Dobrze zacznę od początku bo widze że się robi drama. Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem bo jestem a szczególnie okazuje to na priv. Rozmawiałem z panem dilejtem który jeszcze dziś był w moim pułku. Było to wyjęte z kontekstu nie mam SSów ponieważ nie mam go już w znajomych. Ale do rzeczy, rozmawiałem z panem dilejtem przed bitwą wydaje mi się że to była 2 bitwa z 31st lecz już nie pamiętam kiedy to dokładnie było. Zacznijmy od tego że rozmawialiśmy na początku o naszym teamie gfowym który prowadził dilejt oraz o rozwoju pułku. Dilejt był i w sumie dalej jest osobą która w miare ogarnia walke na bagnety. Perfekcyjnie potrafi blokować więc to zdanie "masz już autoblocka" chodziło o to że po prostu już teraz potrafi idealnie blokować. Ale cofnijmy się jeszcze trochę, przeglądająć filmy z eventów natknąłem się na film z aimbotem do m&b przyznaje że zaciekawiło mnie ponieważ myślałem że takie rzeczy to zwyczajne fejki. Było tak i z tym filmem i cały czas o myślałem że to nie działa nawet nie miałem chęci tego testować. Wysłałem dilejtowi link z tym aimbotem oczywiście link na youtuba. Szybko podesłał mi linka do forum które widzicie z autoblockiem. Spojrzałem na forum i na samej górze zobaczyłem napis Aimbot unblockable itp. wszedłem i zobaczyłem ten film. Wysłałem dilejtowi, po chwili zastanowienia do głowy wpadł mi obraz jak np. 3 osoby z 9kpg mają takiego aimbota zabijają 6 osób i mecz wygrany. Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum bo tak jak cały czas myślałem takie coś to zwyczajny fejk i posiada pewnie jakiegoś wirusa więc nawet nie wpadłem na pomysł żeby to przetestować. I dobrze bo cheaty do warbanda to idiotyzm. Więc podsumowując jeśli ktoś nie zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, nie wysłałem tego linku dla żartu tylko żeby zobaczył że to co jest na filmie faktycznie ma jakieś źródło z którego można to pobrać. Nie zachęcałem do pobrania czego kolwiek i sam tego nie robiłem bo tak jak pisałem wyżej, jeśli istnieje jakiś cheat to jest pewnie fejkiem lub są to czyste pliki które posiadają jakiegoś wirusa. Z tego co mi wiadomo pan Chada ściągnął tego AIMBOTA i ponoć działa lecz do teraz nie jestem co do tego pewny. Proszę więc nie zaczynać gówno burzy. Nikogo nie zachęcałem do pobierania jakich kolwiek cheatów i nigdy tego nie będę robił. To że ten cheat PONOĆ działa to czysty przypadek. I jeszcze raz powtarzam że nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej strony lecz dowiedziałem się o niej od pana dilejta. Błagam wszystkich aby ochłonęli i nie wyciągali pochopnych wniosków z 2 ssy wyjętych z kontekstu.