Wiesz i tak wy mieliście dobrze, my gdy graliśmy z nimi usłyszeliśmy, że 1pe i 7ph to jeden pułk (tak, nie korpus tylko pułk) i chcieli abyśmy walczyli z dwoma pułkami na raz; Gdy w połowie sparingu wbił jeden z najlepszych naszych ludzi wyleciał z permem zanim zdążył się zrespić za tzw. trolling ( Gdy wszedł przez chwilę omyłkowo był w ich teamie oczywiscie trwała runda i nie zrespił się, tuż przed banem zdążył zmienić drużynę; a na dodatek postanowili, wziąść Inva pod przykrywką a sami upierali się grać bez invów (ja proponowałem z).
Ja się cieszę, że chociaż zgodzili się na czat dla wszystkich bo pewnie bysmy wylecieli z banami po przywitaniu xP
Ako: Nie chodzi o to, że mam coś do ciebie ale ty najwyraźniej masz coś do mnie i to co się działo na tym 1vs1 to było straszne. Zwlekałem do dzisiaj ale musiałem to w końcu napisać. Mam nadzieję, że się ogarniecie i coś z tego pułku wyjdzie, innaczej nie daję wam miesiąca.
ps. Coraz więcej osób od was przychodzi do mnie i prosi o możliwość powrotu, zgodziłem się tylko na 2 osoby, resztę odrzucam ale non stop słyszę jaka jest u was atmosfera, a przede wszystkim jak was traktuje admiral. Moja rada jest taka: napraw to bo innaczej nie nie miesiąc a 2 tygodnie i was nie ma.