Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [7e] 7e Régiment d'Infanterie de Ligne  (Przeczytany 21439 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW] [9kpg] 9 Kołobrzeski Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #90 dnia: Marca 09, 2018, 16:12:32 »
    Nie zachęcałem do pobrania czego kolwiek i sam tego nie robiłem
    Nie nakłaniam cię żebyś pobierał tego Aimbota ale łap do niego linka gdybyś kiedyś chciał go sprawdzić i przetestować. No scam 100% legit!
    Mocno naciągane tłumaczenie Ako
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 16:15:36 wysłana przez Evolusin »

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #91 dnia: Marca 09, 2018, 16:15:46 »
    Dobrze zacznę od początku bo widze że się robi drama. Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem bo jestem a szczególnie okazuje to na priv. Rozmawiałem z panem dilejtem który jeszcze dziś był w moim pułku. Było to wyjęte z kontekstu nie mam SSów ponieważ nie mam go już w znajomych. Ale do rzeczy, rozmawiałem z panem dilejtem przed bitwą wydaje mi się że to była 2 bitwa z 31st lecz już nie pamiętam kiedy to dokładnie było. Zacznijmy od tego że rozmawialiśmy na początku o naszym teamie gfowym który prowadził dilejt oraz o rozwoju pułku. Dilejt był i w sumie dalej jest osobą która w miare ogarnia walke na bagnety. Perfekcyjnie potrafi blokować więc to zdanie "masz już autoblocka" chodziło o to że po prostu już teraz potrafi idealnie blokować. Ale cofnijmy się jeszcze trochę, przeglądająć filmy z eventów natknąłem się na film z aimbotem do m&b przyznaje że zaciekawiło mnie ponieważ myślałem że takie rzeczy to zwyczajne fejki. Było tak i z tym filmem i cały czas o myślałem że to nie działa nawet nie miałem chęci tego testować. Wysłałem dilejtowi link z tym aimbotem oczywiście link na youtuba. Szybko podesłał mi linka do forum które widzicie z autoblockiem. Spojrzałem na forum i na samej górze zobaczyłem napis Aimbot unblockable itp. wszedłem i zobaczyłem ten film. Wysłałem dilejtowi, po chwili zastanowienia do głowy wpadł mi obraz jak np. 3 osoby z 9kpg mają takiego aimbota zabijają 6 osób i mecz wygrany. Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum bo tak jak cały czas myślałem takie coś to zwyczajny fejk i posiada pewnie jakiegoś wirusa więc nawet nie wpadłem na pomysł żeby to przetestować. I dobrze bo cheaty do warbanda to idiotyzm. Więc podsumowując jeśli ktoś nie zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, nie wysłałem tego linku dla żartu tylko żeby zobaczył że to co jest na filmie faktycznie ma jakieś źródło z którego można to pobrać. Nie zachęcałem do pobrania czego kolwiek i sam tego nie robiłem bo tak jak pisałem wyżej, jeśli istnieje jakiś cheat to jest pewnie fejkiem lub są to czyste pliki które posiadają jakiegoś wirusa. Z tego co mi wiadomo pan Chada ściągnął tego AIMBOTA i ponoć działa lecz do teraz nie jestem co do tego pewny. Proszę więc nie zaczynać gówno burzy. Nikogo nie zachęcałem do pobierania jakich kolwiek cheatów i nigdy tego nie będę robił. To że ten cheat PONOĆ działa to czysty przypadek. I jeszcze raz powtarzam że nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej strony lecz dowiedziałem się o niej od pana dilejta. Błagam wszystkich aby ochłonęli i nie wyciągali pochopnych wniosków z 2 ssy wyjętych z kontekstu.
    Jak ty chyba zamiast ab potrzebujesz korepetycji z języka polskiego . Jak sam twierdziłeś jesteś na drugim roku studiów , aż wstyd nie znać ortografii w ojczystym języku .
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 16:16:58 wysłana przez Meniolek »
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #92 dnia: Marca 09, 2018, 16:16:09 »
    To ty wysłałeś Dilejtowi film, potem on Ci link do tego forum, a po chwili "zastanowienia" wysłałeś mu to co on Ci chwilę wcześniej wysłał. Że co ?
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 16:18:07 wysłana przez JonSnow|JanŚnieg »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #93 dnia: Marca 09, 2018, 16:19:01 »
    Ako usiądź do tego na spokojnie i przemyśl sobie to wyjaśnienie bo jest niesamowicie poplątane i niejasne.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #94 dnia: Marca 09, 2018, 16:22:31 »
    To ty wysłałeś Dilejtowi film, potem on Ci link do tego forum, a po chwili "zastanowienia" wysłałeś mu to co on Ci chwilę wcześniej wysłał. Że co ?
    Wysłałem film, on wysłał link do cheata na forum jakiegoś ponoć auto blocka i ja wchodzą na forum zobaczyłem aimbota którego mu podesłałem.

Nie nakłaniałem i nawet nie mówiłem żeby przetestował, po prostu wysłałem ten link z aimbotem aby zobaczył że jest to link do tego samego aimbota którego widzieliśmy na filmie.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Marca 09, 2018, 16:24:41 »
    Wysłałem film, on wysłał link do cheata na forum jakiegoś ponoć auto blocka i ja wchodzą na forum zobaczyłem aimbota którego mu podesłałem.

Nie nakłaniałem i nawet nie mówiłem żeby przetestował, po prostu wysłałem ten link z aimbotem aby zobaczył że jest to link do tego samego aimbota którego widzieliśmy na filmie.
    XD sam się w tym momencie przyznałeś ,że dałeś link do aimbota rekrutowi . Ty to jednak masz łeb .
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Marca 09, 2018, 16:35:58 »
    XD sam się w tym momencie przyznałeś ,że dałeś link do aimbota rekrutowi . Ty to jednak masz łeb .
    Cały czas to tłumacze. Natknąłem się na film z aimbotem i to było podczas rozmowy z dilejtem lecz wtedy rozmawialiśmy na temat rozwoju pułku. Wysłałem mu linka do tego filmu. Obaj stwierdziliśmy że to jakiś fejk a gość chce sobie po prostu nabić wyświetlenia. Później dostałem od dilejta link do autoblocka na tym właśnie forum. Zobaczyłem na forum właśnie ten sam film który widzieliśmy wcześniej. Pierwszy raz widziałem to forum na oczy i nawet nie wiedziałem że można tam ściągnąć tego cheata. Od razu po wysłaniu linka wyszedłem z tej strony.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #97 dnia: Marca 09, 2018, 16:40:36 »
    Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem
    Nie widzę w ss'ach twoich smiesznych "xdddd"
    Było tak i z tym filmem i cały czas o myślałem że to nie działa nawet nie miałem chęci tego testować. Wysłałem dilejtowi link z tym aimbotem oczywiście link na youtuba. Szybko podesłał mi linka do forum które widzicie z autoblockiem.
    W opisie od Merc_Franka jest dokładnie podany link do TKC, skoro ty znalazłeś ten filmik to też znalazłeś link do TKC które wysłałeś. Czyli mam rozumieć, że on wysłał link do TKC a ty go znowu wysłałeś?
    nie miałem chęci tego testować
    Ale miałeś chęci to wysyłać, chyba logiczne, że nowy gracz z chęcią skorzysta z ułatwień do gry.

nie wysłałem tego linku dla żartu
    Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem
    ???

Nikogo nie zachęcałem do pobierania jakich kolwiek cheatów
    KURDE WYOBRAZASZ SOBIE JAKBY TRZY OSBOY TO POBRALY I 6 KILLI I LATWA SARZA? KURDE TO BYLOBY BYSMY WSZYSTKO WYGRYWALI. No ale wiesz tam ja nie zachęcam, no ale fajne by było.

To że ten cheat PONOĆ działa to czysty przypadek.

I jeszcze raz powtarzam że nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej strony lecz dowiedziałem się o niej od pana dilejta.
    To po co wklejałeś do dilejta link do TKC skoro on wysłał już do niego link wcześniej???

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Marca 09, 2018, 16:50:16 »
    I wszystko by się udało gdyby nie ten wścibski Indian.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Marca 09, 2018, 16:55:35 »
    Nie widzę w ss'ach twoich smiesznych "xdddd"W opisie od Merc_Franka jest dokładnie podany link do TKC, skoro ty znalazłeś filmik to też znalazłeś link do TKC które wysłałeś. Czyli mam rozumieć, że on wysłał link do TKC a ty go znowu wysłałeś?Ale miałeś chęci to wysyłać, chyba logiczne, że nowy gracz z chęcią skorzysta z ułatwień do gry.

???

KURDE WYOBRAZASZ SOBIE JAKBY TRZY OSBOY TO POBRALY I 6 KILLI I LATWA SARZA? KURDE TO BYLOBY BYSMY WSZYSTKO WYGRYWALI. No ale wiesz tam ja nie zachęcam, no ale fajne by było.

To po co wklejałeś do dilejta link do TKC skoro on wysłał już do niego link wcześniej???

Obejrzałem kawałek filmu i wysłałem dilejtowi. Prawie nigdy nie czytam opisów filmu i tak było tym razem więc nie wiedziałem o jakimś TKC forum. On wysłał jako pierwszy link do tego forum a ja wysłałem link do innego cheata w którym właśnie był ten film. Dilejt nie jest nowym graczem bo zaczynał jeszcze w 5pp a podczas tego czasu gdzie był on w pułku poznawałem go i od początku wiedziałam że nie jest on osobą która używała by jakichkolwiek cheatów.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #100 dnia: Marca 09, 2018, 16:58:41 »
    I znowu ciekawe rzeczy wychodzą na jaw- http://5pp.cba.pl/index.php?topic=2420.0 osiemnastoletni student drugiego roku? Pomijając sam fakt, że zawyżyłeś swój wiek w podaniu i tak mi się to nie kalkuluje. Co jeszcze ukrywasz przed swoimi ludźmi?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #101 dnia: Marca 09, 2018, 17:00:41 »
    Wstyd, żenada, hańba, frajerstwo :/. W sumie to zabawna sytuacja. Chada też całkiem niedawno biegał po tsach i krzyczał "chce ktos lynk do autobloka?". I po co wam cheaty na piechocie, gra nie jest wystarczajaco nudna bez ulatwien?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Marca 09, 2018, 17:03:07 »
    Wstyd, żenada, hańba, frajerstwo :/. W sumie to zabawna sytuacja. Chada też całkiem niedawno biegał po tsach i krzyczał "chce ktos lynk do autobloka?". I po co wam cheaty na piechocie, gra nie jest wystarczajaco nudna bez ulatwien?
    Bieganie z ''lynkiem'' do ab to dość oczywisty żart ponieważ ja nadal nie umiem blokować :c
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Marca 09, 2018, 17:05:29 »
    Obejrzałem kawałek filmu i wysłałem dilejtowi. Prawie nigdy nie czytam opisów filmu i tak było tym razem więc nie wiedziałem o jakimś TKC forum. On wysłał jako pierwszy link do tego forum a ja wysłałem link do innego cheata w którym właśnie był ten film. Dilejt nie jest nowym graczem bo zaczynał jeszcze w 5pp a podczas tego czasu gdzie był on w pułku poznawałem go i od początku wiedziałam że nie jest on osobą która używała by jakichkolwiek cheatów.
    A teraz to już są zupełnie 2 inne cheaty ?
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Marca 09, 2018, 17:07:43 »
    Ganczo... powiedziałem wszystko co się wydarzyło od początku do końca. Nie mamy żadnych aimbotów i autoblocków ani żadnego innego gówna. Co najdziwniejsze to właśnie chada ponoć to testował.