Przyglądam się tym filmikom na youtube i dochodzę do wniosku, że Nordowie, to największe koksy... jak patrze na te ofermy, co zwą się łucznikami konnymi, czy też rycerzami adorującymi walkę na kopie i w jaki prosty sposób dają się okładać, to albo beta trafiła do tych niegrających konno, albo ludzie nie potrafi takimi jednostkami grać. ;x
Może nie oglądałem wszystkich, ale te, co tu na forum były już polecane nie ukazują tego wspaniałego gameplay'a, o który tak wszyscy się chwalą (no wiecie "zakuty w płytówkę, z łukiem na koniu i nikt nie ma szans, dopóki mu się strzały nie skończą")... Wiem, że inaczej to wygląda, gdy patrzy się na to z boku, ale ludzie takie proste błędy popełniają (np jedzie koniem w tył i strzela, galopuje z lancą na małej przestrzeni i to jeszcze między budynkami, kusznik podczas przeładowania nie chowa się za jakimś obiektem...), że aż ręce opadają. Nieliczni potrafią zrobić w "jajo" przeciwnika i pokazać klasę, ale tylko nieliczni, bo reszta to taka hołota dorównująca AI ze starego Nativa (a może to były boty?), nie obrażając nikogo.
Cóż, w chwili obecnej mogę sobie tylko gadać i naśmiewać się, ale przypuszczam, że jak będę przygodę z Warbandem zaczynać wcale nie lepszy będę... zresztą czas pokarze... ale kiedy my otrzymamy Warbanda, Amerykanie, a zwłaszcza ta grupa, która otrzymała bete (pewnie klan założą) będzie już miała wszystko "obcykane"... no chyba, że nie będzie możliwości połączyć się z serwerami z innych kontynentów.
Pozdrawiam!