Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018  (Przeczytany 62323 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Filson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: (Dyskusyjny) Mistrzostwa Polski NW 2018
    « Odpowiedź #165 dnia: Maja 08, 2018, 22:44:08 »
    Jerzy weź wreszcie się uspokój.Doszukujesz się nie wiadomo czego w drużynie III korpusu jakbyśmy ci coś zrobili wygrywając bitwę z twoim pułkiem.Wymyślanie, że etton jest w 13ph to już przesada.Wiesz dobrze, że gra w 8pu od ponad pół roku.Naprawde myśl o tym co piszesz?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #166 dnia: Maja 08, 2018, 22:51:28 »
    Generalnie zapisy mówią o dodaniu rostera przed rozpoczęciem II kolejki, więc nic złego się nie stało. Na przyszłość po prostu pilnujcie rosterów przed meczem.

A i uwaga. ID nie było jeszcze sprawdzane (opóźnienia w kończeniu skryptu, dlatego też nie ma jeszcze statystyk), ale już widzę, że niektóre osoby grały pod innymi nickami, niż było to zapisane w rosterze. Z góry mówię, że będą za to ostrzeżenia, więc od razu przejrzyjcie wszyscy pod jakim nickiem jesteście zapisani w rosterach. Jeśli graliście w I kolejcie pod innym, to albo zgłoście zmianę nicku w temacie rosterów albo zmieńcie nick na prawidłowy w grze. To po prostu niezbędne dla prawidłowego działania skryptu.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #167 dnia: Maja 08, 2018, 22:57:49 »
    Zaprosiłem Salakien'a do znajomych, niestety jest offline. I to byłoby dziwne gdyby odkąd wstąpił do 9kpg jeszcze ani razu nie zagrał pod innym nickiem.
    Cóż... Masz prawo nie znać sytuacji tej osoby, więc Ci wytłumaczę. Davout rzadko gra na gfie. Rzadko odpala grę. Dzieli konto z bratem. A do 66th dołączył wtedy, gdy ja w nim grałem z garstką ludzi ze starej dwunastki (<3). Był aktywny jak tylko mógł, ale nie nastawiał się na tryhardowanie (i tak miał skilla). Gra w LV na Holdfaście. Wiem, że gra w 9kpg. Słowo przeciw słowu. Owszem, w tabelce gfa ma tagi 66th, co nie zmienia faktu, że razem z nami dawno temu pożegnał się z tym pułkiem.
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #168 dnia: Maja 08, 2018, 23:06:59 »
    Nie warto robić dymu o mecz takiej wagi, poczekajcie na finały to wam pomogę lol

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #169 dnia: Maja 16, 2018, 14:00:03 »
    Retamar spełnia wszystkie wymogi jako zagraniczny gracz więc domagam się o jego potwierdzenie i wpisanie do składu.
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2018, 14:01:25 wysłana przez 1AKO »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #170 dnia: Maja 16, 2018, 14:09:16 »
    Przenoszę posta tutaj, bo rostery nie są tematem dyskusyjnym.

Retamar spełnia wszystkie wymogi jako zagraniczny gracz więc domagam się o jego potwierdzenie i wpisanie do składu.

A ja się domagam, byś przeczytał regulamin. Warunek jest jeden (pkt 1.11) i Retamar go nie spełnia. Jest nim akceptacja administracji.

Według Ciebie dołączył pod koniec marca. Coś krótko, by przejść w stan nieaktywności, a chyba w takim był, skoro dopiero w trzecim tygodniu go dopisujecie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Maja 16, 2018, 14:15:04 »
    Dlatego domagam się akceptacji przez administrację.

Jak sam stwierdził nie miał czasu na gre razem z nami ponieważ w tym czasie prowadził swój pułk i miał trochę na głowie.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #172 dnia: Maja 16, 2018, 14:27:24 »
    Dlatego domagam się akceptacji przez administrację.

Jak sam stwierdził nie miał czasu na gre razem z nami ponieważ w tym czasie prowadził swój pułk i miał trochę na głowie.
    Retamar dołączył do reprezentacji III Korpusu dopiero 14 maja, aż tak późno dołączył? Dziwne spotykałem go często na PW modzie myśle, że nie był aż tak zajęty aby kliknąć "Akceptuj" przy zaproszeniu do grupy na steam. W grupie 9KPG też go nie widze/widziałem.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Maja 16, 2018, 14:34:15 »
    Nie no dołączył 14 maja ty to jednak indian wszystkowiedzący jesteś. https://imgur.com/a/BHejvtP
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2018, 14:36:14 wysłana przez 1AKO »

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Maja 16, 2018, 14:57:00 »
    Nie no dołączył 14 maja ty to jednak indian wszystkowiedzący jesteś. https://imgur.com/a/BHejvtP

Jak już jesteś na historii grupy, weź podeślij kiedy z tej grupy odszedł :)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Maja 16, 2018, 15:11:49 »

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #176 dnia: Maja 16, 2018, 15:28:06 »
    https://imgur.com/a/2FaYD7J Proszę bardzo.
    To czemu tak długo zwlekałeś z zapisaniem go? W dodatku robisz to dopiero dzisiaj, chociaż wczoraj dałeś beta, gdzie napisałeś, że to on będzie topfragerem XD.
    A i dołączył do tej waszej reprezentacji 2 dni temu, chociaż turniej trwa już 2 tygodnie, a zapisy były jeszcze wcześniej, i każdy o tym wiedział. Przecież mogłeś go zgłosić wcześniej i powiedzieć że dopiero będzie się pojawiał na meczach od połowy maja. W dodatku cały czas jak nie miał czasu grał w pw moda.

(click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Maja 16, 2018, 15:38:23 »
    Miałem go zgłosić 3 dni temu ale przez cały czas nie mogłem złapać Zahariego gdy był online aby zgłosić Retamara. Retamar odszedł z grupy repry 3 razy i 3 razy wrócił i nie 2 dni temu. Ani ja ani on nie mieliśmy pojęcia o tym że będzie mógł lub chciał grać więc nie ma tu mowy o zgłoszeniu wcześniej i powiedzeniu że dopiero będzie się pojawiał na meczach od połowy maja. Ogarniasz, że po prostu stwierdził że nie ma czasu i nie będzie grał? Rozmawiałem z nim 3 dni temu czy jednak nie chciałby zagrać powiedział że tak może zagrać. Co nie zmienia faktu, że nie widzę problemu aby został dopisany.
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2018, 15:39:38 wysłana przez 1AKO »

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Maja 16, 2018, 15:39:47 »
    https://imgur.com/a/2FaYD7J Proszę bardzo.
    Hmm, a mógłbyś wysłać te same ss'y tylko ze steama (z normalnej wersji nie przęgladarkowej bo myśle że nie trudno kliknąć zbadaj element).

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Maja 16, 2018, 15:53:42 »
    To jest ss z steam nie z przeglądarki.