Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej  (Przeczytany 8299 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Odp: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej
    « Odpowiedź #60 dnia: Listopada 02, 2017, 12:53:31 »
    Przegraliśmy z 13ph i co z tego przegrana jak przegrana. W sumie nie obchodziło mnie to czy poszedłeś do 8th czy do 13ph ale ważne było to że grałeś razem z 13ph na eventach i wbijałeś na naszego tsa stąd ten ban. I twoje informacje na temat mojego wieku są nie tyle śmieszne jak tragiczne polecałbym zmienić źródło informacji. A co do Ciastka to fajnie że opłacił serwer ale ranga nic do tego nie miała ponieważ dostał majora w czasie kiedy jeszcze nie było mowy o własnym serwerze. Serio nie wiem skąd masz takie informacje. Dowodziłem chyba w ten sposób 4 osobową kolumną na treningu. Szkoda że nie byłeś na żadnym naszym sparingu a to nie jest mój pierwszy pułk i jakieś doświadczenie w nw już mam. Więc nie oceniaj moich umiejętności na podstawie treningowego sparingu.
    Szczerze mówiąc to na sparingu z nami robiliście kółka i czekaliście jak się w was wbijemy.
    Ale "Kurczę Ako spoko, że robisz pułk itd. ale dołącz gdzieś wcześniej na dłużej i zobacz jak się dowodzi." jest strasznie prawdziwe. Szczególnie jak twój podoficer nie widzi różnic między jednostkami(Między Pruską ciężką kawalerią a Austriackimi Kirasjerami).
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Listopada 02, 2017, 13:10:59 »
    Wiesz i tak wy mieliście dobrze, my gdy graliśmy z nimi usłyszeliśmy, że 1pe i 7ph to jeden pułk (tak, nie korpus tylko pułk) i chcieli abyśmy walczyli z dwoma pułkami na raz; Gdy w połowie sparingu wbił jeden z najlepszych naszych ludzi wyleciał z permem zanim zdążył się zrespić za tzw. trolling ( Gdy wszedł przez chwilę omyłkowo był w ich teamie oczywiscie trwała runda i nie zrespił się, tuż przed banem zdążył zmienić drużynę; a na dodatek postanowili, wziąść Inva pod przykrywką a sami upierali się grać bez invów (ja proponowałem z).

Ja się cieszę, że chociaż zgodzili się na czat dla wszystkich bo pewnie bysmy wylecieli z banami po przywitaniu xP

Ako: Nie chodzi o to, że mam coś do ciebie ale ty najwyraźniej masz coś do mnie i to co się działo na tym 1vs1 to było straszne. Zwlekałem do dzisiaj ale musiałem to w końcu napisać. Mam nadzieję, że się ogarniecie i coś  z tego pułku wyjdzie, innaczej nie daję wam miesiąca.

ps. Coraz więcej osób od was przychodzi do mnie i prosi o możliwość powrotu, zgodziłem się tylko na 2 osoby, resztę odrzucam ale non stop słyszę jaka jest u was atmosfera, a przede wszystkim jak was traktuje admiral. Moja rada jest taka: napraw to bo innaczej nie nie miesiąc a 2 tygodnie i was nie ma.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2017, 13:14:13 wysłana przez moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    « Odpowiedź #62 dnia: Listopada 02, 2017, 13:32:46 »
    1. Jesteśmy jednym pułkiem tak jak by i mówiłem ci o tym na tsie.
    2. Sam później napisał mi że cytuje "chciałem coś napisać" teraz słysze że przez przypadek wszedł do naszego teamu to nie było celowe działanie.

I to nie jest tak że mam coś do ciebie ale ludzie którzy dziś jak ty to mówisz przychodzi do ciebie dzień temu się z ciebie śmiały i wyzywały cie na naszym tsie.. i to jest fakt a admirał robi co robi i to muszę ogarnąć zgadza się.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Listopada 02, 2017, 13:52:17 »
    1. Jesteśmy jednym pułkiem tak jak by i mówiłem ci o tym na tsie.
    2. Sam później napisał mi że cytuje "chciałem coś napisać" teraz słysze że przez przypadek wszedł do naszego teamu to nie było celowe działanie.

I to nie jest tak że mam coś do ciebie ale ludzie którzy dziś jak ty to mówisz przychodzi do ciebie dzień temu się z ciebie śmiały i wyzywały cie na naszym tsie.. i to jest fakt a admirał robi co robi i to muszę ogarnąć zgadza się.
    No to fajny PUŁK[KORPUS] 1 PUŁKU Eklererów i 7 PUŁKU Huzarów
    Admirał pewnie się stara ale z tego co pamiętam to on potrzebuje ogarnięcia żeby "dobrze działać".
    Ps. Znalazłem takie cuś "Od niedawna jesteśmy również w jednym Korpusie z 1pe o nazwie "GC""

MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #64 dnia: Listopada 02, 2017, 15:03:20 »
    Ta wasza cała kłótnia jest totalnie o nic? Czy wy macie coś ciekawszego do wyrzucenia, czy będziecie tak przez miesiąc skakać xDD?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #65 dnia: Listopada 02, 2017, 15:31:23 »
    Kłótnia się dawno rozpoczęła
     lecz w niej tylko bezsensowne jeczenia
    Jedni drugich od raków wyzywają
    A sami nieźle w głowach posrane mają
    Teraz śmieszna checa się tu odgrywa
    I Ako moontora od idiotów wyzywa
    Morał z tej historii wszystkim jest znany
    Admiral to rak wiec mam nadzieje ze go szybko pozegnamy.

Podpisano samozwańczy wieszcz Tawerny
    Laalaa

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #66 dnia: Listopada 02, 2017, 16:44:31 »
    Ta wasza cała kłótnia jest totalnie o nic? Czy wy macie coś ciekawszego do wyrzucenia, czy będziecie tak przez miesiąc skakać xDD?
    Spokojnie, zorientują się jak trochę dorosną.

(click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Listopada 02, 2017, 17:07:15 »
    Spokojnie, zorientują się jak trochę dorosną.
    Ja to robię tylko żeby "nabić" posty nie wiem jak oni.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #68 dnia: Listopada 02, 2017, 17:08:53 »
    Proszę im nie przeszkadzać w zwiększaniu aktywności/odwiedzin forum... ekhem... znaczy... cicho tam jeden z trzecim!

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Listopada 02, 2017, 17:19:22 »
    Proszę im nie przeszkadzać w zwiększaniu aktywności/odwiedzin forum... ekhem... znaczy... cicho tam jeden z trzecim!
    Lepiej "takie coś" niż aktywność rodem z polskiej części forum holdfasta.
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #70 dnia: Listopada 02, 2017, 17:23:23 »
    Toteż pracujcie za nas, już już.
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Listopada 02, 2017, 17:43:17 »
    Ta cała gwardia prosi się o szybki oklep. Ciekawym jest, ze Śniegu na steamie nie odpisywal jak chcialem ugadac jakis szybki meczyk :v

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Listopada 02, 2017, 18:46:37 »
    Ta cała gwardia prosi się o szybki oklep. Ciekawym jest, ze Śniegu na steamie nie odpisywal jak chcialem ugadac jakis szybki meczyk :v
    GF może nie ale ft7 zawsze spoko
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Listopada 02, 2017, 18:51:18 »
    GF może nie ale ft7 zawsze spoko
    XD spoko

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #74 dnia: Listopada 02, 2017, 22:35:19 »
    Chcieliście zgwałcić Moontora, Moontor zgwałcił was.
    (click to show/hide)