Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Kto powinien zostać Graczem Roku: Warband 2017?

Vizimir
    31 (41.3%)
    IvE
    44 (58.7%)

Głosów w sumie: 74

Głosowanie skończone: Grudnia 18, 2017, 00:59:55

Autor Wątek: Plebiscyt na Gracza Roku: Warband 2017 - FINAŁ  (Przeczytany 11974 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    Odp: Plebiscyt na Gracza Roku: Warband 2017 - FINAŁ
    « Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 13, 2017, 15:29:51 »
    Baitować to my, nie nas

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 13, 2017, 15:40:31 »
    Albo kompilacje smiesznych tekstów z wiedźmina
    Te twoje komentarze są przykre, troll-aspirant
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 13, 2017, 21:38:10 »

Słuchaj, drogi Fiksie.
    Słucham, o mistrzu.
    Na samym początku naszej znajomości powiedziałem Ci, że jeśli będziesz chciał grać u nas to będziesz musiał poświęcić bardzo dużo czasu na naukę blokowania ciosów i ogólną naukę gry Warbanda.
    Powiedziałeś, że mnie wytrenujecie, bo treningi będą regularnie organizowane xDD Nawet mnie nie sprawdziłeś jako tako osobiście, a na meczach staty miałem niezgorsze wg mojej oceny BAGNECIARZA.
    Jednak Ty uważałeś, że z setką godziny na WB, możesz pouczać innych jak powinno się grać i chciałeś jeszcze opieprzać innych Klanowiczów i pokazywać im jak się powinno grać. Po czym uznałeś, iż na Nativa nie masz czasu i poszedłeś zorganizować turniej na NW.
    Ty mnie chyba z kimś pomyliłeś xDD Już mniejsza o te godziny (choć miałem ich 900, wtf), ale przeważnie siedziałem cicho i nigdy nikogo nie opieprzałem. W końcu to z twojej strony leciało zawsze najwięcej ku*w w trakcie gry, więc nawet zagłuszyć bym cię nie mógł misiu :3 A turniej na NW w żadnym stopniu nie kolidował z graniem na nativie, więc z mojej strony tu olewki nie było [chlip chlip].
    Później miałem plany stworzenia "szkółki" dla nowych graczy, lecz nikt z nas nie miał na to czasu czy chęci.

Hipokryzja
    Napisałem Ci wtedy, iż nie masz najmniejszych szans grania u nas z powodu skilla, jak i wiekowo nie będziesz się dobrze czuł grając z nami.
    Cóż, w takim razie współczuję któremuś z twoich znajomych, do którego musiałeś napisać zamiast mnie, bo pewnie się poczuł trochę zasmucony wiadomością, że nie będzie miał szans u was grać, nie mając skilla i będąc dzieciakiem. Stary, pozdrów ode mnie typa. Trochę mi głupio.

A jako 17-latek nie sądzę, by była jakaś szansa, żebym miał problemy odnośnie grania z wami xDD

Howgh, niech się kręci. Muszę ćwiczyć przed debatami oksfordzkimi.
    (click to show/hide)
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 13, 2017, 21:45:36 »
    Powiedziałeś, że mnie wytrenujecie, bo treningi będą regularnie organizowane xDD Nawet mnie nie sprawdziłeś jako tako osobiście, a na meczach staty miałem niezgorsze wg mojej oceny BAGNECIARZA.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    Po tym odpuściłem sobie dalsze czytanie...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 13, 2017, 22:05:41 »
    Howgh, niech się kręci. Muszę ćwiczyć przed debatami oksfordzkimi.
    Kradus, przeciwnik godny ciebie. Do boju.

(click to show/hide)
    // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2017, 22:12:30 wysłana przez Kradus »

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 13, 2017, 22:09:26 »
    Już mniejsza o te godziny (choć miałem ich 900, wtf)

Akurat to wyjątkowo mało jak na wb,

Pierwszy lepszy screen ze statystykami znajomych w wb:
    (click to show/hide)
    Mogę wstawić jakieś jeszcze 4 screeny tylko z znajomych z wb, gdzie praktycznie nie znajdę ludzi z liczbą godzin mniejszą niż 1k.

Ale co jest ważniejsze to to, że godziny nie grają.

Kradus, przeciwnik godny ciebie. Do boju.
    Chciałbym to zobaczyć :D

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 13, 2017, 22:22:18 »
    Końcówka 2k17 a ludzie jeszcze się kłócą o liczbę godzin... Sam ma 181.4 godz (sic!). Czy to znaczy, że jestem 12 razy gorszy od ^IvE?

P.S. Sądząc po wieku Fiksa (a przynajmniej tym wpisanym w dane na TFW) to jeszcze chodzi do liceum/technikum, więc prawdopodobnie dopiero za dwa/trzy lata będziemy mogli się spotkać na debatach.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 13, 2017, 22:28:05 »
    Końcówka 2k17 a ludzie jeszcze się kłócą o liczbę godzin... Sam ma 181.4 godz (sic!). Czy to znaczy, że jestem 12 razy gorszy od ^IvE?
    No może nie 12x, ale tak z 5 to na pewno :)

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 13, 2017, 23:26:14 »
    ale przeważnie siedziałem cicho i nigdy nikogo nie opieprzałem. W końcu to z twojej strony leciało zawsze najwięcej ku*w w trakcie gry, więc nawet zagłuszyć bym cię nie mógł misiu :3

Może mało już wtedy grałem, ale dobrze pamiętam, jak mówiłeś innym podczas meczów/treningów co mają robić, samemu nie mając pojęcia o grze  ;D Na początku śmieszyło, ale potem stawało się to trochę denerwujące.  A co do k*rw to najwięcej podczas gry ich leci od Ridera akurat, on jest w tej dziedzinie niekwestionowanym mistrzem. Vizimir (jak i pewnie większość graczy) jest daleko w tyle w tej dziedzinie. 

« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2017, 23:29:46 wysłana przez LeperMessiah »
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 13, 2017, 23:29:44 »
    Ilość godzin nie ma nic do rzeczy. Popatrzmy na zeszłoroczną/tegoroczną repre Polski na NW a chodzi mi o Szczepana który miał 400 godzin niecałe gdy znalazł się w reprze a sam był w stanie wykosić gancza i paru innych łebków z 10ph czy 8pp już o innych pułkach nie wspominając. Ja mimo iż mam w tą grę przegrane 1100h głównie na NW to nie dorównuje mu skillowo na tym module.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 13, 2017, 23:48:17 »
    Akurat to wyjątkowo mało jak na wb,

(click to show/hide)
    Mogę wstawić jakieś jeszcze 4 screeny tylko z znajomych z wb, gdzie praktycznie nie znajdę ludzi z liczbą godzin mniejszą niż 1k.

Ale co jest ważniejsze to to, że godziny nie grają.
    Chciałbym to zobaczyć :D

Znam wiele osób z 3k+ godzin które lamią a znam też Vistera który ma 700 czy 900 godzin i gra wyjątkowo dobrze. Najważniejsze jest jak te godziny zostały wykorzystane oraz to ile % możliwości mózgu jest wykorzystywane do gry

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #71 dnia: Grudnia 14, 2017, 00:15:05 »
    (click to show/hide)
    Kurde, blisko 2 minuty przeglądałem tą listę czy mnie tam przypadkiem nie ma i mojej ilości godzin. Ponad 3k godzin, a ja dalej górnego nie ogarniam. Bojar, nie rób nigdy więcej tego (nie wstawiaj takich screenów) bo serce mi w gardle stanęło.

Lew, pojedynek tych dwóch Panów w debacie to by było jednostronne widowisko - niczym spotkanie Legii z Astaną.

Ilość godzin nie ma nic do rzeczy. Popatrzmy na zeszłoroczną/tegoroczną repre Polski na NW a chodzi mi o Szczepana który miał 400 godzin niecałe gdy znalazł się w reprze a sam był w stanie wykosić gancza i paru innych łebków z 10ph czy 8pp już o innych pułkach nie wspominając. Ja mimo iż mam w tą grę przegrane 1100h głównie na NW to nie dorównuje mu skillowo na tym module.
    A, Szczepan. Niesamowity gracz. On jest akurat brylantem jaki trafił się tej grze, więc podawanie go jako przykładu jest trochę bez sensu.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2017, 00:18:06 wysłana przez Kamillo18 »

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #72 dnia: Grudnia 14, 2017, 17:06:31 »
    Ode mnie poszedl glos na vizimira bo go po prostu znam xD a tak na serio jak na polska  scene cos tam był aktywny (chodzi mi o polska scene) w miare progresuje (np tegoroczny pp) co do dowodzenie itp to jeszcze dluuuga droga przed nim,w sumie widzialem  na jego miejscu inna osobe ale za przeszlosc bylo oczywiste ze  nie zajmie w plebistycje wysokiego miejsca.
    Co do posta fiksa w sumie z fiksem sie spoko gralo sam sie zdziwilem gdy przestal wpadac na timspika, jedynie uraz mam do vizimira o to ze wypisal  mnie z rostera (zajebisty powod 3 dnioffline na stimie) gdy prawie codziennie potem gadalismy to nie wiem w sumie czmeu mnie nie dal spowrotem tylko bawil sie zmianami nowych graczy ktorzy abo zagrali jeden mecz albo nic nie pokazali, gdy w tym czasie bylem w nie najgorszej formie i moglem sie stawiac na kazdy sparing/mecz nawet jak takowe sie odbywaly to po co bylo dac kogos kto jest w miare zgrany z zespolem lepiej bylo narzekac ze nie ma dobyrch ludzi w zespole (xD) tak samo nie bylo konnych/strzelcow  ppo co dawac kogos kto chce zagrac na kuszy czy koniu lepiej bylo narzekac ze nie ma dobrych wczesniej wymienionych.Niby mial jeden argument ze teraz malo gram, no a co mialem robic jak ze wszystkich rosterow mnie wypisales nawet nie pytajac czy gram czy nie, jak na wmt  bylem na wiekszosci meczow/sparow to nie bylo nigdy gadane, jak ogarnialem  jakichs ludzi tez. No w sumie nic wielkiego ale niesmak pozostal. Tak czy siak w sumie dalej mamy chyba dobre relacje, ale te kilka zgrzytow jednak zaowocowalo tym ze raczej juz nie bede w iw. dobra koniec spamu, to jest temat na gracza roku a nie ocena prywatna vizimira/ivego czy kto ile ma godzin przegrane (w sumie jak kazdy sie chwali to ja ma tylko1800 ale to wystarczylo by rok temu grac na poziomie przyszlej repry xD)
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #73 dnia: Grudnia 14, 2017, 17:11:12 »
    nigdy nie byłem graczem roku to nie fer.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #74 dnia: Grudnia 14, 2017, 17:15:14 »
    ale to wystarczylo by rok temu grac na poziomie przyszlej repry xD)
    I to jest dowód na oderwanie polskiej sceny od rzeczywistości
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.