21 »
     Pifcio...wiesz, że to jest typowa prowokacja i, mimo iż ten koleś to debil , to jednak wy bez winy też nie jesteście?Jest niepisaną zasadą, że na serwerach międzynarodowych pisze się językiem międzynarodowym, czyli w dzisiejszych czasach językiem angielskim.Jak byś zareagował, gdyby na serwer wbiło np: kilku niemców i nagle zaczęło spamowac na czacie w swoim języku.Napisałem "spamowac", bo ciągłe odpisywanie sobie ssij to raczej nie rozmowa.  
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2009, 21:52:11 wysłana przez Kąbiner »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #469 dnia: Listopada 24, 2009, 22:14:36 »
    Ja nie miałbym nic przeciwko. Nawet niech po arabsku gadają :P Na głupotę nic nie poradzicie. Ale ten Benedict specjalnie utworzył temat na TW o swoim serverze.....możemy mu tam trochę pospamować po polsku :D http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,84724.0.html Zrobimy mu polską jesień średniowiecza :D Dobra wystarczy, bo nie powinienem tak gadać.

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #470 dnia: Listopada 25, 2009, 08:53:12 »
    Od tej chwili gadamy na serwerach tylko po Polsku....
    Mam lepszy pomysł: zróbmy zrzutkę na nasz własny serwer, na którym obowiązuje j. polski i ewentualnie grecki :)
    ------------
    EXPO360

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #471 dnia: Listopada 25, 2009, 09:39:37 »
    Jeśli chodzi o inne języki na serwerach, to wieeeele razy widziałem jak ludzie piszą po francusku (tu akurat coś rozumiem, więc nie jest źle xD), niemiecku (tu nic nie rozumiem), włosku, czy czesku i jakoś mi to nie przeszkadzało. Pisali do siebie to proszę bardzo, jak jednak zwracali się do innych to przechodzili na angielski. Ja też jak piszę coś do ogółu, albo osoby, której narodowości nie jestem pewien używam angielskiego, ale w rozmowach między nami, po cholerę mam się silić na język Szekspira, jak mogę po polsku napisać? Ja nie uważam, że j. polski jest cenzurowany i nie mam zamiaru się go wstydzić...

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #472 dnia: Listopada 25, 2009, 14:12:56 »
    Rozmowy między nami odbywają się na o wiele wygodniejszym TS'ie i nie trzeba tego przenosić na czat w grze.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #473 dnia: Listopada 25, 2009, 14:39:32 »
    Jeśli jednak chcę coś powiedzieć napisać do kogoś po polsku to mam takie prawo i tyle, a co do TS'a i przekrzykiwania tych dzieciaków co cały czas pierdzielą bez sensu, to wolę napisać i nie prosić pół minuty o spokój, żeby powiedzieć jedno zdanie. Tyle w temacie ode mnie...

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #474 dnia: Listopada 25, 2009, 15:08:14 »
    przecie to tylko na tym jednym serverze jest wyjątek, że admin ma problem z naszym językiem, na innych serverach jakoś to nie sprawia problemu. Więc po co ta cała kłótnia jeżeli mówimy o jednym zafajdanym wyjątku, gdzie admin ma swoje nie wiadomo jakie wyobrażenie.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #475 dnia: Listopada 25, 2009, 16:40:16 »
    Po prostu zgłoście to gdzie trzeba ale nie wpierdzielajcie się na chama po to żeby popisać tam trochę po polsku i dostać bana. Takim czymś zniżacie się do jego poziomu...
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #476 dnia: Listopada 25, 2009, 16:52:35 »
    Człowieku niżej(nie nazwę cię Jezus bo nim nie jesteś) nie byłeś tam, nie wiesz jak to wygląda. Jak zobaczysz to zrozumiesz.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #477 dnia: Listopada 25, 2009, 17:06:31 »
    Człowieku niżej(nie nazwę cię Jezus bo nim nie jesteś) nie byłeś tam, nie wiesz jak to wygląda. Jak zobaczysz to zrozumiesz.
    Przypuszczam, ze nawet obrazków nie przejrzał... na dwóch zdjęciach Chidori i Xasan dostali bana za to, że napisali "siema". No sorry, ale Admin aż takim ksenofobem być nie powinien. Można by zgłosić developerom, by zobaczyli, komu dali wersję stawiająca serwer... ale zachowalibyśmy się tak samo jak te dzieci, które już kilkakrotnie na nas donosili :P

Pytanie mam, czy SB posiadać będą na okres bety i swój server? Słyszałem o jakiś rozmowach z Developerami, ale spamiętać ich nie mogę :P

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2009, 17:10:59 wysłana przez NIFN »

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #478 dnia: Listopada 25, 2009, 17:34:25 »
    @Arthasan & NIFN
    Obejrzałem obrazki. Gdybym nie obejrzał to bym się nie odzywał. Jest to wina admina i najlepszym rozwiązaniem jest to zgłosić. Jeśli ktoś zareaguje jak trzeba to koleś straci adminkę i może dostanie ja ktoś bardziej odpowiedzialny. To że tam wejdziecie, pogadacie mu na złość po polsku nic wam nie da poza banami. Szczerze mówiąc to jest klasyczne zachowanie jakiegoś bachora.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #479 dnia: Listopada 25, 2009, 20:23:28 »
    Version 0.640 changes:
    ------------------------
    Gold is now set to a minimum of 1000.
    Lances are held further back for couched-lancing, extending the range.
    It is now possible to kick regardless of speed, however it will be slower to switch to kick animation if you are running.
    Changed horseback swing limitation system so that the system now favors attack to the sides when the attack would otherwise hit the horse's neck.
    Fixed bugs with turn speed limitation system while running/attacking.
    Fine-tuning to crush-through system.
    New vertex buffer management method.
    Various bug fixes.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl