Przesadzasz. Druga faza czyli część główna udała się całkiem dobrze. Niewykluczne że następne eventy będą składały się tylko z takiej części trwającej te 30-40 minut.
Akurat 2 faza wyszła najgorzej i pokazała wszystkie braki w dowodzeniu i organizacji - armaty strzelające do Kozaków czekających na zrobienie screena, dowódca rozkazujący raz wyjść z obozu, a zaraz potem doń wrócić, po to tylko by znowu wyjść z obozu...
Z tego co rozmawiałem po bitwie z Kubusem to zrozumiałem, że wynikało to z racji niedostosowania poleceń do aktualnej sytuacji w grze.
Nie wiem co wam jednak przyszło do głowy z robieniem limitów na jednostki na evencie !? Wprowadziło to taki chaos, że przed każdą fazą 5 min. poświęcaliśmy na wybór jednostek bo dla kogoś nie starczyło, Adamek musiał poskarżyć się Kubusowi, a on wam. Rozumiem, że to wasz pierwszy event, ale myślę, że gracie w Deluga na tyle długo by wiedzieć, że limity w tym modzie są zabugowane, że hej i prościej jest je zdjąć, niźli co chwile coś w nich korygować.
Wysłałem do Azorka krótkie pismo jak moim zdaniem powinno się robić eventy i czego unikać. Mam nadzieję, że przynajmniej część z tego zostanie zastosowana.