Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Następny format rozgrywk

5v5 bagnet
    14 (31.1%)
    1v1 szabla
    14 (31.1%)
    3v3 bagnet
    4 (8.9%)
    5v5 szabla
    10 (22.2%)
    8v8 bagnet
    3 (6.7%)

Głosów w sumie: 45

Głosowanie skończone: Kwietnia 17, 2018, 16:41:23

Autor Wątek: [NW] Polski Bagnet - ankieta zakończona!  (Przeczytany 4957 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW] Polski Bagnet - turniej 1v1 w walce na bagnety - wątek dyskusyjny
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 24, 2018, 01:40:47 »
    Dopiero teraz zobaczyłem, że znowu byłem wspominany w aluzji w kontekście kolejnego turnieju XD Zgodzę się Laalaa, aczkolwiek co do przekreślania kariery organizowania turnieju to bym się nie zgodził. Jeszcze coś zrobię jak zabraknie dram na NW.

Może by tak pobawić się w obstawianie, jeśli nie wyniku, to chociaż kwestii konkretnych zawodników, którzy staną przeciwko sobie w finale? Bo dynamika dyskusji przypomina trochę tą na pogrzebie, a turniej przebiega raczej interesująco :v

(click to show/hide)
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 24, 2018, 10:15:45 »
    Może by tak pobawić się w obstawianie, jeśli nie wyniku, to chociaż kwestii konkretnych zawodników, którzy staną przeciwko sobie w finale? Bo dynamika dyskusji przypomina trochę tą na pogrzebie, a turniej przebiega raczej interesująco :v
    (click to show/hide)
    Pomysł spoko, chociaż mam wrażenie, że w tej edycji może być już trochę za późno. Po świętach będzie 2v2, to wtedy można nad czymś pomyśleć. :)
    (click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 24, 2018, 12:06:06 »
    Dopiero teraz zobaczyłem, że znowu byłem wspominany w aluzji w kontekście kolejnego turnieju XD Zgodzę się Laalaa, aczkolwiek co do przekreślania kariery organizowania turnieju to bym się nie zgodził. Jeszcze coś zrobię jak zabraknie dram na NW.

Nie było tu żadnej aluzji. Kierując się tym, co Laalaa pisze, daleko zajdziesz ;)
    Chodzilo mi po prostu o symboliczną wagę turnieju, bo w ostatnim roku jest taka tendencja, że jak ktoś organizuje turniej, to z góry zakłada że musi być on nie wiadomo jak elitarny. Celem jest podbicie sobie własnego prestiżu, zamiast zrobienia fajnego turnieju do pogrania sobie. I to jest właśnie słabe. Ale wystarczy zacząć robić takie turnieje, jak ten, a scena dużo bardziej ożyje, do tego zapewnie więcej graczy z Polski zacznie błyszczeć na salonach, bo po prostu będziemy mieli więcej okazji do trenowania ;) A przykładem znizczenia "kariery" jest Robn z NC17. Koleś miał zerowe doświadczenie w organizacji, ale rzucił się od razu na międzynarodowe mistrzostwa. Spierdzielił to i ludzie go bardzo znielubili za to, bo jednak była to długa tradycja, którą zaprzepaścił. Ty Fiks miałeś szczęście, że miałeś wsparcie, które posparzątało syf, jaki zgromadził się pod koniec za Ciebie ;)

A dla osób, które sugerowały tutaj dział - temat stoi od 2 tygodni, a napisano w nim 17 postów. Do tego temat z zapisami. Po co robić tyle działów i zaśmiecać nimi forum? Jest specjalny dział na takie turnieje i eventy, więc śmiało róbcie swoje i tutaj wstawiajcie :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 24, 2018, 12:45:11 »
    Kej. Laalaa, jak mogłeś [chlip]

Wgl może ktoś z dobrym sprzętem nagrywałby końcowe fazy turnieju, żeby można gdzieś kiedyś było je obejrzeć, np. na YT?
    « Ostatnia zmiana: Marca 24, 2018, 12:48:13 wysłana przez Fiks »
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 25, 2018, 18:59:43 »
    Okay, zapraszam na serwer 'Polski_Bagnet', hasło: pl
    DANCE OR GET BANNED

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 25, 2018, 21:52:03 »
    Oficjalne podsumowanie i wyniki pojawią się jutro. :)
    (click to show/hide)

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 26, 2018, 18:06:44 »
    Stasiek ma kompleksy z doublepostowaniem, więc na jego życzenie robię mu "miejsce"
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2018, 18:08:25 wysłana przez Johny_Nawalony »
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 26, 2018, 18:39:30 »
    Stasiek ma kompleksy z doublepostowaniem, więc na jego życzenie robię mu "miejsce"

To po jakiego rezerwował posta na 1 stronie? :)
    Jeść białych ludzi!

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 26, 2018, 18:42:55 »
    To po jakiego rezerwował posta na 1 stronie? :)
    Może już o nim zapomniał, zdarza się

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #24 dnia: Marca 26, 2018, 18:58:07 »

Pierwsza część turnieju za nami. Pomimo licznych problemów, ostatecznie turniej odbył się jedynie z drobnymi niedociągnięciami z mojej strony i myślę, że można uznać, że był udany. Duży wkład w to mieli sędziowie oraz oczywiście Rome, ale o tym będzie w podziękowaniach.
    Jeśli chodzi o wyżej wymienione niedociągnięcia - przede wszystkim w początkowej fazie rozgrywek była słaba informacja o godzinie rozgrywek, a serwer został podany za późno, co mogło poskutkować obniżoną frekwencją uczestników albo ich spóźnieniem, z czym wiąże się kolejna sprawa. W jednym przypadku, osoba przyszła chwilę po ogłoszeniu walkowera, co ostatecznie poskutkowało odpadnięciem ze zmagań. Na przyszłość postaramy się po prostu przekładać takie mecze na koniec danej rundy, ale jedynie pod warunkiem, że gracz, który będzie spóźniony poinformuje o tym wcześniej administrację, tak jak to miało miejsce w przypadku jednego z dueli podczas ćwierćfinałów. Za wszelkie błędy przepraszam. Postaram się nie dopuścić do niej w następnej części zmagań. :)
    Muszę przyznać, że walka w finałach była bardzo ekscytująca i zażarta. Świadczyć o tym mogą chociażby wyniki ostatnich pojedynków. Z mojej strony chciałbym szczerze pogratulować zwycięzcom. Dobra robota! Zachęcam do użycia zamieszczonych powyżej sygnaturek, zrobionych dla Was przez Johny'ego. Noście je z dumą. :)

Na początku chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom. Liczę, że spróbujecie swoich sił w innych planowanych edycjach. :) Na szczególne podziękowania zasługują Dyktator i Rome. Tutaj mowa o pomocy merytorycznej
     i administracyjnej.
    Nie wolno zapomnieć o Eltarku, który zhostował bardzo dobry serwer, na którym bez szwanku odbyły się rozgrywki.
    Dziękuję również wszystkim sędziom tj. Vortexowi, Michałowi, Zahariemu, Kubełkowi oraz Sharpshooterowi. Na koniec chciałbym podziękować Johny'emu za fantastyczną oprawę graficzną.

« Ostatnia zmiana: Marca 28, 2018, 23:56:49 wysłana przez Stasiulek »
    (click to show/hide)

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    Odp: [NW] Polski Bagnet - podsumowanie edycji 1v1 // edycja 2v2 po Wielkanocy
    « Odpowiedź #25 dnia: Marca 26, 2018, 20:05:16 »
    Gratuluję zwycięzcom

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #26 dnia: Marca 27, 2018, 09:25:21 »
    O kurde, te grafiki wyglądają super :o
    (click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 27, 2018, 09:36:06 »
    Szkoda, że nie widziałem informacji odnośnie terminu pojedynków. Sugeruje, żebyście umozliwili zawodnikom rozegranie dueli, w wybranym przez nich terminie. Nie chce, żeby ktoś mnie źle zrozumiał, więc to jest tylko moja propozycja.
    « Ostatnia zmiana: Marca 27, 2018, 09:39:02 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #28 dnia: Marca 27, 2018, 10:30:21 »
    Szkoda, że nie widziałem informacji odnośnie terminu pojedynków. Sugeruje, żebyście umozliwili zawodnikom rozegranie dueli, w wybranym przez nich terminie. Nie chce, żeby ktoś mnie źle zrozumiał, więc to jest tylko moja propozycja.
    Jeśli odbywa to się tak jak ostatnio to wszyscy zawodnicy zbierają się na jednym serwerze jest kilka aren i sędziów i pojedynki odbywają się w tym samym czasie więc to raczej niemożliwe, żeby dostosowywać termin do zawodnika.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Non omnis moriar
    Odp: [NW] Polski Bagnet - edycja 2v2 po Wielkanocy
    « Odpowiedź #29 dnia: Marca 27, 2018, 20:38:35 »
    Gratki dla zwycięzców ^^

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)