Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Następny format rozgrywk

5v5 bagnet
    14 (31.1%)
    1v1 szabla
    14 (31.1%)
    3v3 bagnet
    4 (8.9%)
    5v5 szabla
    10 (22.2%)
    8v8 bagnet
    3 (6.7%)

Głosów w sumie: 45

Głosowanie skończone: Kwietnia 17, 2018, 16:41:23

Autor Wątek: [NW] Polski Bagnet - ankieta zakończona!  (Przeczytany 5039 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    [NW] Polski Bagnet - ankieta zakończona!
    « dnia: Marca 10, 2018, 18:51:52 »

• Mecze będą się odbywały na zasadzie ft3 (eliminacje początkowe), ft5 (ćwierćfinały i półfinały). Finał odbędzie się na zasadzie ft7.
    • W turnieju może wziąć udział każda osoba, pod warunkiem, że zaakceptuje i zastosuje się ona do zasad, zawartych w regulaminie.
    • Jedyną dozwolona bronią jest "muszkiet piechoty" w trybie melee. Strzelanie będzie wyłączone podczas trwania turnieju.
    • Podczas turnieju używanymi frakcjami będą: United Kingdom oraz Empire Francais. Jedyną dozwoloną jednostką będzie pierwsza od góry jednostka na liście.
    • Zabronione jest unikanie walki. Zbyt długie delay'owanie będzie skutkowało przyznaniem punktu przeciwnikowi.
    • Początkowy limit duetów wynosi 16. Może on jednak ulec zmianom w razie większej liczby zainteresowanych.
    • Zapisy będą prowadzone w następującym wątku wedle podanych w nim szablonów: click
    • Podczas trwania turnieju uprasza się wszystkich o kulturę. Wszelkie próby obrażania, wyzywania etc. będą karane. Nazwy teamów również nie mogą zawierać wulgarnych słów.
    • Zabronione jest używanie wszelkiego rodzaju cheat'ów.
    • Podczas rozgrywek dozwolone jest komunikowanie się między partnerami za pomocą dowolnych komunikatorów głosowych.
    • Nieobecność jednego lub dwóch członków duetu będzie skutkowało walkowerem. W razie wcześniejszego zgłoszenia spóźnienia mecz zostaje rozegrany pod koniec rundy, pod warunkiem, że wszyscy będą wtedy dostępni.
    • Początkowy termin zapisów zostaje wyznaczony na 5 kwietnia. Termin rozgrywek zostaje ustalony na 7. kwietnia (pierwsza faza) i 14. kwietnia (ćwierćfinały, półfinały, mecz o trzecie miejsce, finał). W jednym i drugim przypadku będą trwały od godziny 19.00 aż do zakończenia danej fazy. Do 5 kwietnia regulamin może ulec zmianom, więc zalecam pilne śledzenie go.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 17, 2018, 19:26:02 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na banety
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 10, 2018, 20:46:36 »

(click to show/hide)

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2018, 21:39:47 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na banety
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 10, 2018, 20:46:51 »
    Rezerwacja posta.
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2018, 19:52:34 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na bagnety
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 11, 2018, 22:51:06 »
    Jakieś nagrody czy coś?
    Jeść białych ludzi!

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na bagnety
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 12, 2018, 07:25:03 »
    Jakieś nagrody czy coś?
    Niewykluczone.
    (click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na bagnety - wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 12, 2018, 07:53:43 »
    Dobrze że coś się dzieje !

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 12, 2018, 10:50:04 »
    I to jest esencja żywotności sceny. Ostatnimi laty każdy chce robić uber duże turnieje, z tytułami mistrzowskimi, odznakami na TFW i własnym działem (nawet jak wszystko zmieści się w temacie albo dwóch).

Róbcie więcej takich turniejów, jak ten. Nie musi być super grafik, nagród, czy prestiżu. Wystarczy wrzucić temat do tego działu i gotowe. Wtedy ludzie sobie pograją częściej, organizatorzy się nie namęczą, a wszyscy dostaniemy różnorodność turniejów. Te większe wystarczą nawet raz, dwa razy do roku - wtedy będą to rozgrywki prestiżowe i oczekiwane, a nie nudne i monotonne. Przy okazji na tych małych turniejach powstają przyszli organizatorzy dużych turniejów. Tutaj wpadka nie zaboli i nie zniszczy „kariery”, jak fail na mistrzostwach Polski dowolnego modułu.

Także zachęcam każdego z ambicjami hosta turniejów, by próbował swoich sił w małych i szybkich turniejach. By było ich też więcej, jak kiedyś ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline TimPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 12, 2018, 19:41:40 »
    Można spróbować

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 12, 2018, 19:48:12 »

Róbcie więcej takich turniejów, jak ten. Nie musi być super grafik, nagród, czy prestiżu. Wystarczy wrzucić temat do tego działu i gotowe. Wtedy ludzie sobie pograją częściej, organizatorzy się nie namęczą, a wszyscy dostaniemy różnorodność turniejów. Te większe wystarczą nawet raz, dwa razy do roku - wtedy będą to rozgrywki prestiżowe i oczekiwane, a nie nudne i monotonne. Przy okazji na tych małych turniejach powstają przyszli organizatorzy dużych turniejów. Tutaj wpadka nie zaboli i nie zniszczy „kariery”, jak fail na mistrzostwach Polski dowolnego modułu.
    Ahh ten Fiks cały czas dostaje po głowie za to xD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na dwa bloki LUL
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 12, 2018, 20:35:36 »
    Dyktator ma rację, ale nie organizacja i tak zapowiada się lepiej niż pierwszy NC lub PP : )

Offline Burgent333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 2k03
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 13, 2018, 08:16:51 »
    Będzie EZ
    Burguś <3

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 13, 2018, 11:09:48 »
    W sumie jest to tak jakby 2 edycja tego turnieju więc można by było zrobić jakiś dział.

I to jest esencja żywotności sceny. Ostatnimi laty każdy chce robić uber duże turnieje, z tytułami mistrzowskimi, odznakami na TFW i własnym działem (nawet jak wszystko zmieści się w temacie albo dwóch).

Także zachęcam każdego z ambicjami hosta turniejów, by próbował swoich sił w małych i szybkich turniejach. By było ich też więcej, jak kiedyś ;)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 13, 2018, 11:35:10 »
    W sumie jest to tak jakby 2 edycja tego turnieju więc można by było zrobić jakiś dział.
    Raczej nia ma takiej potrzeby. Po co komu dział, zawierający dwa tematy? :)
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 18, 2018, 21:26:15 »
    Dzisiaj odbyła się pierwsza faza turnieju. Tabela była na bieżąco aktualizowana. Żeby uniknąć nieporozumień, za tydzień w niedzielę o godzinie 19.00 odbędzie się druga faza rozgrywek.

Dzisiaj kilka osób się nie pojawiło albo przyszły one spóźnione, więc niestety w kilku sytuacjach duele kończyły się walkowerem. Liczę, że w przyszłości uda nam się uniknąć takich sytuacji. Wszystkie informacje były podawane w głównym poście w tym temacie, a ogłoszenia były wysyłane na grupie Steam, w której każdy uczestnik powinien był się znaleźć i ją sprawdzać na bieżąco, a szczególnie w dniu turnieju (tutaj winę ponoszę po części ja, bo chociaż to chyba powinno być logiczne dla wszystkich, ale niestety zapomniałem o tym wcześniej napisać). Znaczna liczba uczestników pytała się przez Steama o dane serwera, które także były wysyłane na grupie. Niestety nie byłem w stanie odpisać wszystkim na raz, więc mam nadzieję, że nikt nie ucierpiał z tego powodu. Za wszelkie niedociągnięcia przepraszam i mam nadzieję, że uda ich się uniknąć w następnych edycjach tego turnieju. :)
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 23, 2018, 20:49:48 »
    Przypominam, że ćwierćfinały, półfinały oraz finał odbędą się w najbliższą niedzielę i będą trwały od godziny 19.00. Serwer zostanie podany o godzinie 18.45.

Dodatkowe ogłoszenie - Zahariego, który nie będzie w stanie sędziować zastąpi Sharpshooter.
    « Ostatnia zmiana: Marca 23, 2018, 23:32:42 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)