Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [7e] 7e Régiment d'Infanterie de Ligne  (Przeczytany 21484 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Odp: [NW] [9kpg] 9 Kołobrzeski Pułk Grenadierów
    « Odpowiedź #75 dnia: Marca 09, 2018, 15:15:42 »
    Ako, możesz to jakoś wyjaśnić ? Dlaczego dajesz swoim ludziom autoblocki do pobrania? Bogu dzięki, że przynajmniej jeden z grona miłości 9kpg ujawnił prawdę.
    (click to show/hide)
    No xdddd ty nie widzisz tego co napisałem? Dawaj aimbota ściągaj a że to ten aimbot na obrazku już krąży i chyba 3 osoby mi już o tym powiedziały to czemu miałbym mu nie wysłać jakiegoś linku z filmem? Ale xddd to jest prze zabawne.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #76 dnia: Marca 09, 2018, 15:20:05 »
    No xdddd ty nie widzisz tego co napisałem? Dawaj aimbota ściągaj a że to ten aimbot na obrazku już krąży i chyba 3 osoby mi już o tym powiedziały to czemu miałbym mu nie wysłać jakiegoś linku z filmem? Ale xddd to jest prze zabawne.
    Czemu miałbyś nie wysyłać jakiegoś linku z filmem ? Hmm zastanówmy się .
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 15:21:18 wysłana przez Meniolek »
    (click to show/hide)

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #77 dnia: Marca 09, 2018, 15:21:34 »
    Wstawianie "xdddd" serio Ci nie pomaga. Nawet ciężko mi coś z tego monogramu rozszyfrować.

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Marca 09, 2018, 15:23:41 »
    Wstawianie "xdddd" serio Ci nie pomaga. Nawet ciężko mi coś z tego monogramu rozszyfrować.
    Bo ja nie potrzebuje żadnej pomocy lol :D
    Ako, możesz to jakoś wyjaśnić ? Dlaczego dajesz swoim ludziom autoblocki do pobrania? Bogu dzięki, że przynajmniej jeden z grona miłości 9kpg ujawnił prawdę.
    (click to show/hide)
    Nawet nie wiem co to za strona i czy tam się wogle da coś ściągnąć no ale gz.

Zamiast doublepostować, edytuj stare posty. // Stasiulek
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2018, 15:31:03 wysłana przez Stasiulek »

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #79 dnia: Marca 09, 2018, 15:33:14 »
    Uważaj na double posty ^^.
    Przecież sam do Dilejta pisałeś, aby pobierał aimbota czyli doskonałe wiedziałeś, że czit zawiera aimbota. Widze, że lubisz się chwalić, że wysłałeś to też innym 3-em osobom.
    (click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #80 dnia: Marca 09, 2018, 15:35:23 »
    Bo ja nie potrzebuje żadnej pomocy lol :DNawet nie wiem co to za strona i czy tam się wogle da coś ściągnąć no ale gz.

Zamiast doublepostować, edytuj stare posty. // Stasiulek

Przecież wysyłanie linków z cheatami do graczy jako pułkownik to "normalna" rzecz w każdym szanującym się pułku. Proszę nie oskarżać AKO, bo biedak nie wie już jak się bronić, żeby nie wyjsć na cheatera.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #81 dnia: Marca 09, 2018, 15:41:44 »
    (click to show/hide)
    Detektyw Indian odkrył spisek! Właśnie straciłem cały szacunek jaki mi został do Ako.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #82 dnia: Marca 09, 2018, 15:42:28 »
    14pk wysyla tylko powiadomienia na steamie. Zahari, zacznij byc powaznym dowodca i wysylac cheaty na pw :/.

Ako, nie kompromituj sie juz xD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #83 dnia: Marca 09, 2018, 15:44:30 »
    A płaczesz, że cię ludzie z 12pp nie lubią jak oni dwoją się i troją, żeby jakoś dobrze pokazać się na tym nWLu podczas gdy ty idziesz na łatwiznę i pobierasz cheaty i potem psujesz opinie o swoim pułku i do tego wysyłasz to swoim ludziom i każesz im pobierać a teraz mówisz, że nie wiedziałeś.

Dawno większej głupoty nie widziałem.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Maz.

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #84 dnia: Marca 09, 2018, 15:45:04 »
    Dymometr wywalilo poza skale.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #85 dnia: Marca 09, 2018, 15:45:24 »
    Ako, autoblock fajna sprawa, ale lepiej zainwestuj w to.
    (click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Marca 09, 2018, 15:53:31 »
    Ako, autoblock fajna sprawa, ale lepiej zainwestuj w to.
    (click to show/hide)

Aż się uśmiechnąłem.

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #87 dnia: Marca 09, 2018, 15:57:46 »
    Na dzisiejszej bitwie z wami osobiście sprawdzę co wykombinowaliście. ^_^

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline AKO

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Marca 09, 2018, 16:06:36 »
    Dobrze zacznę od początku bo widze że się robi drama. Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem bo jestem a szczególnie okazuje to na priv. Rozmawiałem z panem dilejtem który jeszcze dziś był w moim pułku. Było to wyjęte z kontekstu nie mam SSów ponieważ nie mam go już w znajomych. Ale do rzeczy, rozmawiałem z panem dilejtem przed bitwą wydaje mi się że to była 2 bitwa z 31st lecz już nie pamiętam kiedy to dokładnie było. Zacznijmy od tego że rozmawialiśmy na początku o naszym teamie gfowym który prowadził dilejt oraz o rozwoju pułku. Dilejt był i w sumie dalej jest osobą która w miare ogarnia walke na bagnety. Perfekcyjnie potrafi blokować więc to zdanie "masz już autoblocka" chodziło o to że po prostu już teraz potrafi idealnie blokować. Ale cofnijmy się jeszcze trochę, przeglądająć filmy z eventów natknąłem się na film z aimbotem do m&b przyznaje że zaciekawiło mnie ponieważ myślałem że takie rzeczy to zwyczajne fejki. Było tak i z tym filmem i cały czas o myślałem że to nie działa nawet nie miałem chęci tego testować. Wysłałem dilejtowi link z tym aimbotem oczywiście link na youtuba. Szybko podesłał mi linka do forum które widzicie z autoblockiem. Spojrzałem na forum i na samej górze zobaczyłem napis Aimbot unblockable itp. wszedłem i zobaczyłem ten film. Wysłałem dilejtowi, po chwili zastanowienia do głowy wpadł mi obraz jak np. 3 osoby z 9kpg mają takiego aimbota zabijają 6 osób i mecz wygrany. Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum bo tak jak cały czas myślałem takie coś to zwyczajny fejk i posiada pewnie jakiegoś wirusa więc nawet nie wpadłem na pomysł żeby to przetestować. I dobrze bo cheaty do warbanda to idiotyzm. Więc podsumowując jeśli ktoś nie zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, nie wysłałem tego linku dla żartu tylko żeby zobaczył że to co jest na filmie faktycznie ma jakieś źródło z którego można to pobrać. Nie zachęcałem do pobrania czego kolwiek i sam tego nie robiłem bo tak jak pisałem wyżej, jeśli istnieje jakiś cheat to jest pewnie fejkiem lub są to czyste pliki które posiadają jakiegoś wirusa. Z tego co mi wiadomo pan Chada ściągnął tego AIMBOTA i ponoć działa lecz do teraz nie jestem co do tego pewny. Proszę więc nie zaczynać gówno burzy. Nikogo nie zachęcałem do pobierania jakich kolwiek cheatów i nigdy tego nie będę robił. To że ten cheat PONOĆ działa to czysty przypadek. I jeszcze raz powtarzam że nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej strony lecz dowiedziałem się o niej od pana dilejta. Błagam wszystkich aby ochłonęli i nie wyciągali pochopnych wniosków z 2 ssy wyjętych z kontekstu.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Marca 09, 2018, 16:11:03 »
    Dobrze zacznę od początku bo widze że się robi drama. Każdy kto mnie zna to wie że jestem śmieszkiem bo jestem a szczególnie okazuje to na priv. Rozmawiałem z panem dilejtem który jeszcze dziś był w moim pułku. Było to wyjęte z kontekstu nie mam SSów ponieważ nie mam go już w znajomych. Ale do rzeczy, rozmawiałem z panem dilejtem przed bitwą wydaje mi się że to była 2 bitwa z 31st lecz już nie pamiętam kiedy to dokładnie było. Zacznijmy od tego że rozmawialiśmy na początku o naszym teamie gfowym który prowadził dilejt oraz o rozwoju pułku. Dilejt był i w sumie dalej jest osobą która w miare ogarnia walke na bagnety. Perfekcyjnie potrafi blokować więc to zdanie "masz już autoblocka" chodziło o to że po prostu już teraz potrafi idealnie blokować. Ale cofnijmy się jeszcze trochę, przeglądająć filmy z eventów natknąłem się na film z aimbotem do m&b przyznaje że zaciekawiło mnie ponieważ myślałem że takie rzeczy to zwyczajne fejki. Było tak i z tym filmem i cały czas o myślałem że to nie działa nawet nie miałem chęci tego testować. Wysłałem dilejtowi link z tym aimbotem oczywiście link na youtuba. Szybko podesłał mi linka do forum które widzicie z autoblockiem. Spojrzałem na forum i na samej górze zobaczyłem napis Aimbot unblockable itp. wszedłem i zobaczyłem ten film. Wysłałem dilejtowi, po chwili zastanowienia do głowy wpadł mi obraz jak np. 3 osoby z 9kpg mają takiego aimbota zabijają 6 osób i mecz wygrany. Lecz od razu po tym wyszedłem z tego forum bo tak jak cały czas myślałem takie coś to zwyczajny fejk i posiada pewnie jakiegoś wirusa więc nawet nie wpadłem na pomysł żeby to przetestować. I dobrze bo cheaty do warbanda to idiotyzm. Więc podsumowując jeśli ktoś nie zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, nie wysłałem tego linku dla żartu tylko żeby zobaczył że to co jest na filmie faktycznie ma jakieś źródło z którego można to pobrać. Nie zachęcałem do pobrania czego kolwiek i sam tego nie robiłem bo tak jak pisałem wyżej, jeśli istnieje jakiś cheat to jest pewnie fejkiem lub są to czyste pliki które posiadają jakiegoś wirusa. Z tego co mi wiadomo pan Chada ściągnął tego AIMBOTA i ponoć działa lecz do teraz nie jestem co do tego pewny. Proszę więc nie zaczynać gówno burzy. Nikogo nie zachęcałem do pobierania jakich kolwiek cheatów i nigdy tego nie będę robił. To że ten cheat PONOĆ działa to czysty przypadek. I jeszcze raz powtarzam że nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej strony lecz dowiedziałem się o niej od pana dilejta. Błagam wszystkich aby ochłonęli i nie wyciągali pochopnych wniosków z 2 ssy wyjętych z kontekstu.

Ale to niewiarygodnie brzmi xddd